"Those with habits of waste,Their sense of style and good taste,Of making sure you were right,Hey don't you know you were right?I'm not afraid anymore,I keep my eyes on the door,But I remember..."
chrestomatinis bandas, ka cia ir bepridurt... Heart and Soul ir Insight - vieni megstamiausiu shmotu, nors is tikruju sunku ka isskirt, viskas Unknown Pleasures ir Closer albumuose stipru. beje "day of the lords" primena ankstyvuosius Sisters of Mercy
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 23 d. 16:42:01
War_Zone rašė: Koks stilius?
Post punk klasika [tiksliau,JD buvo to stiliaus pradininkai].Kai kas teigia,jog tai buvo viena iš pirmūjų gothic rock,grupių,nors žinau,kad taip nėra,nors tam žanrui jie turėjo įtakos.Post punk,tai idealogine prasme panašu į punk roką,tačiau muzika netokia grubi ir standartiška kaip punk rokas.Taipogi,JD skaitosi New Wave - jie buvo vieni iš pirmūjų grupių,eksperimentavusių rock'o muzikoje.Taip gimė gothic rock/alternative rock/darkwave/industrial ir pan...
p.s. She's Lost Control
2009 m. sausio 23 d. 16:27:56
be_inis rašė: I remember nothing karts nuo karto sukasi pastoviai. Nesu Shes lost controle fanas, bet anksciau minetoji yra klasika, is manosios puses zvelgiant.
Daug cia maciusiu ale biografini Control filma ?
Turiu originalų to filmo,dvd...Bet dokumentinis apie JD,įdomesnis...
Gyvavo tik keturis metus, bet žinoma kaip legenda ligi šiol. Gan įspūdingas pasiekimas mano akimis Kas man joje patinka, tai žemas sodrus vokalas. Turi savo stilių ir per daug nenukrypsta nuo jo. O mėgstamiausias gabaliukas, tai love will tear us apart.
nustebau neradusi temos apie Joy Division.
nuomonė? mėgstamiausios dainos? ir visa kita, kas susiję su jais.
grupės, kaip žinoma, jau nebėra, vietoj jos turime New Order. kiek bandžiau New Order, manęs jie vis tiek netraukia taip kaip Joy Division. nors ir nemanau, kad būtų labai tikslu lyginti šias dvi grupes. ką gi.
prisipažinsiu, kad ilgai teko pratintis prie JD muzikos.. bet ši grupė dabar yra viena mano klausomiausių.
2013 m. gruodžio 7 d. 07:45:39
"Those with habits of waste,Their sense of style and good taste,Of making sure you were right,Hey don't you know you were right?I'm not afraid anymore,I keep my eyes on the door,But I remember..."
...Holywood`inio happy end`o nezada, Ian`as ishejo
2013 m. gruodžio 7 d. 07:32:15
chrestomatinis bandas, ka cia ir bepridurt... Heart and Soul ir Insight - vieni megstamiausiu shmotu, nors is tikruju sunku ka isskirt, viskas Unknown Pleasures ir Closer albumuose stipru. beje "day of the lords" primena ankstyvuosius Sisters of Mercy
2011 m. gegužės 21 d. 00:05:00
2009 m. sausio 23 d. 16:42:01
Koks stilius?
Post punk klasika [tiksliau,JD buvo to stiliaus pradininkai].Kai kas teigia,jog tai buvo viena iš pirmūjų gothic rock,grupių,nors žinau,kad taip nėra,nors tam žanrui jie turėjo įtakos.Post punk,tai idealogine prasme panašu į punk roką,tačiau muzika netokia grubi ir standartiška kaip punk rokas.Taipogi,JD skaitosi New Wave - jie buvo vieni iš pirmūjų grupių,eksperimentavusių rock'o muzikoje.Taip gimė gothic rock/alternative rock/darkwave/industrial ir pan...
2009 m. sausio 23 d. 16:39:34
Koks stilius?
post-punk (?)
2009 m. sausio 23 d. 16:34:54
2009 m. sausio 23 d. 16:29:43
Bet dokumentinis apie JD,įdomesnis...
šitas mane labai labai domina
2009 m. sausio 23 d. 16:28:46
aš pavyzdžiui pabaiga labai nusivyliau. mano akimis žiūrint buvo sumenkintas savižudybės faktas. bet apskritai paėmus man filmas prastas nepasirodė.
p.s. She's Lost Control
2009 m. sausio 23 d. 16:27:56
I remember nothing karts nuo karto sukasi pastoviai. Nesu Shes lost controle fanas, bet anksciau minetoji yra klasika, is manosios puses zvelgiant.
2009 m. sausio 23 d. 16:24:44
2009 m. sausio 23 d. 15:16:54
Vistiek, nors labai jų kūryba nesižaviu, bet jie įdomūs.
2009 m. sausio 23 d. 15:16:47
Tada smagumėlis.
Atmosphere - dangiška.
2009 m. sausio 23 d. 15:09:01
2009 m. sausio 23 d. 02:17:51
nuomonė? mėgstamiausios dainos? ir visa kita, kas susiję su jais.
grupės, kaip žinoma, jau nebėra, vietoj jos turime New Order. kiek bandžiau New Order, manęs jie vis tiek netraukia taip kaip Joy Division. nors ir nemanau, kad būtų labai tikslu lyginti šias dvi grupes. ką gi.
prisipažinsiu, kad ilgai teko pratintis prie JD muzikos.. bet ši grupė dabar yra viena mano klausomiausių.