| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | Every Breath You TakeThe Police |
||||
| einaras13 | EroticaMadonna 69! |
||||
| Sahja | Out Of The BlueBad Boys Blue |
||||
| 4Blackberry | J’al le mal de toiTherion |
||||
| DjVaids | Love Is Like A RainbowModern Talking |
||||
| Alvydas1 | Synchronised BlueHawkwind Toks jausmas, kai gauni daugiau, nei tikėjaisi. |
||||
| Konditerijus | Merciless TimesMyrath |
||||
| PLIKASS | Around The SunYello |
||||
| Very_crazy_enough | Autumn LeavesJonn Serrie |
Tada sukurti dainų profilius, o juose prisegti linkus į įrašus iš kitų platformų (Spotify, SoundCloud, bandcamp etc.)
pats kuriu ir jau ne vieną kartą asmeniškai buvo siūloma išleisti jas pas prodiuserius
. o čia yra kažkur tokia muzika keliama?, norėčiau panaršyti 

2011 m. rugpjūčio 29 d. 01:56:23
2010 m. gruodžio 17 d. 11:26:30
jegelė
Negalima tokiu dainu pamirsti
2010 m. gruodžio 13 d. 21:46:41
2010 m. rugsėjo 12 d. 14:05:36
total crap.
ot, pysdux
2010 m. rugsėjo 12 d. 14:04:37
2010 m. sausio 26 d. 12:36:22
DEJA, TIESA Ei, gyveni nes tik per mane esi čia. Ei, Gyveni, nes rūpi tiktai man. Jie, jie išduos. Aš - tikras draugas tavo. Jie, jie išduos. Aš čia suvisam. (priedainis) Aš – sapnas, tau tikrovėn greičiau. Aš – akys, kai reik tau nudžiaut. Aš – skausmas, kai negali pajaust. Deja, tiesa. Aš – sapnas, protinė paklaida. Aš – akys, kol tavęs čia nėra. Aš – skausmas, kol sumoki skolas. Deja, tiesa. Tu – kaukė man. Tu man priedanga, slėptuvė. Tu- kaukė man. Tai tave laikys kaltu. Dirbk, už mane tu, ožy atpirkimo, kas nešvaru, nes gėdos turėsi tu. (priedainis) Žinai karti, deja, tiesa, karti tiesa. Aš nekenčiąs tavy, kai pats trokšti meilės. Tu užmokėk už tai, kas be vertės. Ei, gyveni, nes tik per mane esi čia Ei, gyveni, bet nustojai man rūpėt. Aš – sapnas, tau tikrovėn greičiau. Aš – akys, kai reik tau nudžiaut. Aš – skausmas, kai negali pajaust. Deja, tiesa. Aš – tiesa, meluojanti, alibiai pridengiantys. Aš tavy, atmerk akis. Aš tai tu. Deja, tiesa.
2009 m. balandžio 29 d. 19:07:09
2009 m. balandžio 14 d. 18:38:46
2008 m. rugsėjo 3 d. 04:40:17