SweetGirl (Užblokuotas)
2005 m. rugpjūčio 8 d. 05:46:44
nia man tai ir jo dainos puse bedos ir balsas visai nieko...taciau pastebejau kad cia kazkas rase, kad jisai visai balso neturi...tai tada kodel jisai su kaniava dainuoja ir dar visai neblogai?
Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
nelabai jis man....nors maciau viena spektakli su juo...vaidina visai neblogai...in my opinion.
By angels, but I call
Them my best friends...
[img]http://www.world-of-smilies.com/html/images/smilies/engel/engel023.gif[/img]
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Klaikesnio atlikejo Lietuvos estrados padangej paieshkot reiktu. Tiktu i pora su Zhygiu ir visais kitais. Zhinoma, pas mane tolerancijos nulis, bet ish kur jos gali buti, jei pats atlikejas budamas nykshtuko ugio ir nepavydetinos isvaizdos, sugeba varyti ant tam tikru zhmoniu grupiu. Matyt pachio atlikejo kompleksai vercia ji juos slepti ir varyti ant kitu netobulu zhmoniu ir ieshkoti idealaus grozhio, kas pagal jo nosi visai jam nepritinka, merginu. Ka jau kalbeti apie muzika. Manau jei jis ne bebalsis, tai mazhu mazhiausiai prasta balsa turintis asmuo. Saldzios daineles vercia dazhniau naudotis WC paslaugomis. Achiu uzh demesi.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 8 d. 21:17:55
2005 m. rugpjūčio 8 d. 05:46:44
2005 m. rugpjūčio 7 d. 21:00:12
2005 m. rugpjūčio 7 d. 20:05:15
2005 m. rugpjūčio 7 d. 10:39:54
2005 m. rugpjūčio 7 d. 09:14:33
2005 m. rugpjūčio 7 d. 09:05:57
2005 m. rugpjūčio 7 d. 08:34:52
Kad kazkaip nieko negirdeti apie ji
Dar ir tokiu zmoniu buna?
2005 m. rugpjūčio 6 d. 23:04:20
2005 m. liepos 18 d. 12:53:12
juokingas kazkox, ypac kaip dainuodamas pradeda spardytis
jis visada buvo linksmas, jis nenustygsta vietoj
2005 m. liepos 15 d. 11:09:56
2005 m. liepos 14 d. 05:20:42
2005 m. liepos 9 d. 18:33:08
siaip tai kai kurios dainos ikyrios, negaliu paklausyt, bet yra ir wisai neblogu, kur man wisai patinka
Jei tavo gyvenimas slysta iš rankų, jei tavo svajonės sudūžta į krantą, o girtas praeivis dainuoja už lango, žinai- VISKAS GERAI, juk likimas tai mėto, tai krato, nuo kito pirmadienio gersim arbatą, o žemė vis sukasi, sukasi ratais, žinai- VISKAS GERAI!
2005 m. liepos 9 d. 10:13:57
2005 m. liepos 1 d. 11:57:25
2005 m. birželio 15 d. 18:19:46
2005 m. birželio 15 d. 18:06:00
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2005 m. birželio 14 d. 20:48:56
2005 m. birželio 14 d. 20:46:54
2005 m. birželio 14 d. 13:52:07