Labas,esu iš Mažeikių tai mano gimtasis miestas ir labai noriu dalyvauti "Choru karuosė" todėl manau, kad chorą galėtumėte sujungti jūs.
Mes mažeikiškiai bijome išbandyti save,bet aš pasitikiu savimi ir jumis -mums pavyktu laimėti, o jei ir ne svarbu,kad mes dalyvautumėm.
Prašau dalyvaukite chorų karuoseaš tikrai ateičiau į atranką . : )
Jei jūs tai padarysite būsiu labai dėkinga, nes mano viso gyvenymosvaonė tai būti dainininkė - mėgstu dainuoti ,laisvalaikais dainuoju , darydama namų darbus dainuoju .Tai labai,pagarbiai jūsų prašau -->dalyvaukime.. ?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2010 m. gruodžio 8 d. 13:12:34
Mes mažeikiškiai bijome išbandyti save,bet aš pasitikiu savimi ir jumis -mums pavyktu laimėti, o jei ir ne svarbu,kad mes dalyvautumėm.
Prašau dalyvaukite chorų karuoseaš tikrai ateičiau į atranką . : )
Jei jūs tai padarysite būsiu labai dėkinga, nes mano viso gyvenymosvaonė tai būti dainininkė - mėgstu dainuoti ,laisvalaikais dainuoju , darydama namų darbus dainuoju .Tai labai,pagarbiai jūsų prašau -->dalyvaukime.. ?
2006 m. gegužės 2 d. 17:21:12