| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Citizen ErasedMuse Belami su gimtdn |
||||
| Alvydas1 | In the EndAnthrax Grupės pagarbos išraiška Dio ir Dimebag Darrel adresu. |
||||
| 4Blackberry | ThoroughbredsPoison the Well |
||||
| Konditerijus | I Know (You Love Me)O. Children |
||||
| Sahja | Сергей Минаев - КарнавалSovietinė muzika |
2010 m. gegužės 16 d. 10:14:32
2010 m. gegužės 16 d. 00:07:58
if you die when no-ones watching
your rating drop and you forgotten
and if they kill you on the TV
you're model and a lamb of god
2010 m. gegužės 15 d. 23:34:53
2010 m. gegužės 15 d. 23:01:10
2010 m. gegužės 15 d. 22:35:52
2010 m. balandžio 26 d. 10:24:26
2010 m. balandžio 26 d. 08:15:50
2010 m. balandžio 25 d. 23:56:17
2010 m. balandžio 25 d. 23:49:22
2010 m. balandžio 25 d. 20:59:46
Heh mano tai Led Zeppu - Stairway To Heaven.
2010 m. balandžio 25 d. 20:59:18
Heh mano tai Led Zeppu - Stairway To Heaven.
O man patiktų AC/DC - Highway To Hell
2010 m. sausio 10 d. 16:27:54
2010 m. sausio 3 d. 11:48:51
Nei dainų, nei muzikos per savo laidotuves nenorėčiau. Nesuprantu, kam to reikia. Nesąmonė.
2010 m. sausio 3 d. 05:31:07
P.S. Tai, kad Mansonas lankė katalikišką mokyklą, įšugdė jam neapykantą visoms toms katalikų pompastikoms - puošnioms bažnyčioms, apeigoms ir pan. Bet namuose jis yra paprastas žmogus gyvenantis įprastą meniniko gyvenimą.
2009 m. gruodžio 14 d. 21:55:15
Tai manes ir nereikia itikineti,nepasisektu
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. gruodžio 14 d. 21:52:09
Kiekvienam savo, bet už senas nuoskaudas tu pykčių nelogiška laikyti. Bet aš nenoriu nieko įtikinėti, nes tada susierzinu.
2009 m. gruodžio 14 d. 21:48:20
vienos dainos nepasirinkciau, tiesiog nuoretos kad gruotu mano megstamiausios dainos,o del tu kalnu ir giedojimu tai man nepatink,tikrai nenoreciau kad taip butu.o dar kadangi netikintis tai ir jokio kunigo ar kitu krikscionisku nesamoniu man nereik.
kriscionybe nera nesamone
Man nesamone.visa krikscionybe nuo pat pradziu tai sarlatanu ir melagiu susiburimas.jei tiki y dieva tai sveikinu.bet man kist tu nesamoniu nereik.
He he, lankau krikščionišką mokyklą
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. gruodžio 14 d. 21:45:16
vienos dainos nepasirinkciau, tiesiog nuoretos kad gruotu mano megstamiausios dainos,o del tu kalnu ir giedojimu tai man nepatink,tikrai nenoreciau kad taip butu.o dar kadangi netikintis tai ir jokio kunigo ar kitu krikscionisku nesamoniu man nereik.
Man nesamone.visa krikscionybe nuo pat pradziu tai sarlatanu ir melagiu susiburimas.jei tiki y dieva tai sveikinu.bet man kist tu nesamoniu nereik.
He he, lankau krikščionišką mokyklą
2009 m. gruodžio 14 d. 20:55:08
2009 m. gruodžio 14 d. 20:37:11