Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kur Vilniuje gauti spygliuotų apyrankių ir balto grimo veidui?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Miimi
2005 m. sausio 31 d. 18:13:22
labai puikus pawyzdys ibero

2005 m. sausio 29 d. 21:55:13
Na, nepasakyčiau, kad ir vasoros sezoną visą laiką iš visų pakampių leistų rusišką muziką... Pamaišo dar LT šiek tiek estrados ir užsienietiško popso.

2005 m. sausio 29 d. 20:24:32
tai dabar ne vasaros sezonas.

Atsakyti
Shadow_Dweller
2005 m. sausio 29 d. 20:22:35
Taip, Basanavičiaus gatvėje. Na, šiaip jau ten neskamba rusiška muzika iš visų kampų, bent jau dabar tai tikrai.

2005 m. sausio 29 d. 20:17:30
palangoje Kanela berots basanaviciaus gatveje. na toj, kur is visu kampu rusiska muzika skamba.

Atsakyti
negative-creep
2005 m. sausio 29 d. 20:05:27
"palangoj KANELOJ viskas pigiau, dirza uz 45lt pirkau (2eiles spygliu), apyrankes - 3 eiles spygliu kainavo 20lt (na, daugu daugiausiai 25lt), 2 eiles - 15lt, jei neklystu"

!!!!!!!!!!!! Rimtai??? O kaip tos apyrankes, kur trys eiles spygliu, kokybe? Kokio mazdaug ilgio spygliai? Gal gali adresiuka pametet?

Atsakyti
rocky
2005 m. sausio 26 d. 18:00:34
beje, indijoj tai spygliuotos apyrankes yra visai sh neverta is ten pirkti, nes ten ne oda (greit atsilupineja) ir spygliai kazkokie nespygliski, KANELOJ tai tikrai bent jau kokybe garantuota... na, kainos didokos, bet siaip kaip bebutu keista, palangoj KANELOJ viskas pigiau, dirza uz 45lt pirkau (2eiles spygliu), apyrankes - 3 eiles spygliu kainavo 20lt (na, daugu daugiausiai 25lt), 2 eiles - 15lt, jei neklystu

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
rocky
2005 m. sausio 26 d. 17:55:22
KANELOJ yra, ten Traku gatvej bent as ten dirza ir apyrankes pirkau, tai tada buvo su tikrais spygliais o po to maciau kad ir tokiu tikru ir tokiu kichiniu yra..

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
AnsweR
2005 m. sausio 2 d. 02:01:24
negative-creep> aisku

2005 m. sausio 1 d. 17:40:34
Genious Loci, gera mintis. Reikės išbandyti (tik reikia kreidos rasti).

devi, thanks, nebereikia.

Atsakyti
devi
2005 m. sausio 1 d. 14:13:13
negative-creep > taip apie tuos pacius. seip, pamirsau, ten yra dar vienas, bet kur tiksliai randasi nepasakysiu. cia bus vienas is tu geltonu, bet ant jo bus parasyta kosmetika arba kaskas panasaus. tai ten ir yra, tik truputuka kituoke. na pats pamatisi.

P.S. visada prasom

2004 m. gruodžio 29 d. 20:12:16
Negative-creep, jei tu niekur nežadi eit iš namų pasipudravęs, tai ko neišmėgini trintos kreidos? Tik nemažai reiks.

2004 m. gruodžio 29 d. 19:49:54
Thanks, devi. Patikslinimas: kalbi apie tuos geltonus kioskus, kur kas antrame prekiauja mobiliaisiais telefonais?

AnsweR, galima paklausti. Nelauksiu klausimo ir iškart atsakysiu : ). Reikia sau asmeniškai, patenkinti savo egoizmą. Vėl tas mano beprasmis veikimas. Tiesiog noriu spyglių. Man net nebėra tai būtina (kaip galėjo pasirodyti anksčiau). Tiesiog noriu ir viskas, net nežinau, kodėl.
O baltas grimas... jis man tikrai neduos jokios naudos ar nenaudos, jis man yra betikslis, nes aš neturiu, prieš ką palaikyti juodmetalisto įvaizdžio, tai yra, aš negroju koncertuose ir man nereikia palaikyti sceninio įvaizdžio. Bet aš mėgstu kartais išsidažyti, kai būnu vienas namie, ir taip būti sau namie. Tik SAU. Nors senokai aš jau tai dariau. Paskutinis kartas buvo vasarą. Bet dar niekada nesitepiau veido baltai, tik juodu pieštuku pasipaišydavau to stuff'o.
Tai išvada, kad tai yra tikrai be prasmės ir net neverta leisti pinigų... bet kartais grynai dėl savęs pakvailioti yra įdomu. Tiesą sakant, įdomus būtent dažymosi procesas. O paskui būna labai malonu pasižiūrėti į veidrodį.

Atsakyti
devi
2004 m. gruodžio 29 d. 18:07:04
negative-creep > sorry vakar parasyti negalejau. o seip stoty ten kur tie kioskai. na tu tikriausiai vazineji 7 troleibusu. tai vaziuojant iki galo ir islipant prie gelezinkelio st. pereisi gatve, praeisi visus kioskeliu beveik ligi pat galo, ir ant kiosko bus uzrasyta dovanos, uzeini ir ziuri i apacia, ten dar salia peiliukai gules, pastebesi.
as ziurejau yra tik viena eile spygliu, spyglis apie 3 cm, astrus , kaina 12lt. ir yra dar dvi eiles, bet spygliai mazesni ir galai buki. ten dar yra visokiu, bet geriau pats paziurek, jei dar reik. kaina nevirsyja 18 lt tai tikrai

2004 m. gruodžio 29 d. 11:56:00
mane maveike si tema ir as sendien sapnavau kad nuejus i viastine pirkau balta pudra.. bet buvo dar kazkas ne viena as..

2004 m. gruodžio 29 d. 11:50:05
negative-creep> o galima paklausti kam tau ju reikia?

2004 m. gruodžio 29 d. 11:25:04
Gerai, Sleeper, parašyk man į private ir susitarsime. Kiek nori?

Atsakyti
Sleeper
2004 m. gruodžio 28 d. 23:27:32
Jei domina, galiu parduot už simbolinę kainą (o gal netgi ir padovanot) 2 spygliuotas apyrankes. Viena standartinė odinė su dviem neilgų (apie porą cm) spyglių eilėm. Šita tikrai patvarus ir tvirtas daiktas.
O kita šiek tiek įdomesnė: su dviem eilėm įsukamų nestandartinės formos (primena gal kokius varveklius) spyglių. Su grandinėle. Bet ši ne tokia tvirta ir trūksta poros spyglių (bet berods kažkur turiu juos nukišęs, galėčiau paieškot).

2004 m. gruodžio 28 d. 23:24:05
negative-creep rašė:
Ne, tai aš ir nesitikiu Slayer type daikto rasti. Šiaip žinau, kad Kaune vienas už 80 Lt parduoda slayeriškus.
Bet ar Indijoje tos apyrankės yra tokios siauros, ar platesnės? Man reikia, kad būtų mažiausiai dvi slyglių eilės.

tikrai 2 eiles but turetu..nesiauros berods.

Atsakyti
depression
2004 m. gruodžio 28 d. 23:21:35
Balto grimo?
Sisters org dažniausiai tamposi su tokiais dalykais, bet jos Klaipėdoj. Iš jų taip pat galim užsisakyt, kažkas jau numetė linką. Na, o jai jau reikia tokios a la korpspeintui, tai bandyk fejerverkų parduotuves- 'doja' ir dar akropoly kiek žinau yra 'balionų šalyje' ar kažkaip pan.
O normalių šypų pas mus gauti kur kas sunkiau..

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1529
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264977