Pries pora menesiu i Galera buvo atvariusi grupe Myster "X" (jei teisingai prisimenu pavadinima),tai visai patiko,tiksliau labai patiko ju muzika,o ypac daina ''Oi''
FUU!!!NEKENCIU!!Odar nekenciu forsu stiliaus nes jie klauaso rusikas muzika, o kai faina kai vaziuoja bernas su masian atidarytais langais ir kokia Pugaciova atab Rukiviechai skamba slyskti muzika nekenciu....Ir kas ja gali tokia klausyti nesamone kazkokia
I do
Who wants to pray for the end of the pain
For the calm at the end of the day
Where there's not always more of the same
I do
NEKENCIU JOS!!! tikrai slyksti ta " muzika"... nesuprantu kaip galima jos klausytis ir dar garsiai...
and teach them to hate this place...
Man nepatinka.Tiesa sakant manau didele dalis yra shudasBjauru.
As turiu tik viena sena rusisko roko,ar dar ten ko, kasete,dar nuo tevo likusia.Va ja ir klausiau,kol nepradanginau...viskas...
Uz ta visa rusiska popsa,kuri taip daznai leidzia per muzikinius kanalus, nieko blogiau man nera help slamstas.
O puse mano klases,yra tokios muzikos gerbejai
Keista kad daug kam rusu kalba uzkliuva,juk mes ne apie kalba o muzika snekam tikrai yra geru rusisku metalo grupiu,pvz. Leningrad arba Arija,na zinoma rusiskas popsas yra didziulis SH!
unwanted rašė: man tai keista kai Kai Visi atsiliepia sud***ai apie rusiska muzika, spresdami aisku wien tik apie popsa, maziau ziuret reikia ostankina, o susipazint su normalia rusiska muzika. bjauru cia skaitinet pasidare
man nepatinka ne del muzikos bet del kalbos pagrinde
rusijoje, populiarus tik popsas... yra gal kokios populiarios roko ar metalo grupes. bet mano tetis is kazkur istraukia visokio rusisko metalo... bet visaj nieko tos grupes...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. balandžio 26 d. 16:38:02
2005 m. balandžio 17 d. 18:00:35
Who wants a love without anger and rage? I do Who wants a world where a kid can be safe? I do Who wants to pray for the end of the pain For the calm at the end of the day Where there's not always more of the same I do
2005 m. balandžio 17 d. 17:28:44
2005 m. balandžio 17 d. 17:22:08
2005 m. balandžio 17 d. 17:22:02
nu nzn as galiu is rusishkos muzikos klausyt tik 5'nizza!!o kitu dainu ir grupiu neperneshu!!
jo as irgi... bet jie ne rusai o ukrainieciai atrodo...
2005 m. balandžio 17 d. 17:20:18
neklausau rusiskos muzikos , nes man ju kalba asocijuojasi su bomzais...
nu tikrai cia visi,kaip kaktooz sake, naciai susirinke sedi... prie ko cia bomzai??? help
2005 m. balandžio 17 d. 17:11:30
2005 m. balandžio 17 d. 11:23:24
o jau rusiskas pop'sas taj isvis...
2005 m. balandžio 17 d. 11:14:46
2005 m. balandžio 17 d. 09:50:22
2005 m. balandžio 17 d. 09:49:50
2005 m. balandžio 1 d. 16:51:58
2005 m. kovo 31 d. 17:29:48
2005 m. kovo 31 d. 09:48:53
2005 m. kovo 30 d. 16:18:47
As turiu tik viena sena rusisko roko,ar dar ten ko, kasete,dar nuo tevo likusia.Va ja ir klausiau,kol nepradanginau...viskas...
Uz ta visa rusiska popsa,kuri taip daznai leidzia per muzikinius kanalus, nieko blogiau man nera help slamstas.
O puse mano klases,yra tokios muzikos gerbejai
2005 m. kovo 30 d. 15:35:31
2005 m. kovo 30 d. 15:27:16
man tai keista kai Kai Visi atsiliepia sud***ai apie rusiska muzika, spresdami aisku wien tik apie popsa, maziau ziuret reikia ostankina, o susipazint su normalia rusiska muzika. bjauru cia skaitinet pasidare
man nepatinka ne del muzikos bet del kalbos pagrinde
2005 m. kovo 30 d. 11:39:25
2005 m. kovo 30 d. 10:32:12
2005 m. kovo 22 d. 12:50:57