prie musu yra tox tvenkinys vo ten afigiena "tarzanke" dar yra netoli ten tos vietos dar viena ten lievai db nes sniura sutrumpino o tajp kaj lekdavai iki puse upes
na, geriausiai aišku yra audringa banguota jūra ežeras ar upė aišku irgi gerai (ypač Dubysa, su ja susiję daug gražių prisiminimų ). o žiemą tenka susitaikyti ir su maudynėmis baseine... nors šiaip plaukimas man turbūt išvis pati mėgstamiausia sporto rūšis
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš sutinku. įdomiau, kai yra ką veikti ir ant kranto. Mėgstu, kai daugiau žmonių, daryti ilgiausio nėrimo varžybas arba kas perplauks ežerą greičiau. faina turėt prie ežero ir gumiašką, ir šašlykinę ant laužo.
cai tai as lb pritariu, tik kad man man nlb pavyksta taip suorganizuoti...
As irgi be vandens neisgyvenciau Bet geriausia man juroj,ypac kai gigantiskos bangos.Tiek geru emociju..Aisku,Baltijos sava,geriausia
Nu o vasara,kai sodyboj gyvenu netoli Akmenos ezero Trakuose,tai ten irgi gerai.
ash taj diewinu jura bet musu, baltishka. nes tos wisokios widurzhemio man lb surios.... bangos didzhiausios, bet kokia ish ju nauda, kad wos tik uzhpila taj tuoj rejk begt i kranta akis trinant, nes griauzhia pasiutishkai....
o ish esmes, taj geriausia wonioj maudytis....
toks prudas. ziauriai nesvarus ir dugnas akmenuotas. ir sokinet nera nuo ko. o atsispirt nuo kranto normaliai nemoku. paskui dar desiu galva i akmenis. nor tam yra rankos. siaip smagiau del to. mm pavojingiau. ir ten lb nuosali vieta. nelenda visokios mergo , kurios klykia kai jas meta i vandeni mazdaug "aaaa . nemeeesk. " dar upje maudaus. ten gana smagu, bet labai maza atkarpa kur galima maudytis ir gylis mazas. sokant nuo tilto irgi galima galva susibakint i dugna. pazistamas ranka taip buvo susilauzes. o juroj. mmm smagu kai bangos buna mm.. nu raudona veliava (naujuju vweliavu sistemoj as nesigaudau) tada neri neri i vandeni kol padusti ir vis tiek neri, kol paskui nebeturi jegu krantan pareit ir tave parnes. pailsi ir vel soki. jiega.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2006 m. balandžio 4 d. 13:51:49
2006 m. vasario 9 d. 22:24:58
2006 m. vasario 5 d. 18:07:49
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. vasario 5 d. 17:57:59
2006 m. sausio 23 d. 13:04:48
2006 m. sausio 14 d. 11:47:47
2006 m. sausio 14 d. 11:41:06
2006 m. sausio 2 d. 12:04:39
2006 m. sausio 2 d. 12:01:21
2005 m. gruodžio 31 d. 08:53:37
2005 m. gruodžio 16 d. 19:00:57
svarbiau ne kur, o su kuo maudytis
cai tai as lb pritariu, tik kad man man nlb pavyksta taip suorganizuoti...
2005 m. gruodžio 16 d. 10:44:52
2005 m. gruodžio 16 d. 10:02:48
Nu o vasara,kai sodyboj gyvenu netoli Akmenos ezero Trakuose,tai ten irgi gerai.
2005 m. gruodžio 15 d. 22:10:29
2005 m. spalio 19 d. 13:01:07
2005 m. spalio 5 d. 13:03:27
o ish esmes, taj geriausia wonioj maudytis....
2005 m. spalio 5 d. 12:25:29
2005 m. rugsėjo 29 d. 17:41:30
2005 m. rugsėjo 13 d. 13:47:23
2005 m. rugsėjo 5 d. 19:06:05
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.