o velnias gerai kad pamaciau viskas reikia vaziuoti ir pirktis bilietus.... sheip galvojau kad 31 diena viskas bus....... aj nu ne esme cia.......
sheip filmas manau turetu buti labai fainas.... ash dainos apie operos fantoma pasiklausius negaliu kaip noriu ta visa veiksma pamatyti....
Gruodžio 30 d. 19.00 val.
Kino teatre "SAULĖ"
Šiaulių kamerinio orkestro koncertas ir didžiausio bei brangiausio miuziklo kino istorijoje, pastatyto pagal patį populiariausią sero Andrew Loydo Webberio kūrinį -
"Operos fantomas" premjera!"
Aš tiesiog PRIVALAU ten nueit...
hrm hrm, pataisymas - gruodzio 31 diena, per Naujuosius, gaidzio [atsiprasau, auksinio gaidzio], 2005uosius metus. na, ne visus tuos metus, o ta diena, ar tai nakti, kai baigsis siti ir prasides kiti metai.
O siaip tu tiesi - filmas nerealus....ui kaip noriu....
Laukiu nesulaukiu! Gruodžio 30d. 19.00 val Šiauliuos, kino-teatre "Saulė" legendinis miuziklas "Operos Fantomas", taip pat gros kažkoks ansamblis Vivaldžio muziką. Aš tiesiog privalau tai išgirst ir pamatyt.Čia nerealus filmas!
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2004 m. gruodžio 30 d. 10:49:55
Radi, tas, apie kurį tu kalbi ne Šiauliuose
nu gal...susibalamutinau as jau
2004 m. gruodžio 29 d. 19:39:41
2004 m. gruodžio 29 d. 19:33:23
sheip filmas manau turetu buti labai fainas.... ash dainos apie operos fantoma pasiklausius negaliu kaip noriu ta visa veiksma pamatyti....
2004 m. gruodžio 28 d. 22:59:34
Filmo nemačiau, bet buvau tam visasm spektaklį, kai buvo atsibombinę su viais pribumbasais į Vilnių.
2004 m. gruodžio 28 d. 20:09:25
"DĖMESIO!!!
Gruodžio 30 d. 19.00 val.
Kino teatre "SAULĖ"
Šiaulių kamerinio orkestro koncertas ir didžiausio bei brangiausio miuziklo kino istorijoje, pastatyto pagal patį populiariausią sero Andrew Loydo Webberio kūrinį -
"Operos fantomas" premjera!"
Aš tiesiog PRIVALAU ten nueit...
2004 m. gruodžio 28 d. 20:05:26
2004 m. gruodžio 28 d. 19:37:16
O siaip tu tiesi - filmas nerealus....ui kaip noriu....
2004 m. gruodžio 28 d. 19:26:01