aneurysm, as nesu protinga.
man nepatinka mano aplinka ir tie visi zmones, todel noriu pasikeisti.kazkaip bendravau su zmonem normaliai, bet veliau supratau, kad as ju nekenciu.deje, jau atrodo supanasejau su tais zmonem ir taip iseina, kad ir saves nekenciu.noriu keistis!
Buvau mazas... Tai vat susiduriau su sita "problema"... Dabar kaip tik ir bandau tai padaryti... Bandau atstatyti kai kuriuos savo charakterio bruozus o po to pakeisti savo charakteri... Ir man dabar dzin kad kitiems neitinku - as stengiuosi ! Ir man visiskai dzin...
Kazkoks "neblondiniskas" klausimelis
nezinau, mano manimu jeigu tau tinka, "tai" kodel gi ne, gali "supanaseti" t.y. kaip as suprantu pasikeisti...
atgal "atsistatyti" ? zinok sunkoka tave suprasti,, bet manau kad galima... kaip? nesamone ka as zinau - nesuprantu. (nesusiduriau su tokia "problema")
Ar imanoma nesupanaseti su zmonemis, su kuriais bendrauji kiekviena diena?Jei supanasejai, ar imanoma atsistatyti savo normalu charakteri?Kaip?Gal nebendraujant?KAIP?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 28 d. 21:55:52
2004 m. gruodžio 28 d. 21:52:36
2004 m. gruodžio 28 d. 21:49:20
man nepatinka mano aplinka ir tie visi zmones, todel noriu pasikeisti.kazkaip bendravau su zmonem normaliai, bet veliau supratau, kad as ju nekenciu.deje, jau atrodo supanasejau su tais zmonem ir taip iseina, kad ir saves nekenciu.noriu keistis!
2004 m. gruodžio 28 d. 21:48:13
The End...
Aciu uz demesi...
2004 m. gruodžio 28 d. 21:44:09
2004 m. gruodžio 28 d. 21:38:36
2004 m. gruodžio 28 d. 21:35:38
nezinau, mano manimu jeigu tau tinka, "tai" kodel gi ne, gali "supanaseti" t.y. kaip as suprantu pasikeisti...
atgal "atsistatyti" ?
2004 m. gruodžio 28 d. 20:13:35