Nieko doro, yra siaip tikrai nemazai geru atlikeju, bet siaip tai nu tokia muzika jie gamina , kad kietuviskos jau geriau klausytis.Klausau rusisku tik dvieju gruoiu tai "Karol i Sut" ir "Arija"
Daugumai is cia berasanciu vien apie rusiska popsa, patarciau labiau pasidometi, tada ir sneketi kazka... Rysiskoje muzikoje yra pakankamai daug atlikeju, kurie tiek savo lyrika, tiek savo muzika pralenktu bet ka.
nuuu... rusiška muzika... šiaip nesu jos didelė gerbėja, dažniausiai mane net užknisa tokia muzika.. bet šiaip nejaučiu per didelio priešiškumo. tiesiog neklausau, ir tiek. o jei kas duotų klausyt, tai nebent iš labai didelio reikalo.. kažkaip rusiška muzika tai man kelia visokius nelabai linksmus prisiminimus, todėl vengiu jos..
Nu va - nutiko toks dalykas, kad ir prisimint nenoriu... Priėjo laikas apsilankyti kirpykloje. Kol laukiau savo eilės, grojo M-1 Plius. Laaabai tikėjausi, kad liks tas pat ir man atsisėdus į kėdę. Deja.............. Aš kėdėn - eterin Russkoje radio. Su pačiu koks tik gali būti blogiausiu šlykščiausiu popsu, už kurį ir radijo stotį galima būtų uždaryt, ir apskritai... sorry, - sušaudyt maža.... Ir taip apie pusantros valandos.... Mamma mia.... Vat tada ir suprantu, kodėl čia tiek daug varančių ant rusiškos muzikos. MUZIKOS jie paprasčiausiai neturėjo galimybės išgirsti. O MĖŠLO - gali girdėt daugiau nei reikia.... Nors, taip pat suprantu, kad nemaža dalis varančių ant šios muzikos yra gerokai per jauni, kad būtų girdėję tuos grandus, kurie rusišką muziką padarė MUZIKA - tiesiog tada jie dar nebuvo gimę, kad būtų turėję galimybę nors kike susipažinti su tų atlikėjų kūryba. O visas varymas man daugiau nei juokingas - nemoku klabos, todėl visa tai yra š... Vaikai, vaikai...
anksciau as jos tikrai negalejau pakest. O dabar man ji labai patinka. pasinesiau ant tokiu grupiu kaip Lumen, Korol i Shut, Splin, bi-2, dekabr.. gerai lbai gerai. beje, pastebejau, kad daznai rusiskos dainos zodziu tiesiog neimanoma isreiksti jokia kita kalba. nebelieka jausmo,
wisa rusishka muzika, kuria zhinau, yra tik popsuxa. taigi...nuo pat mazhumes negaliu pakest rusishkos "muzikos". bet galbut jei isgirsciau rusu metalo arba gero roko [nors abejoju kad jo tokio GERO yra] gal pakeisciau nuomone.
gal.
kazkada tai buvau zhiauriai smerkianti ir prieshishkai nusiteikusi priesh rusishka muzika, bet va dbr paaugau chiuchiuka y dashuto, kad tauta ir muzika ne tas pats.. afigenu grupiu turi ir ruseliai, pvz, 5nica! oj, veza..ajshku, apie rusishka popsa ash nekelbu, nepakeliu taip, kaip ir anksciau.. =/
Rusiski bardai lyg ir nieko skamba... Bet kai kalbos nemoki tai ir problemu yra... Shiaip BI 2 visai nieko... O apie popsa ir technushkes tai kita kalba... Musu visuomenes muzikini ishsilavinima (t.y. atskirt normalia muzika nuo shlamsto) gadina tokia itaka is rytu... Tai ir klesti Yva ar NL... Vasara kaimynai turejo iproti pasileist garsiai toki rusishka sh... Nieko, laikai pasikeite... keletas metalo seansu padare savo... Tai vat kovokit ir jus
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
vis girdziu tuos mitus apie klestinti rusishka punkrocka ... tik vis nerandu konkreciu vardu,pavadinumu..
but anyway : rusishka muzika man patinka.O ypach zhodziai.
Mumii Troll
Naik Borzov
Bi 2
Kino
Korol' i Shut
Zemfira
Splin
Checherina
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. kovo 25 d. 17:59:47
2007 m. kovo 25 d. 16:46:26
2007 m. vasario 9 d. 14:19:53
2006 m. gruodžio 29 d. 11:06:22
2006 m. gruodžio 9 d. 17:42:45
2006 m. gruodžio 9 d. 09:02:58
2006 m. gruodžio 9 d. 01:45:09
2006 m. gruodžio 8 d. 22:50:53
2006 m. gruodžio 8 d. 19:49:35
2006 m. gruodžio 8 d. 15:06:00
gal.
2006 m. gruodžio 5 d. 22:39:27
2006 m. gruodžio 5 d. 19:17:28
2006 m. gruodžio 5 d. 17:52:23
2006 m. gruodžio 1 d. 20:41:42
but anyway : rusishka muzika man patinka.O ypach zhodziai.
Mumii Troll
Naik Borzov
Bi 2
Kino
Korol' i Shut
Zemfira
Splin
Checherina
2006 m. gruodžio 1 d. 19:19:51
nautilus pompilus
ddt
nu bliad gerovė tai yra, o rusiški bumčikibum tai nu jau atskira kategorija. tipo jau sša to neprodjusuoja
2006 m. gruodžio 1 d. 19:05:27
2006 m. lapkričio 29 d. 18:59:33
2006 m. lapkričio 29 d. 18:55:10
2006 m. lapkričio 29 d. 18:40:54
2006 m. lapkričio 28 d. 17:58:32