hang_em_high rašė: negi tau atrodo kad tureti tvirta nuomone - vaikiska?
O tu nelabai supranti ką turiu omeny sakydama "vaikiška". Tu pasakei: "as isvis jos uz muzika neskaitau", mano manymu, toks "genialus pastebėjimas" nerodo, kad turi košės galvoj.
Todėl, jei taip labiau priimtina, sakau: savo tvirtą nuomonę išreiškei labai vaikišakis žodžiais. Tikiuos išsiaiškinom.
Tai labai malonu, kad pasakei. Bet ar tau neatrodo vaikiška pasakyti, kad rusiška muzika "pati prasciausia muzika. as isvis jos uz muzika neskaitau". man toks požiūris atrodo vaikiškas. Arba, kaip jau sakiau, labai vaikiškai išreikštas.
Rusiška muzika nė velnio nėra prasčiausia. Aišku, aš nekalbu apie rusišką popsą ar pan. Bet jų rokas yra išties gan neblogas. Tiek muzika, tiek žodžiais. Todėl šitaip kategoriškai kalbėti, manau, nėra labai protinga.
Matosi, kad turi didžiulį išankstinį nusistatymą prieš rusišką muziką. Todėl siūlyčiau paklausyt, kad ir Bi - 2, Kino, DDT, Akvarium. Paklausyti ir susidaryti savo nuomonę, kurią taip pabrėži savo komentaruose.
Darkshines rašė: Dar viena mano nauja grupė-manija - Lunofobija (reiktų kirilica rašyti), irgi ruskiai, ir dainuoja rusiškai, beje, gražūs tekstai, tiek, kiek supratau, gan primytiviais žodžiais, bet dailiai sudėlioti. Ir Otto Dix gerai ir dar daugybė kitų.
Seniai pastebėjau, kad nusišneki ne tik čia, bet ir kitame forume.
Liaupsinį patinkančias grupes ir atrandi sugebėjimų svaidytis tokiais žodžiais - kažkaip nelogiška. Nors tu ir logika - kažkaip nesuderinama... Su žodžiais šiek tiek skaitykis.
Bi - 2,
Splin,
Zemfira,
DDT,
Kipelov...
Jei tik labiau paieškotumėte ar bent įsigilintumėte (tie, kurie tvirtai teigia, jog rusiška muzika - š..), galbūt patys nustebtumėte, nes, mano nuomone, Rusija turi daugybę unikalių balsų, apie kokius daugeliui valstybių tik pasvajot (lietuviams ypač). bet čia aišku skonio reikalas, tiesiog mane erzina tas nesąmoningas skeptiškumas, visiškai nepagrįstas, remiantis Vilniaus krasnūchos lygiu ir panašiai.
Kaip žinome, Rusija MILŽINIŠKA valstybė, tad ir muzikos turi DAUg ir netgi, ogo, kaip netikėta ĮVAIRIOS. Ir nemažai jos tikrai geros, bet vėlgi, daug kas ją peikia gerai nepasidomėję. Man asmeniškai rusiška muzika turbūt vienintelė, kur moteriškas vokalas skamba geriau, nei vyriškas, jei dainuoja rusiškai, žinoma. Jų darkwave skamba taip mistiškai ir hipnotizuojančiai, o koks neofolkas irgi ohoho koks įspūdingas.
Grupės Theodor Bastard koncertas tiesiog "nurovė stogą", užhipnotizavo ir pri vertė pajust kažką panašsu į trans, nes tai TOKIA muzika buvo. Dar viena mano nauja grupė-manija - Lunofobija (reiktų kirilica rašyti), irgi ruskiai, ir dainuoja rusiškai, beje, gražūs tekstai, tiek, kiek supratau, gan primytiviais žodžiais, bet dailiai sudėlioti. Ir Otto Dix gerai ir dar daugybė kitų.
IEŠKOKIT, nes jei sakokt, kad Rusijoj nėra geros muzikos, vadinsi esate siaurapročiai tinginiai, va.
(Ir kad man patinka rusiška muzika neturi nieko bendro su meile tai valstybei, jos politikai ar panašiams su muzika nesusijusiems dalykams, labas rytas....)
S0lveiga rašė: Neklausau. Tiesiog negaliu pakęsti rusų klabos.
Privertei nussisypsot Is kur tiek neapykantos?
Tikrai nevarau ant rusakalbių, bet tiesiog man ši kalba negraži ir labai nepatinka. O kaip Tu sakai ta 'neapykanta' rusų kalbai tikriausiai atsirado mano rusų mokytojos dėka
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. sausio 4 d. 12:36:33
negi tau atrodo kad tureti tvirta nuomone - vaikiska?
O tu nelabai supranti ką turiu omeny sakydama "vaikiška". Tu pasakei: "as isvis jos uz muzika neskaitau", mano manymu, toks "genialus pastebėjimas" nerodo, kad turi košės galvoj.
Todėl, jei taip labiau priimtina, sakau: savo tvirtą nuomonę išreiškei labai vaikišakis žodžiais. Tikiuos išsiaiškinom.
2009 m. sausio 4 d. 12:30:43
2009 m. sausio 4 d. 12:29:07
tiesiog pasakiau ka galvoju. man tai neatrodo vaikiska visiskai nemegti rusiskos muzikos
Tai labai malonu, kad pasakei. Bet ar tau neatrodo vaikiška pasakyti, kad rusiška muzika "pati prasciausia muzika. as isvis jos uz muzika neskaitau". man toks požiūris atrodo vaikiškas. Arba, kaip jau sakiau, labai vaikiškai išreikštas.
2009 m. sausio 4 d. 12:26:42
2009 m. sausio 4 d. 12:23:27
prisiklausiau rusiskos muzikos ir apie tai jau turiu tvirta nuomone. girdejau tik 1 rusisko roko daina kuri patiko del muzikos
Na, tada turiu pasakyti, kad tavo nuomonė "pati prasciausia muzika. as isvis jos uz muzika neskaitau" yra labai vaikiška. Arba bent jau labai vaikiškai ją išreiškei.
2009 m. sausio 4 d. 12:18:21
2009 m. sausio 4 d. 12:14:36
tai buvo protingo zmogaus protingi zodziai
O man atrodo nesupratai ką norėjau pasakyti
Rusiška muzika nė velnio nėra prasčiausia. Aišku, aš nekalbu apie rusišką popsą ar pan. Bet jų rokas yra išties gan neblogas. Tiek muzika, tiek žodžiais. Todėl šitaip kategoriškai kalbėti, manau, nėra labai protinga.
Matosi, kad turi didžiulį išankstinį nusistatymą prieš rusišką muziką. Todėl siūlyčiau paklausyt, kad ir Bi - 2, Kino, DDT, Akvarium. Paklausyti ir susidaryti savo nuomonę, kurią taip pabrėži savo komentaruose.
2009 m. sausio 4 d. 12:08:20
2009 m. sausio 4 d. 12:05:15
pati prasciausia muzika. as isvis jos uz muzika neskaitau
Va ir pasimato žmogaus protas su tokiais pasisakymais.
2009 m. sausio 4 d. 12:04:33
2009 m. sausio 4 d. 12:02:05
Vaikystėje buvo mano mėgstami TATU,Ruki Vier.
2009 m. sausio 4 d. 10:45:27
Su tokiais žodžiais skaitykis.
2009 m. sausio 4 d. 10:44:22
Dar viena mano nauja grupė-manija - Lunofobija (reiktų kirilica rašyti), irgi ruskiai, ir dainuoja rusiškai, beje, gražūs tekstai, tiek, kiek supratau, gan primytiviais žodžiais, bet dailiai sudėlioti. Ir Otto Dix gerai ir dar daugybė kitų.
Seniai pastebėjau, kad nusišneki ne tik čia, bet ir kitame forume.
Liaupsinį patinkančias grupes ir atrandi sugebėjimų svaidytis tokiais žodžiais - kažkaip nelogiška. Nors tu ir logika - kažkaip nesuderinama... Su žodžiais šiek tiek skaitykis.
2008 m. lapkričio 26 d. 23:05:21
2008 m. lapkričio 26 d. 09:56:34
2008 m. lapkričio 26 d. 06:14:32
Mumiy Troll,
Bi - 2,
Splin,
Zemfira,
DDT,
Kipelov...
Jei tik labiau paieškotumėte ar bent įsigilintumėte (tie, kurie tvirtai teigia, jog rusiška muzika - š..), galbūt patys nustebtumėte, nes, mano nuomone, Rusija turi daugybę unikalių balsų, apie kokius daugeliui valstybių tik pasvajot (lietuviams ypač). bet čia aišku skonio reikalas, tiesiog mane erzina tas nesąmoningas skeptiškumas, visiškai nepagrįstas, remiantis Vilniaus krasnūchos lygiu ir panašiai.
2008 m. lapkričio 25 d. 20:53:50
Grupės Theodor Bastard koncertas tiesiog "nurovė stogą", užhipnotizavo ir pri vertė pajust kažką panašsu į trans, nes tai TOKIA muzika buvo. Dar viena mano nauja grupė-manija - Lunofobija (reiktų kirilica rašyti), irgi ruskiai, ir dainuoja rusiškai, beje, gražūs tekstai, tiek, kiek supratau, gan primytiviais žodžiais, bet dailiai sudėlioti. Ir Otto Dix gerai ir dar daugybė kitų.
IEŠKOKIT, nes jei sakokt, kad Rusijoj nėra geros muzikos, vadinsi esate siaurapročiai tinginiai, va.
(Ir kad man patinka rusiška muzika neturi nieko bendro su meile tai valstybei, jos politikai ar panašiams su muzika nesusijusiems dalykams, labas rytas....)
2008 m. lapkričio 24 d. 21:08:06
2008 m. lapkričio 23 d. 23:46:13
2008 m. lapkričio 23 d. 22:20:43
Neklausau. Tiesiog negaliu pakęsti rusų klabos.
Privertei nussisypsot