|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Kur Vilniuje gauti spygliuotų apyrankių ir balto grimo veidui?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2005 m. sausio 31 d. 18:13:22
2005 m. sausio 29 d. 21:55:13
2005 m. sausio 29 d. 20:24:32
2005 m. sausio 29 d. 20:22:35
2005 m. sausio 29 d. 20:17:30
2005 m. sausio 29 d. 20:05:27
!!!!!!!!!!!! Rimtai??? O kaip tos apyrankes, kur trys eiles spygliu, kokybe? Kokio mazdaug ilgio spygliai? Gal gali adresiuka pametet?
2005 m. sausio 26 d. 18:00:34
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 26 d. 17:55:22
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. sausio 2 d. 02:01:24
2005 m. sausio 1 d. 17:40:34
devi, thanks, nebereikia.
2005 m. sausio 1 d. 14:13:13
P.S. visada prasom
2004 m. gruodžio 29 d. 20:12:16
2004 m. gruodžio 29 d. 19:49:54
AnsweR, galima paklausti. Nelauksiu klausimo ir iškart atsakysiu : ). Reikia sau asmeniškai, patenkinti savo egoizmą. Vėl tas mano beprasmis veikimas. Tiesiog noriu spyglių. Man net nebėra tai būtina (kaip galėjo pasirodyti anksčiau). Tiesiog noriu ir viskas, net nežinau, kodėl.
O baltas grimas... jis man tikrai neduos jokios naudos ar nenaudos, jis man yra betikslis, nes aš neturiu, prieš ką palaikyti juodmetalisto įvaizdžio, tai yra, aš negroju koncertuose ir man nereikia palaikyti sceninio įvaizdžio. Bet aš mėgstu kartais išsidažyti, kai būnu vienas namie, ir taip būti sau namie. Tik SAU. Nors senokai aš jau tai dariau. Paskutinis kartas buvo vasarą. Bet dar niekada nesitepiau veido baltai, tik juodu pieštuku pasipaišydavau to stuff'o.
Tai išvada, kad tai yra tikrai be prasmės ir net neverta leisti pinigų... bet kartais grynai dėl savęs pakvailioti yra įdomu. Tiesą sakant, įdomus būtent dažymosi procesas. O paskui būna labai malonu pasižiūrėti į veidrodį.
2004 m. gruodžio 29 d. 18:07:04
as ziurejau yra tik viena eile spygliu, spyglis apie 3 cm, astrus , kaina 12lt. ir yra dar dvi eiles, bet spygliai mazesni ir galai buki. ten dar yra visokiu, bet geriau pats paziurek, jei dar reik. kaina nevirsyja 18 lt tai tikrai
2004 m. gruodžio 29 d. 11:56:00
2004 m. gruodžio 29 d. 11:50:05
2004 m. gruodžio 29 d. 11:25:04
2004 m. gruodžio 28 d. 23:27:32
O kita šiek tiek įdomesnė: su dviem eilėm įsukamų nestandartinės formos (primena gal kokius varveklius) spyglių. Su grandinėle. Bet ši ne tokia tvirta ir trūksta poros spyglių (bet berods kažkur turiu juos nukišęs, galėčiau paieškot).
2004 m. gruodžio 28 d. 23:24:05
Ne, tai aš ir nesitikiu Slayer type daikto rasti. Šiaip žinau, kad Kaune vienas už 80 Lt parduoda slayeriškus.
Bet ar Indijoje tos apyrankės yra tokios siauros, ar platesnės? Man reikia, kad būtų mažiausiai dvi slyglių eilės.
tikrai 2 eiles but turetu..nesiauros berods.
2004 m. gruodžio 28 d. 23:21:35
Sisters org dažniausiai tamposi su tokiais dalykais, bet jos Klaipėdoj. Iš jų taip pat galim užsisakyt, kažkas jau numetė linką. Na, o jai jau reikia tokios a la korpspeintui, tai bandyk fejerverkų parduotuves- 'doja' ir dar akropoly kiek žinau yra 'balionų šalyje' ar kažkaip pan.
O normalių šypų pas mus gauti kur kas sunkiau..