| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Beat It 2008Michael Jackson |
||||
| Sahja | Meilė ir lietusRondo |
||||
| malia | Life Is A RollercoasterRonan Keating |
||||
| 4Blackberry | SAULĖSUŽTEMIMASba. |
, Ar administratoriai yra pasikeitę jau nuo 2010 metų maždaug, man reikia savo senosios anketos informacijos/duomenu, jei apskritai tokia išlikusi.
2007 m. vasario 3 d. 14:03:45
O kodėl neduočiau?
"o pagal regitros standartus vaziuot nemoku - ten yra lauzimas masinu..." - groteskiškai absurdiškas sakinys...
2007 m. sausio 26 d. 23:37:50
teorija is 1 , praktika dar liko, bet bijau kad reiks antro karto, nes jam nesiruosiu, o pagal regitros standartus vaziuot nemoku - ten yra lauzimas masinu...
Taigi tu dar nepilnametis, kaip jau galėjai teoriją išlaikyti?
2007 m. sausio 26 d. 20:36:15
Šiandien: išvažiuojant iš Regitros sukau į dešinę. Ten šiek tiek pavažiaus lygtais sukau į kairę. Nepamenu gerai. Žodžiu, duobių ten daug, aš tik kokių 30-40km/h greičiu pravažiavau. Išlindau toje pačioje vietoje, kur pirmą kartą susimoviau. Ten tada tiesiai važiavau link sandėlių. Į kairę, per pervažą, tada vėl į kairę. Po to per vieną, o gal per dvi reguliuojamas pervaživau ir pasukau link Regitros. Bandžiau išsiaiškinti kuris maršuruto numeris man pakliuvo. Lg ir 11-tas, bet sutrumpintas.
Šiaip tie visi maršurutai yra Regitroj, antram aukšte, kur teorija laiko. be to su instruktoriumi per tuos maršurutus važinėdavom.
Nu ir prirašiau
2007 m. sausio 26 d. 17:43:23
2007 m. sausio 26 d. 17:41:30
2007 m. sausio 26 d. 15:55:04
Šiandien antrą kartą laikiau ir išlaikiau. Aikštelėje negesau, nors ir jaudinausi. Labai malonus egzaminuotojas papuolė. Mieste labai trumpas maršurutas pakliuvo, tik pora reguliuojamų sankryžų buvo.
Teorija iš pirmo karto.
2007 m. sausio 9 d. 14:46:29
pvz. mano draugelis iš 2 kart išlaikė ir labai gerai važiuoja, o draugė, kuri be klaidų išlaikė varo taip, kad vos usžimerkus baisu pasidaro nes nežinai kada ji kur įvažiuos
o kitas 19-kinis žioplys tai 3 kartus jau mašina sup*iso. iš kelinto išlaikė nzn
ir šiaip besimokydamas mieste tokių dalykų prisižiūrėjau
matot kas darosi
2007 m. sausio 9 d. 14:35:14
2007 m. sausio 9 d. 14:32:16
buvo parkių
visiem draugam buvo visokių nutikimų
2007 m. sausio 9 d. 12:55:43
teorija is 1 , praktika dar liko, bet bijau kad reiks antro karto, nes jam nesiruosiu, o pagal regitros standartus vaziuot nemoku - ten yra lauzimas masinu...
Taigi tu dar nepilnametis, kaip jau galėjai teoriją išlaikyti?
2007 m. sausio 8 d. 11:28:49
2007 m. sausio 8 d. 11:23:19
2007 m. sausio 8 d. 11:09:36
2006 m. liepos 5 d. 15:04:26
2006 m. birželio 30 d. 15:53:12
o šiaip tai kada nors reikėtų. Teisių neturiu, bet ne dėl to, kad neišlaikiau, o dėl to, kad išvis nelaikiau. Šiaip net nemėgstu vairuot, na nebent kas užgeria ir prašo mašiną parvaryt, tada jau tenka. : )
2006 m. birželio 30 d. 14:51:29
2006 m. birželio 30 d. 14:08:51
Mano nuomonė šiuo klausimu yra griežta ir vienareikšmiška: Jei iš pirmo karto nesugebėjai, vadinasi neskirta. Taigi.
O apie mandruolius man gali nepasakot, čia jau nesusiję su tuo, iš kelinto karto žmogus išlaikė egzaminą.
2006 m. birželio 30 d. 13:13:27
2006 m. birželio 29 d. 16:03:25
Vat per tokius iš penkto karto išlaikiusius po to ir žūsta niekuo dėti žmonės.
Man atrodo, kad niekuo dėti žmonės žūsta per tokius mandruolius, kurie iš pirmo karto išlaiko, o po to skraido 200km/h (net ne automagistralėje)...
2006 m. birželio 29 d. 16:01:49