vasara vaziuoju atostogaut i soda ir ten teka upe Minija,tai as joje ir maudausi.Ziauriai fainiai,o kai dar nuo tarzankes pasokineji... Kaip laukiu vasaros...juroje nelabai patinka,nebent kai jura banguoja,tada fainiai per bangas pasokineti,o kai rami jura tai neidomu...
mes su draugem einam dazniausiai maudytis ant ,,astravo" tilto ten geriausia,dar vaziuojam i zvyrdoubes,ezera,ar kur nors upeje issimaudom.Bet visu geriausia juroj kai pakankamai dideles bangos..mmmm....
man nesvarbu kur maudytis...svarbu maudytis...nu aijshq balose nesimaudau bet shiajp nera didelio skirtomo ar ezhere ar juroj, nu juroj maloniau , bet ish bedos ir ezheras l. geraij
vandenynas ! oi..jis ne tai kad siltas...bet karstas ! kaip arbata ... sheip nerealu maudytis vandenyne..toks skaidrus vanduo...labai fainas jausmas ...bet seip man zarasai patinka ..ten daug ezeru..bet labeusei patinka maudytis nakty tokiam ezere (tik nzn kaip jis vadinas) bet jis yra ish pozeminiu vandenu susidares, tai vanduo buna labai salta ir buna labai gerai ishokti i ta ezera karsta vasaros diena arba tiesiai ish pirties )
megstu jura labiausiai.niamtik uzknisa vasara, kai prisigruda zmones prie tos juros, tai net nera kur praeitibangos jega.ir be bangu geraio ezerai ir upes pagal nuotaika.
praustis nemegstu (isskyrus rankas), todel rudeni, ziema ir pavasari galiu dvokti
playa rašė: Upėse tik braidau, jei iš viso braidau.
Prie jūros buvau gal tik kokius 3 kartus. Joa, į jūrą gražu pažiūrėt, o kad plaukiot tai nepasakyčiau..
Ežeruose geriausia maudytis. Ramus vanduo, gan šilta.
2004 metų vasarą visiškai niekur nesimaudžiau ir nebraidžiau..
Būtų įdomu sužinoti dėl ko šitaip ignoruoji vandenį?? Mažai tokių žmonių mačiau ...
nu jo kaip tik "sezoninis" klausimelis...
ziema tai paprastai vonioj... jo suprantu nuobodu...
o vasara...
Upėse tik braidau, jei iš viso braidau.
Prie jūros buvau gal tik kokius 3 kartus. Joa, į jūrą gražu pažiūrėt, o kad plaukiot tai nepasakyčiau..
Man be galo patinka maudytis. Linksmiausia tai yra kokiam atokiam ezerelyje gamtoje arba kokioj atokioj upej kur nera zmoniu arba labai mazai, cia ne del to, kad kompleksuociau del isvaizdos ar ko nors o del to, kad tenbuna taip ramu gera. Pluduriuoji kokiam ezerelyje aplnikui vien tik gamta jokiu zmoniu ziuri sau i dangu, debeselius skaiciuoji. Mmmmmm gera.
Mielosios damos, pastebėjot, jog vyrai nemėgėjai maudytis? Nei vienas nepapasakojo apie save. Kaip apmaudu(net aikteli iš nuostabos ir kartėlio)Gal dėl to taip dvokia?Ypač vakare?
Labiausiai patinka Jurbarko karjeras, ten taip švaru, tyra, skaidru, ten patinka tiek maudytis tiek ir nardyti, kitur irgi gerai, bet niekur nėra taip faina kaip prie to karjero, dar šiaip toks vietinės reikšmės tventinys visai patinka.
O jūra tai nežinau... man geriau į ją žiūrėti negu joje maudytis, kažkaip didelio susižavėjimo jai nejaučiu, bet maudytis galima , šiaip mėgstu ežerus kai kuriuos, kur priėjimas geras, nekenčiu kai reikia brautis per žoles, kuriose pilna erkių, gyvių kurių taip pat labai bijau...
Labiausiai mėgstu maudytis jūroj naktį. Su drabužiais. Arba be
Šiaip be galo mėgstu vandenį, tad plaukioju tiek ežeruose, tiek upėse ir panašiai. Upėse miela plaukti prieš srovę, tad iriesi iriesi ir vistiek atrodo, kad lieki vietoj...
em.. seip prie juros retai bunu nes nemegstu tu paciu miestu prie juros.. bet jura patinka.. ypac kai i ja trenkiesi nugara.. po to tokie raudoni blynai lieka ; D po to antras dalykas kuri megstu yra strevos upe.. nes ten faina srove, grazus laumzirgiai ir nulinke i upe medziai.. ir galiausiai tai ezeras toks kur yra tarzanke.. ir kai toki ilga kelia karsta vasaros diena nueini ir pamatai kad pamirsai maudimuka.. tai soki su ta tarzanke su rubais
mane dirgina visokios zoles vandeny - todel ezerai ne man. upeje? ten irgi zoliu yra! o dar kiek akmenuku.....uj, man tik smeliukas....taigi jura megstu labiausiai. ypac kai nebuna ne vienos bangeles - pluduriuoji tada sau, nebijai, kad banga uzlies...o kai bangos - grazu ziureti...
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
2005 m. sausio 21 d. 21:46:37
2005 m. sausio 20 d. 15:23:42
2005 m. sausio 14 d. 19:35:23
2005 m. sausio 14 d. 18:50:37
2005 m. sausio 14 d. 18:38:41
2004 m. gruodžio 29 d. 23:04:50
praustis nemegstu (isskyrus rankas), todel rudeni, ziema ir pavasari galiu dvokti
2004 m. gruodžio 29 d. 22:48:51
p.s. nekreipkit demsio pachmielas..
2004 m. gruodžio 29 d. 22:41:19
Upėse tik braidau, jei iš viso braidau.
Būtų įdomu sužinoti dėl ko šitaip ignoruoji vandenį?? Mažai tokių žmonių mačiau
2004 m. gruodžio 29 d. 22:40:16
ziema tai paprastai vonioj... jo suprantu nuobodu...
o vasara...
2004 m. gruodžio 29 d. 22:19:03
2004 m. gruodžio 29 d. 22:10:33
2004 m. gruodžio 29 d. 21:43:26
p.s. gausim mes i galva uz toki nepagarbuma
Nėra kas duoda. Matyt vyrai nusprendė išvis nieko nepapasakot apie savo maudynes.
O jei taip, jei papasakos, tai man tikrai įdomu kas bus pirmas.
2004 m. gruodžio 29 d. 21:39:19
2004 m. gruodžio 29 d. 21:38:45
2004 m. gruodžio 29 d. 21:35:26
2004 m. gruodžio 29 d. 21:30:35
2004 m. gruodžio 29 d. 21:21:56
Labiausiai patinka Jurbarko karjeras, ten taip švaru, tyra, skaidru, ten patinka tiek maudytis tiek ir nardyti, kitur irgi gerai, bet niekur nėra taip faina kaip prie to karjero, dar šiaip toks vietinės reikšmės tventinys visai patinka.
O jūra tai nežinau... man geriau į ją žiūrėti negu joje maudytis, kažkaip didelio susižavėjimo jai nejaučiu, bet maudytis galima
2004 m. gruodžio 29 d. 20:59:58
Šiaip be galo mėgstu vandenį, tad plaukioju tiek ežeruose, tiek upėse ir panašiai. Upėse miela plaukti prieš srovę, tad iriesi iriesi ir vistiek atrodo, kad lieki vietoj...
2004 m. gruodžio 29 d. 20:55:38
2004 m. gruodžio 29 d. 20:55:00