man daina seniau patiko... labai labai labai labai albai labai labai labai o poto taj uzkniso...
o klipas taj visai nieko man tas polas patiko hamburgeriu vaidino... zodziu visi kas kuo vaidino, zinau Bilis braske, o daugiau taj nebeatsimenu....
skaicheu savo komentara ir galiu pasikartoti,kad tikraj klipas nebuvo toks NEREALUS...nera tokio noro zhiureti ji ir zhiureti.. aplamaj dapa gc klipus nelabaj trauke zhiureti..nu bet neesme
o predictables klipas man shaunesnis uzh i just wanna live ish i just wanna live faineusia gal pati pati pradzhia,kur jie baltimorej groja,ir paksuj kaj rodo ne The Food Group(ar Band nepamenu) bet kur jie patys kajp GC groja toki juodi bet klipa machius gal tik 2kartus..nors ir turiu ji kompe jeu senokai...
per kazaa ir ash bandzheu siustis.bet man nieko nesigavo tad netekus kantrybes skalsoj nusipirkau nors ne meluoju..ne skalsoj pirkau..prie aushros pirkau)
zinau kad imanoma parsisusti per kazaa ar kitas programas, bet dabar kolkas neturiu galimybes, o noriu ji kuo greiciau tureti, tai ir galvoju kur cia nete galetu buti, nerandu, randu tik mokamai parsisiut
Nu nz sita daina man tai blogiausia is viso ju albumo, predictable irgi nesamone...bet abu klipai faini.o del dainu imeshe tikrai visos yra ir siaip daug kur yra tai nz ieskok...Aiii o jie ir albume ir norejo kad butu dprasijos ir dziugesio albumo pavadinimas daug ka gali pasakyti
man ish pat pirmo zvilgsnio patiko tiek daina tiek klipas, kazkas linxmesnio bishki...nes ta pirma daina predictable, tai tokia juoda, bishki i depresija nesha...tai ar man kas gali pasakyti kur nete galeciau parsisiusti ju albuma naujausiu? nes man kazza nepadeda, lauzo ten...neina siustis...ar yra kokiu variantu?aciu
Man tai vienas dalykas su dabartiniais emoji, tai kad jie gerokai didesni nei tekstas ir kartais dėl to negražiai atrodo. Nors nauji atrodo per maži, bent iš mano ekrano žiūrint, todėl net nežinau, koks sprendimas būtų geriausias.
Šiaip, at the end of all this, man emoji nėra svarbus reikalas. Jei jų nebūtų, aš nelabai ir pasigesčiau. Galėčiau parašyti dvitaškį ir D didžiąją arba skliaustą ir to užtektų visiems suprasti šiais laikais
Ten kažkokių elaborate emoji, kur ten visokių profesijų žmogeliukai būna ir pan. komplikuotos nesąmonės nenaudoju. Vėliavėlių ir tų turbūt nėra tekę gyvenime panaudoti.
Nu aš emoji prisijaukinau ir kartais komentaruose vartoju, tiesa, aš naudoju dažniausiai visokius generic smile'us ar kažkokius simbolius (kaip būna visokios varnelės, up-arrow, šauktukai facebook'e arba discord'e).
2005 m. vasario 26 d. 23:47:48
2005 m. vasario 26 d. 23:43:56
2005 m. vasario 26 d. 21:37:57
2005 m. vasario 26 d. 15:56:44
2005 m. vasario 26 d. 12:47:59
2005 m. vasario 26 d. 11:48:46
2005 m. vasario 25 d. 17:34:21
2005 m. vasario 25 d. 17:26:08
o klipas taj visai nieko man tas polas patiko hamburgeriu vaidino... zodziu visi kas kuo vaidino, zinau Bilis braske, o daugiau taj nebeatsimenu....
2005 m. vasario 25 d. 17:15:24
2005 m. vasario 25 d. 16:45:30
2005 m. vasario 25 d. 16:14:52
2005 m. vasario 20 d. 18:19:11
2005 m. vasario 19 d. 20:42:11
2005 m. vasario 16 d. 13:28:31
2005 m. vasario 14 d. 14:04:31
2005 m. vasario 5 d. 14:31:06
o predictables klipas man shaunesnis uzh i just wanna live
per kazaa ir ash bandzheu siustis.bet man nieko nesigavo tad netekus kantrybes skalsoj nusipirkau
2005 m. sausio 30 d. 10:27:50
2005 m. sausio 30 d. 09:08:30
2005 m. sausio 29 d. 23:11:49
2005 m. sausio 29 d. 22:22:31