velvetcash rašė: Pats geriausias visu laiku Maiklo klipas man yra THRILLER.Smooth Criminal klipas,choreografija yra nepakartojama,Black Or White,Beat it.....Apskritai neisskirciau nei vieno,visi nepakartojami,juk Maiklas sukele perversma ne tiki muzikoje.Pagal Jo Dainas sukurti vaizdo klipai atskleide visiskai nauja poziuri i sia vizualiojo meno rusi.Maiklas savo kurinius susiejo i tobula vaizdo,garso ir judesio sou,jo vaizdo klipai buvo tarsi atskiri mini filmukai,turintys sava Istorija ir nuotaiku puokste.Kad isgautu Maksimalia kokybe Maiklas Investuodavo negailedamas ir butent Maiklo Jacksono klipai dar jauna,beveik nezinoma TV kanala MTV paverte Gigantu.Tai Pop Muzikos Karalius,dabar ir visuomet.
Pats geriausias visu laiku Maiklo klipas man yra THRILLER.Smooth Criminal klipas,choreografija yra nepakartojama,Black Or White,Beat it.....Apskritai neisskirciau nei vieno,visi nepakartojami,juk Maiklas sukele perversma ne tiki muzikoje.Pagal Jo Dainas sukurti vaizdo klipai atskleide visiskai nauja poziuri i sia vizualiojo meno rusi.Maiklas savo kurinius susiejo i tobula vaizdo,garso ir judesio sou,jo vaizdo klipai buvo tarsi atskiri mini filmukai,turintys sava Istorija ir nuotaiku puokste.Kad isgautu Maksimalia kokybe Maiklas Investuodavo negailedamas ir butent Maiklo Jacksono klipai dar jauna,beveik nezinoma TV kanala MTV paverte Gigantu.Tai Pop Muzikos Karalius,dabar ir visuomet.
Justulyte rašė: As taj niekad neklawsaw to benosio...
Ė ė ė ramiau ką! Galėčiau daugiau ką pasakyti tau, bet čia kalbam apie klipus.
Man atvirkščiai nei DefLeppard . Mano mėgstamiausi: Blood on the dance floor, Smooth Criminal, They don't care about us (kur kalėjime), She out of my life, Dirty Diana...
Ir visi kiti man žiauriai patinka. Ir Bad kietas, thriller jėga, Black or white nerealu ypač pradžia (panteros šokis) :*, Who is it fainas...
"They dont care about us" labai patiko, nes toks su prasme
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2011 m. kovo 28 d. 15:46:49
Pats geriausias visu laiku Maiklo klipas man yra THRILLER.Smooth Criminal klipas,choreografija yra nepakartojama,Black Or White,Beat it.....Apskritai neisskirciau nei vieno,visi nepakartojami,juk Maiklas sukele perversma ne tiki muzikoje.Pagal Jo Dainas sukurti vaizdo klipai atskleide visiskai nauja poziuri i sia vizualiojo meno rusi.Maiklas savo kurinius susiejo i tobula vaizdo,garso ir judesio sou,jo vaizdo klipai buvo tarsi atskiri mini filmukai,turintys sava Istorija ir nuotaiku puokste.Kad isgautu Maksimalia kokybe Maiklas Investuodavo negailedamas ir butent Maiklo Jacksono klipai dar jauna,beveik nezinoma TV kanala MTV paverte Gigantu.Tai Pop Muzikos Karalius,dabar ir visuomet.
Amen.
2011 m. kovo 12 d. 16:40:23
2011 m. kovo 6 d. 11:39:52
va pvz beat it klipe, filmavosi tikri banditai
2011 m. sausio 21 d. 00:26:40
2011 m. sausio 20 d. 15:10:05
2011 m. sausio 19 d. 22:51:34
visi klipai parodo dainos esme.
Thriller ir ghoust - ispudingi ,tinkantys helauvino vakarui
2010 m. birželio 23 d. 10:55:51
2010 m. birželio 22 d. 22:30:18
2010 m. birželio 10 d. 20:43:26
As taj niekad neklawsaw to benosio...
Ė ė ė ramiau ką! Galėčiau daugiau ką pasakyti tau, bet čia kalbam apie klipus.
Man atvirkščiai nei DefLeppard
Ir visi kiti man žiauriai patinka. Ir Bad kietas, thriller jėga, Black or white nerealu ypač pradžia (panteros šokis) :*, Who is it fainas...
2010 m. kovo 25 d. 14:53:55
2010 m. kovo 25 d. 12:23:21
"They dont care about us" labai patiko, nes toks su prasme
2010 m. kovo 24 d. 14:30:41
2009 m. liepos 17 d. 01:59:02
2009 m. liepos 17 d. 01:17:20
Man geriausias 'Leave me alone'. Dėl psichodelikos kažkokios, matyt.
2009 m. liepos 16 d. 17:42:50
2009 m. liepos 12 d. 14:16:17
2009 m. liepos 12 d. 10:44:08
2009 m. liepos 11 d. 12:45:59
2009 m. liepos 10 d. 23:37:53
nepamenu pavadinimo jei neklystu tai ten daugybė žmonių už rankų susikabinę.
"Cry".
2009 m. liepos 10 d. 16:02:36