Tremor_Christ rašė: Guiness alus man skaniausias, bet dėl jo kainos mėgautis juo tenka tik kokiai rimtesniai progai pasitaikius
pritariu paskutinį kartą pinigų guinessui turėjau per užpraeitas kalėdas :-(
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
bytlęęę: išmok, bent rašyt taisyklingai žodį "alhogolikai"
Skirtingai nei tamstos, nuo alaus bloga nebūna
Kas nemėgsta alaus, tas man nedraugai. Kaip galima nemėgti šio gėrimo? Tiesą sakant, nuo nieko geriau neatgaivinsi troškulį, negu nuo alaus - ypač vasarą. Aišku didelis jo kiekis, duoda ir šalutinių poveikių
O asmeniškai alus - visur visada ir kartais su viskuom užsigeriamas - bet tada jau koma.
Rūšis? Neišrankus jau labai. Namuose - utenos žalias, švyturio extra dažniausiai.. o baruose, tai nuo nuotaikos. Ir tamsaus nevengiu.
2008 m. kovo 12 d. 23:13:16
Kažkada seniai pats bandžiau pasidaryti alaus namų salygomis,pagal receptą,bet nelabai kas išėjo.Tam reikia patirties.Turiu pripažinti pats alaus gaminimas yra labai sudėtingas procesas,bet už tai - tai yra labai unikalu.Tada bandžiau alų gamintis,nes vis neužtekdavo pinigų nusipirkt.Šiandien tai prisimenu su nostalgija.Bet wa galvoju,reikės bandyt vėl pagamint nuosavo alaus.Dėl įdomumo.Žinoma toks alus yra labai sveikas.
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2008 m. gegužės 11 d. 14:13:42
Guiness alus man skaniausias, bet dėl jo kainos mėgautis juo tenka tik kokiai rimtesniai progai pasitaikius
pritariu
Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
2008 m. gegužės 8 d. 23:13:10
2008 m. gegužės 6 d. 17:25:53
2008 m. gegužės 5 d. 18:16:45
2008 m. kovo 26 d. 22:06:57
2008 m. kovo 20 d. 02:02:37
2008 m. kovo 18 d. 17:57:42
2008 m. kovo 18 d. 17:50:28
2008 m. kovo 18 d. 17:44:49
2008 m. kovo 18 d. 13:40:49
2008 m. kovo 18 d. 12:39:16
2008 m. kovo 15 d. 19:00:22
2008 m. kovo 15 d. 18:28:14
2008 m. kovo 15 d. 12:05:38
Skirtingai nei tamstos, nuo alaus bloga nebūna
2008 m. kovo 15 d. 10:09:50
2008 m. kovo 13 d. 18:25:27
2008 m. kovo 13 d. 12:09:16
Kuris čia toks?
Atradau labai skanų tamsujį alų
Dar skanus Baltijos, iš pastarųjų atradimų
Vilniuje yra pub'as Gedimino pr., kur pilstomas Krusovice..gardumas; )
Pas Rudolfą ; ) čekiškas pub'as..tik čekų pivcą ir pardavinėja..
2008 m. kovo 13 d. 10:40:27
Kuris čia toks?
Atradau labai skanų tamsujį alų
Dar skanus Baltijos, iš pastarųjų atradimų
Vilniuje yra pub'as Gedimino pr., kur pilstomas Krusovice..gardumas; )
2008 m. kovo 12 d. 23:17:32
O asmeniškai alus - visur visada ir kartais su viskuom užsigeriamas - bet tada jau koma.
Rūšis? Neišrankus jau labai. Namuose - utenos žalias, švyturio extra dažniausiai.. o baruose, tai nuo nuotaikos. Ir tamsaus nevengiu.
2008 m. kovo 12 d. 23:13:16