na nepritariu as tavo pasiulimui, galiu argumentuot tuo kad
5 zmones tai labai daug, cia praktiskai visi musu aktiviausi daliviai, be ju niekam bus speliot, na cia maziausiai,
antra, nemanau kad kiekviena savaite misles uzdavines vis nauji zmones, t.y. tas penketukas liks mazdaug pastovus ir nekintantis
trecia sitas zaidimas yra atidaritas visiems norintiems jame dalivauti, ir speliot ir det misles.
ketvirta man nusibodo apie tai diskutuot
sesta, galim padarit, kaip tu mazdaug nori:
pirmadieni deda misle: ep, dilgele, wicked (jeigu ji jau atblokuota) tu, Kaunas
antradieni green moon, arcadefire, tmac, Marta, Janas
treciadieni Paulius, Kristina, Marta2, Janas3, kk
ketvirtadieni...
7x5=35 misliu per savaite, uolia
ir pagaliau, man nepatinka, atspeja taskas jam neatspeja, taskas anam...
aš jau atblokuota
o beje, nemanau, kad turi gauti tašką už tai, kad įmeta mįslę. pvz, galiu įmest belekokį filmą ir gaut ašką arba tiesiog nesugalvot, ką čia įmetus ir to taško negaut, kai kitas gauna jį už dyką. jei atspėji, vadinas užsidirbai, jei tavo mįslės neatspėjai, reiškia sugalvojau gerą mįslę. arba pvz galim adryt taip, kad jei tavo mįslės per kažkike laiko niekas neatspėjo, jos kaina kyla. ir jeigu vistiek niekas neatspėja, tada tau taškas. nelogiškiausias dalykas tame žaidime atrodo tas, kad kiekvienas norintis gali mest mįslę ir už nieką gaut tašką. vien dėl to ir nemetu mįslių, plius nenoriu, kad gautųsi balaganas.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
5 zmones tai labai daug, cia praktiskai visi musu aktiviausi daliviai, be ju niekam bus speliot, na cia maziausiai,
antra, nemanau kad kiekviena savaite misles uzdavines vis nauji zmones, t.y. tas penketukas liks mazdaug pastovus ir nekintantis
trecia sitas zaidimas yra atidaritas visiems norintiems jame dalivauti, ir speliot ir det misles.
ketvirtadieni...
Kilo mintis, kokios galėtų būti taisyklės, kad žaidimas nemirtų, nė neprasidėjęs:
Kiekvieną savaitę turim 5 žmonės, kurie deda mįsles t.y. 1 žmogus įdeda 1 mįslę per dieną t.y. 7 mįslės per savaitę iš 1 žmogaus. (5x7=35 mįslės per savaitę). Viena mįslė gyvuoja parą. Ją spėti gali bet, kas išskyrus dėjikus (t.y. tie visi 5 žmonės, kurie deda mįsles - nespėlioja visa savaite). Jei kas atspėja mįslę - jam taškas, jei neatspėja taškas tam, kuris mįslę įdėjo. Savaitės gale sudedami taškai, išvedamas top'as ir 5 daugiausia taškų surinkę žmonės tampa kitos savaitė dėjikais. (Fone galim turėt ir bendrą visų savaičių top'ą, bet jis dėjikų rinkimui įtakos neturėtų). Pirmajai savaitei aišku reikėtų 5 savanorių.
Kaip jums būtų tokios taisyklės?
Šiaip ar taip čia tik pasiūlymas
The_Wicked_One rašė: ep. gaunasi biškį nesąžininga. aš gaiu įmest kokį nepopuliarų filmą ant dūros ir gaut taškų vien už tai, kad kiti paprasčuiausiai nepastebtų mano screeno tarp kitų mįslių. ir gaučiau tašką nieko nenusipielnius. kitaip sakant, mįslės dėjimas yra irgi taškai potencialūs, taigi, kad gautum tų taškų, turi nusipelnyti. nu tikiuos, aiškiai parašiau
kaip sakė ep taškas už idėtą mįslę - paskatinimas, taigi jai visi aktyviausieji kas savaitę ideda po mįslę, nei vienas iš jų neigyja jokio pranašumo, status quo
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. vasario 9 d. 17:48:26
2009 m. vasario 9 d. 14:42:00
dingussi, koks as ziaurus ane
ketvirtadieni...
aš jau atblokuota
o beje, nemanau, kad turi gauti tašką už tai, kad įmeta mįslę. pvz, galiu įmest belekokį filmą ir gaut ašką arba tiesiog nesugalvot, ką čia įmetus ir to taško negaut, kai kitas gauna jį už dyką. jei atspėji, vadinas užsidirbai, jei tavo mįslės neatspėjai, reiškia sugalvojau gerą mįslę. arba pvz galim adryt taip, kad jei tavo mįslės per kažkike laiko niekas neatspėjo, jos kaina kyla. ir jeigu vistiek niekas neatspėja, tada tau taškas. nelogiškiausias dalykas tame žaidime atrodo tas, kad kiekvienas norintis gali mest mįslę ir už nieką gaut tašką. vien dėl to ir nemetu mįslių, plius nenoriu, kad gautųsi balaganas.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 9 d. 14:25:17
ketvirtadieni...
2009 m. vasario 9 d. 14:17:56
Katyn, bandau spet
Signal, tokio net negirdejau
ne ne Katyn
https://www.youtube.com/watch?v=6...featu re=related
2009 m. vasario 9 d. 14:11:06
Signal, tokio net negirdejau
2009 m. vasario 9 d. 13:40:15
2009 m. vasario 9 d. 13:33:03
2009 m. vasario 9 d. 12:50:43
2009 m. vasario 9 d. 12:39:57
2009 m. vasario 9 d. 11:49:51
na ir atspet ja turejo kitas zmogus
laukiam savanoriu
2009 m. vasario 9 d. 00:43:47
2009 m. vasario 9 d. 00:16:34
//try to summon any type of old classic movie lover
2009 m. vasario 9 d. 00:16:04
Indie 6
ep 6
The_Wicked_One 6
Dilgele 4
green_moon 3
KaunasLad 2
ArcadeFire 2
dingussi 1
LoseControl 1
T_Mac 1
kremine_kale 0
sanitex2 0
taigi ArcadeFire ir T_Mac niekas jusu filmu neatspejo... sakikit atsakimus
2009 m. vasario 6 d. 01:48:09
2009 m. vasario 6 d. 01:06:10
Kiekvieną savaitę turim 5 žmonės, kurie deda mįsles t.y. 1 žmogus įdeda 1 mįslę per dieną t.y. 7 mįslės per savaitę iš 1 žmogaus. (5x7=35 mįslės per savaitę). Viena mįslė gyvuoja parą. Ją spėti gali bet, kas išskyrus dėjikus (t.y. tie visi 5 žmonės, kurie deda mįsles - nespėlioja visa savaite). Jei kas atspėja mįslę - jam taškas, jei neatspėja taškas tam, kuris mįslę įdėjo. Savaitės gale sudedami taškai, išvedamas top'as ir 5 daugiausia taškų surinkę žmonės tampa kitos savaitė dėjikais. (Fone galim turėt ir bendrą visų savaičių top'ą, bet jis dėjikų rinkimui įtakos neturėtų). Pirmajai savaitei aišku reikėtų 5 savanorių.
Kaip jums būtų tokios taisyklės?
Šiaip ar taip čia tik pasiūlymas
2009 m. vasario 6 d. 00:52:26
2009 m. vasario 6 d. 00:51:51
2009 m. vasario 5 d. 23:36:58
2009 m. vasario 5 d. 16:54:51
2009 m. vasario 5 d. 16:22:56
ep. gaunasi biškį nesąžininga. aš gaiu įmest kokį nepopuliarų filmą ant dūros ir gaut taškų vien už tai, kad kiti paprasčuiausiai nepastebtų mano screeno tarp kitų mįslių. ir gaučiau tašką nieko nenusipielnius. kitaip sakant, mįslės dėjimas yra irgi taškai potencialūs, taigi, kad gautum tų taškų, turi nusipelnyti. nu tikiuos, aiškiai parašiau
kaip sakė ep taškas už idėtą mįslę - paskatinimas, taigi jai visi aktyviausieji kas savaitę ideda po mįslę, nei vienas iš jų neigyja jokio pranašumo, status quo