turiu 1 ju daina 'you only live once'. per myspace dar kelias kitas girdejau... reiks kada atsisiusti ir kitas, nes gera grupe
kai radijos paklausai tai ten išviso "pala, pala, kažkur aš šitą girdėjau" pilna
susidomėjau paklausysiu
tik:
Jaunieji rokeriai atmeta praėjusio dešimtmečio “roko” skambesį, tai yra – visus tuos nu-metal, grunge ar pop-punk
nepasakyčiau, kad grunge gali būti lyginamas su tais dviem... grunge jėga! (nors čia ne į temą)
Man "You Only Live Once" pradžia, ten kur grojama gitara skamba vos ne identiškai kaip Sum 41 - In Too Deep Pradžia. Tai tiek. Šiaip neklausau šios grupės, o gal vertėtų.
ne per seniausiai apie juos suzinojau... ir pamilau is pirmo zvilgsnio (tiksliau, garso). Jie turi kazka tooookio, kazka uzvedancio, kazka itraukiancio. Ir dainu zodziai... mm
the strokes buvo bene pirmieji su nauju rokenroliniu skambesiu, kai isleido "is this it" albuma (ko gero, geriausia). dabar jau tu panasiu grupiu tiek priviso, kad strokesai nueina tarsi i antra plana. gaila su kiekvienu albumu jie man vis labiau subrende tampa. o heart in a cage - sedevras. aisku kartais biski nusidainuoja, bet taip smagiai, kad klausytis linksma
Keisti įdomus ir nestandartiniai.
Bent jau paskutinis darbas "First Impressions of Earth" tikrai vertas dėmesio, Kam Indie šventas reikalas, būtinai turi turėt savo kolekcijoj šitą albumą.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2015 m. lapkričio 28 d. 21:24:16
pirmi du albumai visiska bomba.. aisku, toliau irgi neblogai, bet iki tokiu geru roko albumu kaip pirmu toli daugumai..
2013 m. kovo 20 d. 15:20:03
Kam įdomu paklausyti, naujas albumas Comedown Machine:
https://pitchfork.com/advance/48-comedown-machine
2011 m. vasario 21 d. 08:53:59
2011 m. vasario 17 d. 18:11:36
Labai laukiu naujo albumo.
2007 m. liepos 13 d. 23:05:56
2007 m. liepos 13 d. 22:05:43
2007 m. sausio 10 d. 21:12:00
Ai jo ir dar zinojot, kad jie sukure Jackasso theme songa?
geras... tikrai nezinojau
2007 m. sausio 9 d. 23:02:36
Ai jo ir dar zinojot, kad jie sukure Jackasso theme songa?
2007 m. sausio 8 d. 23:36:53
Man "You Only Live Once" pradžia, ten kur grojama gitara skamba vos ne identiškai kaip Sum 41 - In Too Deep Pradžia. Tai tiek. Šiaip neklausau šios grupės, o gal vertėtų.
nu ritme ir natose vos vos panašumų galima rasti. Čia dėl gitaros skambėsio - jis įdentiškas. šiaip gerai kai ausim ir smegenim moki naudotis
kai radijos paklausai tai ten išviso "pala, pala, kažkur aš šitą girdėjau" pilna
2007 m. sausio 8 d. 23:23:17
susidomėjau
tik:
Jaunieji rokeriai atmeta praėjusio dešimtmečio “roko” skambesį, tai yra – visus tuos nu-metal, grunge ar pop-punk
nepasakyčiau, kad grunge gali būti lyginamas su tais dviem... grunge jėga!
2007 m. sausio 8 d. 22:55:09
2007 m. sausio 8 d. 21:56:11
2007 m. sausio 8 d. 21:35:08
siuo metu negaliu atsiklausyt naujo singlo : "heart in a cage "
lux
Pirma daina, privertusi mane juos pamilt iki ausu
2007 m. sausio 8 d. 21:33:54
2007 m. sausio 8 d. 21:01:31
2006 m. spalio 2 d. 16:51:07
Kartais paklausau gabalo "You Only Live Once", Toks įsimintinesnis.
Jo,vienas is megiamu man.
2006 m. spalio 2 d. 11:46:41
2006 m. spalio 2 d. 06:28:43
Bent jau paskutinis darbas "First Impressions of Earth" tikrai vertas dėmesio, Kam Indie šventas reikalas, būtinai turi turėt savo kolekcijoj šitą albumą.
2006 m. spalio 1 d. 21:42:23
2006 m. spalio 1 d. 10:33:25