Darius17 rašė: oh.... nu juroi jega netoli tai daznai nuwarau o ir su draugais te ka paswaigti wisd buna nors pire juros reiktu waryti tik i smiltyne ten wisdd buna skaidrus wanduo o pawasary nors ir saltas wanduo bet buna wos ne kaip kokiuose karibuose nu paskui pradeda wisoki zydejimai ne kas o melnaragei nekas te is kursiu mariu wisi sh suplaukia i melnarage
o dar ir upei geriausia po kolkas tik zn minija ir krantai kaip prie juros smeliukas baltas baltas o ir skardzai gan aukstoki ir statoki tj tiesiog pasaka
Gerai Minijoj, dar geriau būtų jei šūdai neplaukiotų
Silentist rašė: Dzns Totoriskiu ez. Trakuose. Taip pat Galves. Balzio, Balsio, Antaviliu, Topeliu, Dvarcioniu, Giluzio ez. Papaju karjeras.
dabar dar prisideda ežerėlis nuo teisingo lietuviško žodžio "nemyžk"(bo gerti reikės) Nemižis.
noriu pasakyt, kad nesvarbi maudynių vieta, bet kompanija ir tavo samoningumas, jeigu ten vienas.
Nesvarbu, kur maudotės, pagalvokite a)apie savo mylimuosius,mylimasias, b) tėvus savo, c)būsimus savo vaikus, kurių neturėsite jeigu nuskęsite.
Nes labai labai reik atsargiai, nesvarbu, kokia temperatūra, maudymosi ir visų ten aplinkinių dalykų reikia neperdaug, nes žmonės individualistiški, gelbėtoją sutiksi retą...
Saugokit
Save
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
As vasara is vandens neislendu juroje maudausi begalo daug sykiu, nes man tai labai patinka ypatingai kai dideles bangos tik kartais baisu, kad kokia nelaime neatsitiktu, apie ezerus juose maudausi 3kartus daugiau negu juroje, upese nesimaudau tik braidau.Kai baigesi vasara labai liudna vien del to, kad baigesi maudynes, o ziema tai akvaparkai, baseinai, inpulsai ir pns. hlorkei pamirkstu.
oh.... nu juroi jega netoli tai daznai nuwarau o ir su draugais te ka paswaigti wisd buna nors pire juros reiktu waryti tik i smiltyne ten wisdd buna skaidrus wanduo o pawasary nors ir saltas wanduo bet buna wos ne kaip kokiuose karibuose nu paskui pradeda wisoki zydejimai ne kas o melnaragei nekas te is kursiu mariu wisi sh suplaukia i melnarage
o dar ir upei geriausia po kolkas tik zn minija ir krantai kaip prie juros smeliukas baltas baltas o ir skardzai gan aukstoki ir statoki tj tiesiog pasaka
Cia taip kaip Uzkalniui duot pavertint koncervus & lasinius & pashteta ( aisku su uogiene) kur undermenshai valgo jei piggiai randa. Ar nenukentes Sahja morale?
2015 m. birželio 8 d. 20:54:27
Nemunas, kol užbridi ant liepto..brrr..
2013 m. gegužės 12 d. 17:34:43
aš irgi tik sakinio gale prirašyčiau ...nuogam/-ai.
2011 m. liepos 3 d. 00:02:09
gereuse mawdiniu wieta ira dushaz
jei mudu nukryptume ir dar toliau, tai ir lietus, ir šlapdriba, ir sniegas, ir kelkraštis, kurį aptaško mašinos...
2011 m. birželio 11 d. 18:25:40
2011 m. birželio 11 d. 17:51:59
2011 m. birželio 10 d. 21:56:23
2011 m. birželio 10 d. 21:52:36
Jūra tikriausia visi mėgsta, patinka ,bet per toli gyvenu.
Dažniausia tai ežerai, tai Ančia ,Snaigynas.
Aš nemėgstu
2011 m. birželio 10 d. 21:50:51
oh.... nu juroi jega
o dar ir upei
Gerai Minijoj, dar geriau būtų jei šūdai neplaukiotų
2011 m. birželio 8 d. 14:31:51
Dzns Totoriskiu ez. Trakuose. Taip pat Galves. Balzio, Balsio, Antaviliu, Topeliu, Dvarcioniu, Giluzio ez. Papaju karjeras.
dabar dar prisideda ežerėlis nuo teisingo lietuviško žodžio "nemyžk"(bo gerti reikės) Nemižis.
noriu pasakyt, kad nesvarbi maudynių vieta, bet kompanija ir tavo samoningumas, jeigu ten vienas.
Nesvarbu, kur maudotės, pagalvokite a)apie savo mylimuosius,mylimasias, b) tėvus savo, c)būsimus savo vaikus, kurių neturėsite jeigu nuskęsite.
Nes labai labai reik atsargiai, nesvarbu, kokia temperatūra, maudymosi ir visų ten aplinkinių dalykų reikia neperdaug, nes žmonės individualistiški, gelbėtoją sutiksi retą...
Saugokit
Save
2010 m. gegužės 17 d. 22:41:08
2010 m. gegužės 17 d. 22:07:47
2008 m. spalio 18 d. 13:22:07
2008 m. gegužės 20 d. 22:42:46
2008 m. gegužės 20 d. 21:53:08
o dar ir upei
2008 m. gegužės 20 d. 19:22:48
2008 m. gegužės 3 d. 00:19:18
2008 m. gegužės 2 d. 23:21:48
geriausia apvažiuot Lietuvą dviračiu ir maudytis kur akys mato. ežerų daug ir daug gražių.
Nu bet gali kokio politiko kiemsargis apvalgyt
2008 m. gegužės 2 d. 22:35:22
2008 m. gegužės 2 d. 22:27:08
2008 m. gegužės 2 d. 21:31:21