tai, kad em......nera pas mane mirc'o, nemoku jo atsisiust, ir apskritai as wisiska nemoksle krc.....nekreip demesio.pas mane ir info parasyta, kad kartais waziuoja stogas man....tai wa snd ta diena.....
tai jo...bet kadangi jis atlikejas tai ji ir ileidzia...o wa mums reik kankintis...klausyk nenori kada susibekt i mirc pakalbetume..nu ir EStrella galetu atvaryt
nu jo.....18metu tai cia jo neilgai laukt, bet pwz. i pramogu banka galejo eiti tik nuo 21-neriu....tai wat...is idejos žygio ten irgi neileistu....kaip nemegstu sios klubu twarkos, oi nemegstu.......
aha buwo koncertas.... bet buwo pramogu banke tai musu neileido, bet argi cia esme? swarbiausia jis atwaziawo!!!! wa labai jau mielas tas zygis....ziaurei fainas, neissikeles ir t.t. galeciau wardyt ir wardyt....
dainavo:salala opapa,mano dziaugsmas,ten rasi maneka rode?nu buvo tos vaniles merginos,tai zinoma Zygis joms neatsilaike...tai wa nieo gero...tai Zygis pas jus atvarwe??papraset ir atvare(cia saulutei)??geras...tai koncertas buvo ar kaip??
ne gaila bet neziurejau..... wa kaip tik ta wakara ir negalejau paziureti, kaip liudna, dar iki siol del to raunuos plaukus....
o ka rode? kokias dainas dainawo?
to EStrella & sau_lute>>tikriausiai ziurejot "baro"nakty kai buvo Zygis,na tai kaip patiko,ane?zjb...o gal EStrella buvai paciam bare??as tai krc ziurejau per tv, tai ta proga net is geografijos kokius 6 gausiu(nespejau ismokt).Zygis rulez!!!!!!!!
tikriausiai dar niekas nezino to ka as pasakysiu:estrella, saulute ,ji,erty DIEVINA ZYGI(cia tik pradziai)
bet mes vistiek atlaikysim visas sita slamsta
ex......kaip man atsibodo tie, kurie neturi, kuo uzsiimti, ir rasineja wisokias nesamones apie žygi....ex....nu tikrai nusibodo, jau gerklej stowi tie wisi slykstus apkalbinejimai, izeidinejimai ir wisas kitas slamstas!!!!! negi mes niekada nerasime kompromiso???!!! negi niekada nesugebesite reiksti sawo nuomones neiko neizeidziant??? ir pagaliau.... negi JUM DAR NEATSIBODO WARYTI ANT ŽYGIO???
p.s. "Ten rasi mane" yra nuostabi perdainuota daina
kas cia daros?vel ant Zygio varot....ziuriu jums nei sventes nepadeda,vistiek sugebat savo slykscia nuomone kist...
kaip ir visada pritariu ir pritarsiu estrelai..nieko jis nesugadino..sita versija net malonesne..nes zodziai idomesni ir nenubluke....pwz:"..tavo akyse matau save,pasaulis sis lyg pasaka kai esi jame.....akys tavo jaudina mane"neuzteko?neirodziua kad ji geresne..jei sakote taip tai paklausykt sia daina ir pamatysit kad ji COOL
kaip mane nervina, kad muzikos rinka yra uzhkishta niekam tikusiais atlikejais, o visur, kur tik bepasisuksi, ju reklamos. nervina.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 5 d. 22:55:02
2005 m. sausio 5 d. 22:49:07
2005 m. sausio 5 d. 22:34:22
2005 m. sausio 5 d. 22:29:37
2005 m. sausio 5 d. 21:06:53
2005 m. sausio 5 d. 20:49:18
2005 m. sausio 5 d. 19:48:46
o ka rode? kokias dainas dainawo?
2005 m. sausio 5 d. 17:51:29
2005 m. sausio 5 d. 12:20:45
bet mes vistiek atlaikysim visas sita slamsta
2005 m. sausio 4 d. 20:58:21
2005 m. sausio 4 d. 12:14:03
2005 m. sausio 3 d. 22:54:15
2005 m. sausio 3 d. 22:04:01
p.s. "Ten rasi mane" yra nuostabi perdainuota daina
2005 m. sausio 3 d. 17:09:22
2005 m. sausio 3 d. 16:45:02
kaip ir visada pritariu ir pritarsiu estrelai..nieko jis nesugadino..sita versija net malonesne..nes zodziai idomesni ir nenubluke....pwz:"..tavo akyse matau save,pasaulis sis lyg pasaka kai esi jame.....akys tavo jaudina mane"neuzteko?neirodziua kad ji geresne..jei sakote taip tai paklausykt sia daina ir pamatysit kad ji COOL
2005 m. sausio 3 d. 13:04:34
2005 m. sausio 2 d. 21:22:25
2004 m. gruodžio 28 d. 19:01:49
2004 m. gruodžio 28 d. 13:01:23
2004 m. gruodžio 27 d. 19:49:27