hm... labiausiai tai aisq patinka jura... ezere patinka maudytis tik jei dugnas ne zoletas, o upeje irgi visai nieko nu krc vasara kai buna karsta nesvarbu juroj upej ezere, norisi tik atsigaivinti
Nieko nera geriau uz DIDELES bangas, per juoda veliava, zinoma pavojingo, bet adrenalinas ir kaifas garantuotas... bet kai priejo gelbetojas ir paklause "Ar myliu tevus" tai tada susimasciau kad nereikia taip rizikuoti... juoda veliava yra geris, tik vejas tuo metu knisa:<
Na ką, žmonės. Jau atsidaro maudymosi sezonas, susisiūkyte skyles senų maudymukų, pirkit naujus, imkit rankšluosčius ir pirmyn - į ežerą ar kokią upę. Nes tai yra - kuuuul Atskris drugys ir pakštelės į skruostą, Apkvaitintas sausros ir blunkančių spalvų. O žuvys sau ieškos meldyne uosto: Meldinių, apvalių uodų laivų, Kai sraigės išverstoj duobėj bučiuosis, Laikydamos lipniais ragais ragus, Štai voras tankiame tinkle darbuosis, Nes mašalas nebuvo atsargus. O mes mirksosime ir merksime kitus: Atliksime programą iš dviejų dalių: Sukaisime ir nersime, ir taip šešis kartus. Tikrai gerai, kai nėra kritulių!
geriausia ka galiu pasakyt., taj sawo vieta, sawo chebra ir sawos tajsykles., maudajs telkiny sawam krashte ir shiajp geriau tada nebuna., ash priesh palanga., nors ten ir kajfelis., ypac su slidem, vandens ajshq.DD, taj wat...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2006 m. birželio 27 d. 23:27:20
2006 m. birželio 27 d. 23:26:45
2006 m. birželio 27 d. 22:48:32
2006 m. birželio 27 d. 22:21:40
2006 m. birželio 27 d. 21:46:29
2006 m. birželio 27 d. 20:37:54
2006 m. birželio 27 d. 20:36:35
2006 m. birželio 27 d. 15:53:05
2006 m. birželio 27 d. 15:04:33
patinka su rubais maudytis. o kur tai jau pofik :> bele linksma, bele pasitaskyt imanoma, bele faina chebra, bele skystas vanduo ;>
ir dugnas negiliai
2006 m. birželio 27 d. 15:01:24
2006 m. birželio 27 d. 13:33:18
2006 m. birželio 14 d. 17:39:14
noriu maudytis, labai. labai pasiilgau margarita beach. kas tai yra ballsas težino
o tai ar butina atda visiems cia rasyt. jei tik balsas tezino .. pfff . gal nesimaivyk ?
taip, būtina , nes tokia tema yra. o beje, jei nepastebėjai, čia yra diskusijos, čia yra išsakomos mintys... tiesa, aš nesimaivau
2006 m. birželio 14 d. 15:38:47
noriu maudytis, labai. labai pasiilgau margarita beach. kas tai yra ballsas težino
o tai ar butina atda visiems cia rasyt. jei tik balsas tezino .. pfff . gal nesimaivyk ?
2006 m. birželio 14 d. 15:03:26
2006 m. birželio 14 d. 13:36:55
plaukti tik kirviu i dugna moku, bet siaip maudynes - geras dalykas
2006 m. birželio 14 d. 13:07:33
2006 m. birželio 14 d. 12:28:46
2006 m. birželio 14 d. 03:42:22
2006 m. birželio 11 d. 20:00:15
Na ką, žmonės. Jau atsidaro maudymosi sezonas, susisiūkyte skyles senų maudymukų, pirkit naujus, imkit rankšluosčius ir pirmyn - į ežerą ar kokią upę. Nes tai yra - kuuuul
Atskris drugys ir pakštelės į skruostą, Apkvaitintas sausros ir blunkančių spalvų. O žuvys sau ieškos meldyne uosto: Meldinių, apvalių uodų laivų, Kai sraigės išverstoj duobėj bučiuosis, Laikydamos lipniais ragais ragus, Štai voras tankiame tinkle darbuosis, Nes mašalas nebuvo atsargus. O mes mirksosime ir merksime kitus: Atliksime programą iš dviejų dalių: Sukaisime ir nersime, ir taip šešis kartus. Tikrai gerai, kai nėra kritulių!
2006 m. balandžio 6 d. 18:03:43