manau kad tie kas dainuoja is fonogramu... o kas dainuoja gyvai tai bent kazkiek stengiasi uz tai gerbiu zmones kad ir kaip pro sali detu, bet stengiasi veliau tobuleja, o fonuskes tai....
NET NZN...as tajpogi girdejau AVRIL atliekancia metallicos gabala "fuel" gyvaj...nu ka galiu pasakyt...as uzplipusi ant scenos geriau padajnuociau o is lt...na nzn...ziurint i popsa, tj galbut Taja tokia...neistempia balso, zemu natu...nu nzn sejp ir nereikia cja varyt ant "yva", "bavarija" ir t.t. bei sakyti akz sie atlikejai neturi balsu, jei jie jums nepatinka tj nereiskia kad cja db reikia juos pejkti bajsiausiai...dauguma lt popso atlikeju turi balsus ir gana gerus...As tajpogi nesizaviu YVA bet tj man nk jos nepadare kad tureciau smerkti bajsiausiai...ar nekesti,.Kam patinka tas tegu klauso
mano parasą kažkas nutrynė...tikriausiai tu
kiek gyvu koncertu girdejau tai Avril dainuoja siaubingai...apie Lt dainininkus net nesnekesiu...
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!!
See, I wanna jam it wid you...
We're jammin'...
I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z)
PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
Zmones be balso, talento, praktikos ir mokymosi, klausos ir t.t.. Nu LT popsas tai net purto kai pvz per NML ishgirsti..
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2006 m. gegužės 1 d. 14:37:24
2006 m. balandžio 27 d. 22:29:17
2006 m. balandžio 20 d. 11:30:38
2006 m. balandžio 20 d. 11:22:07
na dar audioslave...
2006 m. balandžio 19 d. 15:03:47
2006 m. balandžio 19 d. 12:41:01
2006 m. balandžio 19 d. 12:39:51
2006 m. balandžio 1 d. 19:01:10
2006 m. balandžio 1 d. 18:49:23
2006 m. balandžio 1 d. 18:46:21
2006 m. balandžio 1 d. 16:03:22
2006 m. kovo 28 d. 17:44:41
2006 m. kovo 28 d. 17:40:41
2006 m. kovo 28 d. 17:39:35
White Black,rich,poor,straight,all female,we r all women!!.We've become a silent majority.Stand up n fight!!!! Riot loudly,riot quietly.Just riot!!!! Society has put a gag in our mouths;rip it out n fuckin riot!!!!!!!! *** See, I wanna jam it wid you... We're jammin'... I'm jammed: I hope you're jammin', too.(L.o.z) *** PriSiMink Mane...kai skusies koJaS x]]
2006 m. kovo 28 d. 17:37:46
2006 m. kovo 28 d. 17:35:33
2006 m. kovo 28 d. 17:34:36
2006 m. kovo 28 d. 17:32:53
blogiausiai gyvai dainuoja tie kurie visai nedainuoja gyvai.
cia tai gerai paskei
2006 m. kovo 24 d. 10:48:08
2006 m. kovo 24 d. 10:39:21