pritariu visiems, kas sako jod incubus cool grupe.
jie saunus.
o tokios dainos kaip I MISS YOU ir PARDON ME yra nepakeiciamos. be ju ne dienos. liudna ar linksma- jos visada padeda. vat.
It's Better To Burn Out Than Fade Away!
Incubus rašė: klausau jų ITIN dažnai, ir tikraij labai domiuosi..pirma, jie tikrai ne kokie LP, ir pinigu nei kala nei ka, ir tikrai joks popsas.. Ir išvis tai vieninteli grupe kurios daijnos nenusibosta ir be jiokių SH.. nu vnz jie vienintelei ir nepakartojami, net neysivaizduojiu ks uzh juos galetų būt geriau,.. Visos ju dainos geros,.. nera tos kuri labiausiai patiktu, na bet "Sick Sad Little world" tikrai nebloga, kaip ir "Follow", "Pantomime", "Just A phase"o dar brandono balsas tai unreal..
P.S. Nemanau kd LP sugebėtu Numb atlikti akustiškai,.. , o nice to know you ks girdėjio akustiškai? ne? tai susiraskit many > https://incubus.ten.lt
aš jų klausau amžinai!!
labai graziai parasiai ir tikrai matosi nuosirdziai
klausau jų ITIN dažnai, ir tikraij labai domiuosi..pirma, jie tikrai ne kokie LP, ir pinigu nei kala nei ka, ir tikrai joks popsas.. Ir išvis tai vieninteli grupe kurios daijnos nenusibosta ir be jiokių SH.. nu vnz jie vienintelei ir nepakartojami, net neysivaizduojiu ks uzh juos galetų būt geriau,.. Visos ju dainos geros,.. nera tos kuri labiausiai patiktu, na bet "Sick Sad Little world" tikrai nebloga, kaip ir "Follow", "Pantomime", "Just A phase"o dar brandono balsas tai unreal..
P.S. Nemanau kd LP sugebėtu Numb atlikti akustiškai,.. , o nice to know you ks girdėjio akustiškai? ne? tai susiraskit many > https://incubus.ten.lt
Is dainu tai:"beware!Criminal",..megalomaniac(mmm m...)I miss you,make yourself ir leech.vat.o siaip kad jie panasus i LP tai totali nesamone!net lygint ju neimanoma...
Oj krc, mane tai veza incubus, tik visada i duksto puse kazkodel, bet tai gerai Ne, seip gera grupe, vat neiskenciau ir ju visus albumus parsisiunciau, tai dabar discografijoj, po RHCP eina Incubus ir as tuo didziuojuosi !
incubus labai labai gera grupe...bet kad lygint juos su LP LP suda varo,o pas incubus neralus vokalas ir instrumentalas man asmeniskai visos ju dainos patinka.
mmm... niam man patinka ypac tokios dainos kaip: new skin, I wish you were here, pardon me, nice to know you, have you ever, I miss you... ir t.t... gera grupe
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. gegužės 26 d. 16:56:49
2005 m. gegužės 26 d. 15:38:00
2005 m. gegužės 19 d. 05:38:22
jie saunus.
o tokios dainos kaip I MISS YOU ir PARDON ME yra nepakeiciamos. be ju ne dienos. liudna ar linksma- jos visada padeda. vat.
2005 m. gegužės 14 d. 13:59:44
2005 m. kovo 16 d. 19:55:41
2005 m. vasario 20 d. 18:01:01
2005 m. vasario 15 d. 22:49:50
2005 m. sausio 11 d. 22:28:11
help help help
2005 m. sausio 11 d. 22:19:38
2005 m. sausio 7 d. 19:54:50
klausau jų ITIN dažnai, ir tikraij labai domiuosi..pirma, jie tikrai ne kokie LP, ir pinigu nei kala nei ka, ir tikrai joks popsas.. Ir išvis tai vieninteli grupe kurios daijnos nenusibosta ir be jiokių SH.. nu vnz jie vienintelei ir nepakartojami, net neysivaizduojiu ks uzh juos galetų būt geriau,.. Visos ju dainos geros,.. nera tos kuri labiausiai patiktu, na bet "Sick Sad Little world" tikrai nebloga, kaip ir "Follow", "Pantomime", "Just A phase"o dar brandono balsas tai unreal..
P.S. Nemanau kd LP sugebėtu Numb atlikti akustiškai,.. , o nice to know you ks girdėjio akustiškai? ne? tai susiraskit many >
https://incubus.ten.lt
aš jų klausau amžinai!!
labai graziai parasiai ir tikrai matosi nuosirdziai
2004 m. gruodžio 30 d. 01:31:21
P.S. Nemanau kd LP sugebėtu Numb atlikti akustiškai,.. , o nice to know you ks girdėjio akustiškai? ne? tai susiraskit many >
https://incubus.ten.lt
aš jų klausau amžinai!!
2004 m. gruodžio 1 d. 23:40:56
o jeigu rimtai tai labai sauni grupe kuri yrra sukurusi daug geru dainu kuriu norisi ir vis norisi klausyti
o su lp ju negalima lyginti tai tiek
2004 m. lapkričio 30 d. 15:27:07
2004 m. spalio 12 d. 09:24:12
2004 m. spalio 11 d. 19:37:37
2004 m. spalio 11 d. 14:00:02
2004 m. spalio 10 d. 14:42:50
2004 m. spalio 10 d. 12:17:47
2004 m. spalio 9 d. 22:10:41
2004 m. spalio 9 d. 21:02:36