LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 12 d. 19:50:33
industrial gothic synth pop
Man regis ypatingai naujo stiliaus nesukuriau. Vo del ko experimental? Nes man neuztenka gyvenimui to kas sukurta, kuriu naujus dalykus ir kitus mokau. Post del to velgi, kad priskiriu save moderniosios kartos atstovams ir gyvenu kitaip nei tradiciska. Emotional del to kad daug vietos gyvenime uzima jausmas, indie - tai mano nepriklausomybe, o rokas - tvirtybe, kuria sudaro mano paziuros, nuomone, iprociai.
Taigi galite vardinti įvairius žanrus ir požanrius, kas jūsų manymu atitiktų jūsų charakterį ir asmenybe.
Pabrėžiu, jog tai ne mėgstamiausio stiliaus aprašymai, jei jūs ir nemėgstat roko, tačiau esat pakankamai stiprios asmenybes, kaip pavyzdį galite imti rock.
Taigi aš pabandysiu padaryti įvadą:
---------------
Progressive Boobastic Doom Rock.
Progressive, nes pakankamai esu atvirų pažiūrų, labai nemėgstu to kas kišama, ir apts ieškau kas man aptinka, visiškai nesivaikydamas madų. Avantgarde gal irgi tiktų tačiau čia albiau reikia būti nukrypus nuo normų, aš dar visiškas pamišėlis nesu
Boombastic, na nes esu didelis, net nežinau kaip apsakyti: idealistas gal. Na man patinka daryti sensacijas, ta prasme pūsti burbulus, kažką aprašyti pagražinu, padailinus. Tad šis apibūdinimas man tikrai tinka.
Doom - Mėgstu apmąstymus ir romantiką, bei savyje apmąstyti daug dalykų.
Na o rock, tiesiog nesu toks stiprus gal kaip metal, labiau rock - tiesiai einantis ir žinantis savo tikslą, bet einu ramiai ne su buldozeriu.,
Gal ir būtų gavęsis net tikras stilius jei gale metal būtų
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2009 m. sausio 13 d. 17:26:04
Experimental Noise.
Em... Hmm...
Nu žodžiu viskas tuo ir pasakyta.
Triukšminga esi?
2009 m. sausio 12 d. 19:58:24
Em... Hmm...
Nu žodžiu viskas tuo ir pasakyta.
2009 m. sausio 12 d. 19:50:33
2009 m. sausio 12 d. 19:50:22
Experimental Post Emotional Alternative Indie Rock
Man regis ypatingai naujo stiliaus nesukuriau. Vo del ko experimental? Nes man neuztenka gyvenimui to kas sukurta, kuriu naujus dalykus ir kitus mokau. Post del to velgi, kad priskiriu save moderniosios kartos atstovams ir gyvenu kitaip nei tradiciska. Emotional del to kad daug vietos gyvenime uzima jausmas, indie - tai mano nepriklausomybe, o rokas - tvirtybe, kuria sudaro mano paziuros, nuomone, iprociai.
2009 m. sausio 12 d. 19:21:24
Taigi galite vardinti įvairius žanrus ir požanrius, kas jūsų manymu atitiktų jūsų charakterį ir asmenybe.
Pabrėžiu, jog tai ne mėgstamiausio stiliaus aprašymai, jei jūs ir nemėgstat roko, tačiau esat pakankamai stiprios asmenybes, kaip pavyzdį galite imti rock.
Taigi aš pabandysiu padaryti įvadą:
---------------
Progressive Boobastic Doom Rock.
Progressive, nes pakankamai esu atvirų pažiūrų, labai nemėgstu to kas kišama, ir apts ieškau kas man aptinka, visiškai nesivaikydamas madų. Avantgarde gal irgi tiktų tačiau čia albiau reikia būti nukrypus nuo normų, aš dar visiškas pamišėlis nesu
Boombastic, na nes esu didelis, net nežinau kaip apsakyti: idealistas gal. Na man patinka daryti sensacijas, ta prasme pūsti burbulus, kažką aprašyti pagražinu, padailinus. Tad šis apibūdinimas man tikrai tinka.
Doom - Mėgstu apmąstymus ir romantiką, bei savyje apmąstyti daug dalykų.
Na o rock, tiesiog nesu toks stiprus gal kaip metal, labiau rock - tiesiai einantis ir žinantis savo tikslą, bet einu ramiai ne su buldozeriu.,
Gal ir būtų gavęsis net tikras stilius jei gale metal būtų
Na o dabar jūs...