Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Daina, kurią grotų per Jūsų laidotuves

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 234567891011
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
InFamOus_DoMiniOn_
2010 m. gegužės 16 d. 10:14:32
Just Jack - The Day I Died.

Atsakyti
chzarija
2010 m. gegužės 16 d. 00:07:58
Marilyn Manson - Lamb of god, grazus zodziai

if you die when no-ones watching
your rating drop and you forgotten
and if they kill you on the TV
you're model and a lamb of god

2010 m. gegužės 15 d. 23:34:53
Norėčiau, kad grotų Afiša dainos

2010 m. gegužės 15 d. 23:01:10
Placebo - Pierrot the clown, Placebo - Space monkey (ne liūdna, bet man tobula) ir visos mano pačios mėgstamiausios Placebo ir Muse dainos. Norėčiau, kad dviejų pačių mylimiausių grupių muzika lydėtų mane paskutinę kelionę.

Atsakyti
-Julė-
2010 m. gegužės 15 d. 22:35:52
Led Zeppelin- Stairway to Heaven arba AC/DC- Highway to Hell. Vienas iš dviejų. ))

Atsakyti
zujka
2010 m. balandžio 26 d. 10:24:26
Galėtų Kings of Leon užleist.

2010 m. balandžio 26 d. 08:15:50
Visai neseniai teko laidoti savo dieduką ( senelį ). Ir buvo tokia situacija, stoviu prie karsto, o fone tyliai giesmės sklinda iš cd grotuvo. ( na kas buvę laidojimo namuose, tai žinot, kad giesmės dažnai būna paleidžiamos, kad fonas būtų ). Tai va stoviu, aš prie karsto, nelabai ir kreipdamas dėmesį į tas giesmes, kai staiga išgirstu iš kolonėlių žodžius " and nothing else matters ". Taip tai buvo Gregorian diskas. Vėliau sekė gabalai " Wish You Where Here ", " Brothers In Arms ", " Tears In Heaven " ir kiti roko grandai. Žinoma salėje sėdėjusios bobutės ir kiti vyresni žmonės nesuprato nieko kokios tai melodijos ir nekreipė dėmesio. Tačiau ir aš ir brolis ir sesė ( visi 3 esame roko gerbėjai, pankuojantys žmonės ), susižvalgėme, nusišypsojame vienas kitam. Mūsų diedukas nors ir buvo 74eriųmetų, tačiau visada buvo mėgiamas jaunimo, mūsų draugų, pastoviai kalbėdavo visokias pošlybes , po močiutės mirties per 11 metų dar pagyveno su trimis moteriškėmis. Žodžiu buvo toks pat pankuojantis, kaip ir mes. Ir tai kad jį tokia muzika lydėjo į kapus, mums jeigu taip galima sakyti, truputį pakėlė nuotaiką, ir priminė netai kad čia esame laidotuvėse, o tai koks jis buvo. Todėl ir aš per savo laidotuves nenorėčiau jokių liūdnų, giesmių, o tiesiog kad pragrotų, koks 50 roko baladžių rinkinys, su visais gitaros solo. Noriu būti palaidotas, taip kaip gyvenau, ir apie tai jau ne kartą esu pasakęs savo artimiesiems. Tikiuosi, kad jie nepaniekins mano valios ir palaidos taip kaip aš to noriu. Tai tiek.

2010 m. balandžio 25 d. 23:56:17
Ozzy Osbourne - Dreamer.

Atsakyti
augyz
2010 m. balandžio 25 d. 23:49:22
tarja turunen - ave maria

Atsakyti
Problematique
2010 m. balandžio 25 d. 20:59:46
Prophet rašė:
Heh mano tai Led Zeppu - Stairway To Heaven.

Atsakyti
Problematique
2010 m. balandžio 25 d. 20:59:18
Prophet rašė:
Heh mano tai Led Zeppu - Stairway To Heaven.

O man patiktų AC/DC - Highway To Hell

Atsakyti
dzeineta139
2010 m. sausio 10 d. 16:27:54
Gal kokia Tokio Hotel - 1000 oceans

Atsakyti
Blackened
2010 m. sausio 3 d. 11:48:51
latras, sveikintinas požiūris dėl religijos ;]
Nei dainų, nei muzikos per savo laidotuves nenorėčiau. Nesuprantu, kam to reikia. Nesąmonė.

2010 m. sausio 3 d. 05:31:07
Manau, kad labai tiktų Marilyn Manson - "Lamb of God". Ir žodžiai labai gražūs, tinka mirties temai.. Taip pat dar "Coma White" irgi Mansono - labai graži lėta daina.

P.S. Tai, kad Mansonas lankė katalikišką mokyklą, įšugdė jam neapykantą visoms toms katalikų pompastikoms - puošnioms bažnyčioms, apeigoms ir pan. Bet namuose jis yra paprastas žmogus gyvenantis įprastą meniniko gyvenimą.

2009 m. gruodžio 14 d. 21:55:15
na jo tokiu keistu fanu bet visgi labai daug

Tai manes ir nereikia itikineti,nepasisektu jau daug kas bande gavosi niekas, as pykcio ant kriskcionybes ar ju pasekeju nelaikau,man jie nieka bloga nepadare,tiesiog netikiu juom ir tiek,mokslu tikiu o ne jeis.

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
LoseControl
2009 m. gruodžio 14 d. 21:52:09
Taip, bet kiek turėsiu fanų?
Kiekvienam savo, bet už senas nuoskaudas tu pykčių nelogiška laikyti. Bet aš nenoriu nieko įtikinėti, nes tada susierzinu.

Atsakyti
latras
2009 m. gruodžio 14 d. 21:48:20
LoseControl rašė:
latras rašė:
Aragorn rašė:
latras rašė:
vienos dainos nepasirinkciau, tiesiog nuoretos kad gruotu mano megstamiausios dainos,o del tu kalnu ir giedojimu tai man nepatink,tikrai nenoreciau kad taip butu.o dar kadangi netikintis tai ir jokio kunigo ar kitu krikscionisku nesamoniu man nereik.

kriscionybe nera nesamone

tikintis? marlyn mansons ir lanke toke sule, pazek kas isauga is to

Man nesamone.visa krikscionybe nuo pat pradziu tai sarlatanu ir melagiu susiburimas.jei tiki y dieva tai sveikinu.bet man kist tu nesamoniu nereik.

He he, lankau krikščionišką mokyklą

Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
Atsakyti
LoseControl
2009 m. gruodžio 14 d. 21:45:16
latras rašė:
Aragorn rašė:
latras rašė:
vienos dainos nepasirinkciau, tiesiog nuoretos kad gruotu mano megstamiausios dainos,o del tu kalnu ir giedojimu tai man nepatink,tikrai nenoreciau kad taip butu.o dar kadangi netikintis tai ir jokio kunigo ar kitu krikscionisku nesamoniu man nereik.

Man nesamone.visa krikscionybe nuo pat pradziu tai sarlatanu ir melagiu susiburimas.jei tiki y dieva tai sveikinu.bet man kist tu nesamoniu nereik.

He he, lankau krikščionišką mokyklą

Atsakyti
latras
2009 m. gruodžio 14 d. 20:55:08
Aragorn rašė:
latras rašė:

Atsakyti
Bausme_valtyje
2009 m. gruodžio 14 d. 20:37:11
mango 'svetimi",. ta daina mane visada mane graudina. norechiau kad mango sugryztu..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Very_crazy_enough Muse Citizen Erased
 Muse
 Belami su gimtdn
Alvydas1 Anthrax In the End
 Anthrax
 Grupės pagarbos išraiška Dio ir Dimebag Darrel adresu.
4Blackberry Poison the Well Thoroughbreds
 Poison the Well

Konditerijus O. Children I Know (You Love Me)
 O. Children

Sahja Sovietinė muzika Сергей Минаев - Карнавал
 Sovietinė muzika

Šiuo metu vertiname

Andrea Bocelli Andrea Bocelli
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:54 - edzkaa1
Italai išvis sugebėjo į trečią PČ iš eilės nepatekti.. net padidinus dalyvių skaičių
22:51 - 4Blackberry
Gal Sahja koks rusų šnipas infiltravęsis visą šį laiką... Kas čia su ta sovietine muzika vis.
18:45 - Konditerijus
Siaubas Italai net nedalyvaus...
18:22 - einaras13
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
23:40 - Very_crazy_enough
Pasaulyj tik 2 zmones. Palaikantys visada mano nuomone. Altruistai. Ir dermo kur turi savo nuomone. Egoistai. As esu Altruistas. Pirmoj kategorijoj palaikau
23:35 - Very_crazy_enough
Noriu pagirt visus kurie palaiko mano nuomone kuria vienintele teisinga padariau tik as ir as alone.
23:32 - Very_crazy_enough
Bangarangininkai
23:09 - 4Blackberry
Pagaliau gražesnis vaizdas Top 40. Pagirsiu balsuojančius (įskaitant save)
23:02 - Very_crazy_enough
Ar butina. Ar butina minet VM Putina?
Jei uztenka. Ukr Tarasa Sevcenka!
22:59 - Very_crazy_enough
Visiem smagi naujiena kad mire, bet bloga zinia - prieš 59 metus vis gi. Taigi wrong Putinas.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1807
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 26204