Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kokią dar kalbą norėtumėte išmokti?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
astagrin
2010 m. spalio 26 d. 17:14:12
noreciau ismokt kinu,prancuzu, kokiu afrikieciu, graiku, svedu . o seip moku anglu,mokinuos rusu prancuzu,biski moku svedu lenku.

Atsakyti
rimante97
2010 m. rugpjūčio 23 d. 17:40:50
Vokiečių.

Schönes Mädchen aus dem All Du und ich mit Überschall Im UFO durch die Nacht Schönes Mädchen aus dem All Du und ich im freien Fall Auf Venus aufgewacht Ah ah ah ah Mädchen aus dem All Ah ah ah ah Mädchen aus dem All
Atsakyti
Vaiduoklyte98
2010 m. rugpjūčio 19 d. 12:06:08
Ispanų ir jei noriu tai ir mokinuos,o ne tik noriu

2010 m. birželio 7 d. 09:39:48
Kihiki rašė:

O jei grynai dėl įdomumo. Tai graikų, airių, korėjiečių.

Oho, kaip įdomu dėl airių. Ir kodė gi tamstai knieti išmokti šią kalbą? Sudėtingą ir tokią archaišką.

2010 m. birželio 7 d. 09:37:27
sofia rašė:
Ispanu, nes pietu amerikoj pagrindine kalba.Paskui lengva ir portugalu, ir italu ismokt

Na, italų kalba, mano galva, sunkesnė už ispanų.
O portugalų, kaip bebūtų keista, nėra tokia panaši į ispanų, kaip galima tikėtis. Nors portugalai ispanus supranta, o pastarieji portugalų - ne.
Portugalai išvis itin keistai kalba: dar kai parašyta, tai sudėjus lotynu + italų (+ Kt.) kalbų žinias, gal ir galima kas mkelintą žodį daugmaž suprasti, bet šiaip... Portugalų kalba rodosi ispanų + prancūzų + vokiečių mišinys. Sudėtingas balaganiūkštis.

2010 m. birželio 6 d. 21:47:34
TaPatiOlivija rašė:
9supernova6 rašė:
Visu pirma tai noriu labai gerai anglu ismokt ir dar vokieciu prancuzu ispanu italu arabu kinu vengru svedu

koks tu lietuvis, kad net nededi kableliu tarp tokiu aiskiai pastebimu Vienarusiu Sakinio daliu?

Kokia tu lietuvė, kad net nesugebi rašyti lietuviškais rašmenimis?

Atsakyti
isterija
2010 m. birželio 6 d. 20:08:57
Bee-Myself rašė:
muahahahaha, kažkas nori suomių mokytis? Rimtai pagalvok ar tikrai nori, nes aš jau 2 metus univere su ja vargstu, oj kaip vargstu. Čia ne anglų kalba, kurioj pusė žodžių lotyniški, čia kažkas visiškai kitokio.

Todėl ir noriu. Labai noriu.

2010 m. birželio 6 d. 19:51:49
9supernova6 rašė:
Visu pirma tai noriu labai gerai anglu ismokt ir dar vokieciu prancuzu ispanu italu arabu kinu vengru svedu

koks tu lietuvis, kad net nededi kableliu tarp tokiu aiskiai pastebimu Vienarusiu Sakinio daliu?

Atsakyti
9supernova6
2010 m. birželio 6 d. 15:33:12

2010 m. birželio 6 d. 15:28:25
vokiečių, prancūzų, norvegų. prie to pačio ir suomių bei švedų pramokti būtų įdomu. o jei taip realiau, tai būtų labai naudinga geriau rusų pramokti, nes dabar po septynerių metų jos 'mokymosi' mokykloje tesugebu sklandžiai ir be akcento paaiškinti rusakalbiui žmogui, kad jo kalba kalbėti nemoku ir ne kažin ką suprantu. kažkaip net gėda.

2010 m. birželio 6 d. 12:43:52
Ispanų. Kitamet pradėsiu mokytis. Šiaip dar svajoju kinų pramokt, bet kolkas nėr galimybių.

2010 m. birželio 6 d. 12:38:58
muahahahaha, kažkas nori suomių mokytis? Rimtai pagalvok ar tikrai nori, nes aš jau 2 metus univere su ja vargstu, oj kaip vargstu. Čia ne anglų kalba, kurioj pusė žodžių lotyniški, čia kažkas visiškai kitokio.

Atsakyti
sonia-amy
2010 m. birželio 6 d. 12:30:34
Japonu jau pradejau mokytis , o siaip tai dar lotynu...

Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. birželio 5 d. 22:31:31
Sahja rašė:
Patikėk nors ir sunki rusų kalba,bet patariu skaityti kokį rusišką žurnalą,tai man padėjo ir aišku svarbiausia turėti gerą mokytoją,nes aš turėjau patį geriausią D.J.......
rusu kalba sunki? na nemanau...

Atsakyti
Sahja
2010 m. birželio 5 d. 22:28:02
Patikėk nors ir sunki rusų kalba,bet patariu skaityti kokį rusišką žurnalą,tai man padėjo ir aišku svarbiausia turėti gerą mokytoją,nes aš turėjau patį geriausią D.J.......

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
isterija
2010 m. birželio 5 d. 21:36:59
Suomių... Nežinau kodėl, bet labai vilioja Suomija, jos kultūra, jos kalba.
Em, kad jau pradėjau mokytis rusų tai manau reiktų irgi išmokti... Bet kokia ji sunki....

2010 m. birželio 5 d. 21:28:42
Dabar reikia tik Indų (hindi) ir kažkodėl Italų arba Ispanų....Nes jos tokios gražios kalbos.....

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
TaPatiOlivija
2010 m. birželio 5 d. 21:06:20
jau seniai svajoju ismokti ispanu ir kai bus galimyb etikrai tuo uzsiimsiu

Atsakyti
Problematique
2010 m. birželio 5 d. 14:18:03
Na, man danų bus reikalinga, nes tikiuosi studijuot Danijoj, o gal net ir gyventi. Ir šiaip manau, kad kalbas reikia mokytis pirmiausia tas, kurios tau bus reikalingos. Jei esi poliglotas - prašau, mokykitės po 8 ir dar daugiau kalbų. Esmė tame, jog reikalingosios ir 'šiaip dėl įdomumo' kalbos gali pradėti maišytis galvoje.

Atsakyti
LoseControl
2010 m. birželio 5 d. 14:04:37
Buvau labai entuziastingas mokytis kalbas iki kokios septintos klasės. Turbūt todėl, kad pasiėmiau vokiečių, ir dabar man nepatinka jos mokytis. Kažkaip nebesinori man išmokti daugiau kalbų - turiu vokiečių pagrindus (menkus), moku lietuviškai, ir angliškai. Nesieju savo ateities su kitokiomis šalimis, tai ir apie kalbų mokymąsi negalvoju. Jeigu jau reiks gyvent kokioj Kinijoje, tai ir išmokčiau. Bet šiaip, man užtenka.

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Viktorija Viktorija
6,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
22:00 - 4Blackberry
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
17:26 - Very_crazy_enough
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 952
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 72166