Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Iš kelinto karto išlaikėte vairavimo egzaminą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
AnsweR
2007 m. vasario 3 d. 14:03:45
k_b> WTF? Pirmąkart girdžiu. Tai kodėl dalis mano draugų, baigę kursus likus ~mėnesiui iki pilnametystės turėjo laukti? Čia kažkokią nesamonę išsigalvojai. Iš kur tokios žinios pas tave?
O kodėl neduočiau?
"o pagal regitros standartus vaziuot nemoku - ten yra lauzimas masinu..." - groteskiškai absurdiškas sakinys... Vien jo užtenka, kad tau teisių neduoti.

2007 m. sausio 26 d. 23:37:50
Tau gal negera, ar kitos problemos? Ir teorija ir vairavima galima laikyti menesiui likus iki 1, jei nezinojai tamsta... Ir kodel gi man tu teisiu neduotum? ;>> oh.. whatever...

AnsweR rašė:
k_b rašė:
teorija is 1 , praktika dar liko, bet bijau kad reiks antro karto, nes jam nesiruosiu, o pagal regitros standartus vaziuot nemoku - ten yra lauzimas masinu...

Taigi tu dar nepilnametis, kaip jau galėjai teoriją išlaikyti? Vaj vaj vaj, kaip mes sugebam mašinas palaužyti... Tokiems kaip tu teisių neduočiau.

2007 m. sausio 26 d. 20:36:15
Pirmą kartą: išvažiuojant iš Regitros sukau į kairę. Tada reguliuojamoje sankryžoje į dešinę. Tada tiesiojoje lygtais buvo bėgiai. Tada vėl reguliuojamoje į dešinę. Po to Trakų plentu tiesiai. Pirmas išsišakojimas į kairę buvo, et važiavom tiesiai. Į antrą įsukome. Ten po to pagrindinis kelias sukasi 90 kampu į kairę. Pavažiavau už tilto ir reikėjo sukt į kairę. Važiavau ten, kur buvo ištisinė ir brūkšninė linija. Apmaudu, et brūkšninė buvo ne iš mano pusės, nors man kažkaip tuo metu atrodė, kad iš mano. Reikėjo toliau pavažiuot ir važiuot per brūkšninę. Čia egzaminas ir baigėsi.
Šiandien: išvažiuojant iš Regitros sukau į dešinę. Ten šiek tiek pavažiaus lygtais sukau į kairę. Nepamenu gerai. Žodžiu, duobių ten daug, aš tik kokių 30-40km/h greičiu pravažiavau. Išlindau toje pačioje vietoje, kur pirmą kartą susimoviau. Ten tada tiesiai važiavau link sandėlių. Į kairę, per pervažą, tada vėl į kairę. Po to per vieną, o gal per dvi reguliuojamas pervaživau ir pasukau link Regitros. Bandžiau išsiaiškinti kuris maršuruto numeris man pakliuvo. Lg ir 11-tas, bet sutrumpintas.
Šiaip tie visi maršurutai yra Regitroj, antram aukšte, kur teorija laiko. be to su instruktoriumi per tuos maršurutus važinėdavom.
Nu ir prirašiau .

2007 m. sausio 26 d. 17:43:23 2011-07-28 01:59:39
.

2007 m. sausio 26 d. 17:41:30 2011-07-28 02:00:09
.

2007 m. sausio 26 d. 15:55:04
Iš antro karto vairavimą išlaikiau. Pirmą kartą egzaminuotojas nepatiko, kabinėjosi labai. Labai jaudinausi ir ištisai gesau. Jau galvojau, kad į miestą neišvažiuosiu. Mieste ištisinę kirtau ir baigta.
Šiandien antrą kartą laikiau ir išlaikiau. Aikštelėje negesau, nors ir jaudinausi. Labai malonus egzaminuotojas papuolė. Mieste labai trumpas maršurutas pakliuvo, tik pora reguliuojamų sankryžų buvo.
Teorija iš pirmo karto.

2007 m. sausio 9 d. 14:46:29
manau čia nuo žmogaus priklauso kaip tu vairuoji. man pvz. nr. 1 dalykas yra saugumas (mano ir kitų), tik paskui jau visa kita kažkaip niekad problemų neturėjau, kad iškarto jausčiausi, kad galiu lėkti 200. Viskas savaime ateina. Niekada taip neapsigavau ir savęs nenuvyliau nzn kaip jums.
pvz. mano draugelis iš 2 kart išlaikė ir labai gerai važiuoja, o draugė, kuri be klaidų išlaikė varo taip, kad vos usžimerkus baisu pasidaro nes nežinai kada ji kur įvažiuos beje jau kažkur įvažiavo nesenai
o kitas 19-kinis žioplys tai 3 kartus jau mašina sup*iso. iš kelinto išlaikė nzn
ir šiaip besimokydamas mieste tokių dalykų prisižiūrėjau
matot kas darosi

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 9 d. 14:35:14
dėl mašinų tai vln regitroj tie polo ar golfai tai žiauriai užknisa nors aš tai nei kart negesau. Bet tiesiog toks salonas ir matomumas(ypač per galini veidrodį) keistokas.

Atsakyti
xdm
2007 m. sausio 9 d. 14:32:16
viską 1
buvo parkių krc moteris tokia su golfu taip aplenkė, kad atstumas liko tik 0.5m gal. Egzaminuotojas ant stapdžių. galvojau pz neišlaikiau sako "davai pasivejam". Paėmė už vairo pasivijo, aprėkė tą paną, kuri sedėjo kaip įbesta ir žiūrėjo į kelią (nu žinot kaip moterys vairuoja ). Sako "gerai, važiuok toliau"
visiem draugam buvo visokių nutikimų ir daugelis draugų iš 2 kart išlaikė, o draugių iš 1! čia tik man pasisekė taip iš 1

Atsakyti
AnsweR
2007 m. sausio 9 d. 12:55:43
k_b rašė:
teorija is 1 , praktika dar liko, bet bijau kad reiks antro karto, nes jam nesiruosiu, o pagal regitros standartus vaziuot nemoku - ten yra lauzimas masinu...

Taigi tu dar nepilnametis, kaip jau galėjai teoriją išlaikyti? Vaj vaj vaj, kaip mes sugebam mašinas palaužyti... Tokiems kaip tu teisių neduočiau.

2007 m. sausio 8 d. 11:28:49
zinau, kas 19 karta ejo laikyt, gaila, nezinau, kaip jam baiges.. che che.. tokiam nera ir ko duot tada teisiu.. lol

2007 m. sausio 8 d. 11:23:19

2007 m. sausio 8 d. 11:09:36 2011-07-28 02:00:30
.

2006 m. liepos 5 d. 15:04:26
siaip zadu rugsejo men prasyti mamos kad leistu 18-to gimtadienio proga teises laikytis lb noriu

2006 m. birželio 30 d. 15:53:12
O kam man mokytis vairuoti, jei yra norinčių mane vežioti..
o šiaip tai kada nors reikėtų. Teisių neturiu, bet ne dėl to, kad neišlaikiau, o dėl to, kad išvis nelaikiau. Šiaip net nemėgstu vairuot, na nebent kas užgeria ir prašo mašiną parvaryt, tada jau tenka. : )

2006 m. birželio 30 d. 14:51:29
Mano nuomonė irgi griežta: tas, kas iš 5 karto išlaiko, važiuoja atsargiau, nes nepasitiki savimi taip, kaip tie, kurie gerai važiuoja ir skraido paskui. Labai geras pvz buvo prieš savaitę mūsų rajone, kai lėkdamas 200km/h toks vairuotojas, "kuriam skirta", užsimušė ir dar užmušė 2 nekaltus žmones.

2006 m. birželio 30 d. 14:08:51
Aha, o iš penkto karto išlaikęs netyčia kažkaip, tai jau geriau vairuoji?
Mano nuomonė šiuo klausimu yra griežta ir vienareikšmiška: Jei iš pirmo karto nesugebėjai, vadinasi neskirta. Taigi.
O apie mandruolius man gali nepasakot, čia jau nesusiję su tuo, iš kelinto karto žmogus išlaikė egzaminą.

2006 m. birželio 30 d. 13:13:27
Šiandien praktiką išlaikiau. Galutinai: teorija - iš pirmo, praktika - iš trečio

2006 m. birželio 29 d. 16:03:25
Misantropia rašė:
Vat per tokius iš penkto karto išlaikiusius po to ir žūsta niekuo dėti žmonės.

Man atrodo, kad niekuo dėti žmonės žūsta per tokius mandruolius, kurie iš pirmo karto išlaiko, o po to skraido 200km/h (net ne automagistralėje)...

2006 m. birželio 29 d. 16:01:49
Vakar neišlaikiau pirmą kartą praktikos. Šiandien antrą. Ir už abu neišlaikymus didžiąja dalimi galėčiau apkaltinti savo "puikią" vairavimo mokyklą...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

The Lumineers The Lumineers
9,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3507
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 254381