lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. spalio 4 d. 20:27:43
LoseControl rašė:
lietusryte rašė: Tai aišku,kad buvau.Labai patiko.Prieš koncertą su bahureliais prigėrėm,tai paskui mus apsauga išmetė...obana,kokie prisiminimai...Šiaip tikrai nėjom dėl pačio koncerto,nes kaip dar nesugadinti pilieičiai supranatam,kad tokiai grupei nereikėtų teršti,ir taip užterštos mūsų fonograminės muzikos.
jau pamaniau kad ant rimto nuejai... kokia durna tema, daugeli atsakymu galima numatyti
lietusryte rašė: Tai aišku,kad buvau.Labai patiko.Prieš koncertą su bahureliais prigėrėm,tai paskui mus apsauga išmetė...obana,kokie prisiminimai...Šiaip tikrai nėjom dėl pačio koncerto,nes kaip dar nesugadinti pilieičiai supranatam,kad tokiai grupei nereikėtų teršti,ir taip užterštos mūsų fonograminės muzikos.
jau pamaniau kad ant rimto nuejai... kokia durna tema, daugeli atsakymu galima numatyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 26 d. 16:40:21
Tai aišku,kad buvau.Labai patiko.Prieš koncertą su bahureliais prigėrėm,tai paskui mus apsauga išmetė...obana,kokie prisiminimai...Šiaip tikrai nėjom dėl pačio koncerto,nes kaip dar nesugadinti pilieičiai supranatam,kad tokiai grupei nereikėtų teršti,ir taip užterštos mūsų fonograminės muzikos.
dėkuj dievui nebuwau.
ir dėkuj jiems, kad išsiskyrė.
ir dėkuj tiems, kurie newarė į koncertą.
o tiems, kurie warė, tegul dėkoja patys pikasai - paskutiniai nepelnyti pinigėliai vis gi...
gal uz akla nora gyvent
nezinau kodel tureciau kazka pakeist
gyvenu kaip moku gyvent...
darkbless rašė: Man i juos nusispjaut... bet jei jie man patiktu ir buciau nuejus i ju koncerta tai is butelio kuriam nors i galva buciau paleidus, bl jie juk net per paskutini koncerta ziopciojo, tai nx koks cia gali buti koncertas
matai koks as sustras dar buteli buciau i kuri nors paleides... oj oj oj
Man i juos nusispjaut... bet jei jie man patiktu ir buciau nuejus i ju koncerta tai is butelio kuriam nors i galva buciau paleidus, bl jie juk net per paskutini koncerta ziopciojo, tai nx koks cia gali buti koncertas
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2008 m. spalio 6 d. 21:01:42
2008 m. spalio 4 d. 20:27:43
Tai aišku,kad buvau.Labai patiko.Prieš koncertą su bahureliais prigėrėm,tai paskui mus apsauga išmetė...obana,kokie prisiminimai...Šiaip tikrai nėjom dėl pačio koncerto,nes kaip dar nesugadinti pilieičiai supranatam,kad tokiai grupei nereikėtų teršti,ir taip užterštos mūsų fonograminės muzikos.
O tai kaip turėčiau nueiti ne ant rimto?
2008 m. spalio 4 d. 20:26:11
2008 m. rugsėjo 26 d. 17:35:27
2008 m. rugsėjo 26 d. 17:34:24
2008 m. rugsėjo 26 d. 16:40:21
2007 m. spalio 11 d. 19:36:23
ir dėkuj jiems, kad išsiskyrė.
ir dėkuj tiems, kurie newarė į koncertą.
o tiems, kurie warė, tegul dėkoja patys pikasai - paskutiniai nepelnyti pinigėliai vis gi...
2007 m. rugpjūčio 3 d. 13:38:59
2007 m. kovo 21 d. 18:53:18
2005 m. liepos 6 d. 14:43:11
2005 m. kovo 29 d. 12:41:59
as nesuprantu kaip gali atsirasti zmoniu kurie verke del issiskirimo.....kazkokia nesamone.
O siaip koncertas turejo buti didelis meshlo gabalas
nebuvai tai ir nesakyk ar meslo gabalas ar ne buvo
2005 m. kovo 13 d. 23:58:42
2005 m. kovo 13 d. 23:47:35
O siaip koncertas turejo buti didelis meshlo gabalas
2005 m. kovo 13 d. 23:39:26
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 16 d. 19:54:58
Man i juos nusispjaut... bet jei jie man patiktu ir buciau nuejus i ju koncerta tai is butelio kuriam nors i galva buciau paleidus, bl jie juk net per paskutini koncerta ziopciojo, tai nx koks cia gali buti koncertas
matai koks as sustras dar buteli buciau i kuri nors paleides... oj oj oj
2005 m. sausio 16 d. 13:31:05
2005 m. sausio 16 d. 13:20:26
2005 m. sausio 16 d. 12:31:54
2005 m. sausio 16 d. 12:25:18
2005 m. sausio 15 d. 22:41:16