Labas,esu iš Mažeikių tai mano gimtasis miestas ir labai noriu dalyvauti "Choru karuosė" todėl manau, kad chorą galėtumėte sujungti jūs.
Mes mažeikiškiai bijome išbandyti save,bet aš pasitikiu savimi ir jumis -mums pavyktu laimėti, o jei ir ne svarbu,kad mes dalyvautumėm.
Prašau dalyvaukite chorų karuoseaš tikrai ateičiau į atranką . : )
Jei jūs tai padarysite būsiu labai dėkinga, nes mano viso gyvenymosvaonė tai būti dainininkė - mėgstu dainuoti ,laisvalaikais dainuoju , darydama namų darbus dainuoju .Tai labai,pagarbiai jūsų prašau -->dalyvaukime.. ?
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2010 m. gruodžio 8 d. 13:12:34
Mes mažeikiškiai bijome išbandyti save,bet aš pasitikiu savimi ir jumis -mums pavyktu laimėti, o jei ir ne svarbu,kad mes dalyvautumėm.
Prašau dalyvaukite chorų karuoseaš tikrai ateičiau į atranką . : )
Jei jūs tai padarysite būsiu labai dėkinga, nes mano viso gyvenymosvaonė tai būti dainininkė - mėgstu dainuoti ,laisvalaikais dainuoju , darydama namų darbus dainuoju .Tai labai,pagarbiai jūsų prašau -->dalyvaukime.. ?
2006 m. gegužės 2 d. 17:21:12