CEESNAITE rašė: As tai rinkciausi nuosaikesni varianta,toki viduriuka-grupes Grigorian muzika-grigaliskasis choras atliekantis roko ir pop populiarias dainas,tik butinai turetu but viskas gyvai ..na o daina CLOSE MY EYES FOREVER,arba NOTHING ELSE MATTERS, MOMENT OF PEACE..butu cool
a, nu tai jei užleistų Nothing else matters - nepatingėčiau ir iš numirusių prisikelti ir paprašyti gitaros, kad paskutinį kartą šią dainą pagrot. O paskui paprašyčiau, kad leistų man visą Metallica`os repertuarą sugrot - visgi gyvenimas pailgėtų xi xi xi
As tai rinkciausi nuosaikesni varianta,toki viduriuka-grupes Grigorian muzika-grigaliskasis choras atliekantis roko ir pop populiarias dainas,tik butinai turetu but viskas gyvai ..na o daina CLOSE MY EYES FOREVER,arba NOTHING ELSE MATTERS, MOMENT OF PEACE..butu cool
As tai rinkciausi nuosaikesni varianta,toki viduriuka-grupes Grigorian muzika-grigaliskasis choras atliekantis roko ir pop populiarias dainas,tik butinai turetu but viskas gyvai ..na o daina CLOSE MY EYES FOREVER,arba NOTHING ELSE MATTERS, MOMENT OF PEACE..butu cool
Man tai jokios muzikos jau nebereiks, bet kas per mano laidotuves užsimanys - galėtų uždėt Radiohead - Andriod Paranoid nuo tos vietos : ...rain down come on rain down... Aš ir gyvas tokios nelabai klausau, bet šita nebloga
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
2009 m. lapkričio 29 d. 23:13:41
2009 m. lapkričio 29 d. 22:09:22
Kas nors iš Muse repertuaro. : DD
Tikiuosi, tu kada nors suprasi, kad kiek žmonių, tiek ir nuomonių.
2009 m. lapkričio 29 d. 22:05:53
2009 m. lapkričio 29 d. 22:01:03
Kas nors iš Muse repertuaro. : DD
2009 m. lapkričio 29 d. 21:53:57
2009 m. lapkričio 23 d. 20:34:15
Heh mano tai Led Zeppu - Stairway To Heaven.
He, simboliška, bet labai tiktų tokia muzika išties.
2009 m. lapkričio 23 d. 20:02:04
2009 m. lapkričio 23 d. 19:26:06
Išgirdau tik prieš 10 minučių, bet toks jausmas, kad daina apie mane. Virš šio pasaulio jaučiuosi klausydama
2009 m. lapkričio 21 d. 02:02:41
2009 m. lapkričio 21 d. 02:01:14
2009 m. lapkričio 20 d. 21:54:44
As tai rinkciausi nuosaikesni varianta,toki viduriuka-grupes Grigorian muzika-grigaliskasis choras atliekantis roko ir pop populiarias dainas,tik butinai turetu but viskas gyvai
a, nu tai jei užleistų Nothing else matters - nepatingėčiau ir iš numirusių prisikelti ir paprašyti gitaros, kad paskutinį kartą šią dainą pagrot. O paskui paprašyčiau, kad leistų man visą Metallica`os repertuarą sugrot - visgi gyvenimas pailgėtų xi xi xi
2009 m. lapkričio 20 d. 14:24:08
2009 m. lapkričio 19 d. 17:33:48
2009 m. lapkričio 19 d. 17:33:02
2009 m. lapkričio 19 d. 17:32:55
2009 m. lapkričio 18 d. 16:22:24
2009 m. lapkričio 7 d. 20:43:12
2009 m. lapkričio 7 d. 18:41:26
2009 m. lapkričio 7 d. 14:46:30
2009 m. lapkričio 7 d. 14:45:43