ep>> kaip tai negalima spėlioti daug? pats juk pastoviai spėlioji, jei vieno varianto nepataikai sakai kitą
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Dead_soul rašė: jasaz>> galima čia rašyti iš belenkiek kartų žinok ;oo nors ir milijoną spėjimų daryk negalima būna kai 5 tas mįsles susijusias deda ;o
tai kad negalima, (nebent niekas nemato ir pats gali nutrint savo komentara )
reike kol pirma spejima paneigs.
pats zinai, bet vistiek ignoruoji sita taisykle.
netoleruoju tokiu pazeidimu.
nors siaip spejimu skaicius nera ribojamas
(paaiskinsiu negalima rasyti atsakimu iskarto daugiau nei viena, (cia nepriklausomai skirtinguose jos zinutese ar ne)
Crazyz rašė: visų pirma, ne top-5 žmonėms mįslių negalima užbaigti kada nori, rimts ir aš tik dabar pastebėjau
ir jasaz tu tos mįslės nerašei ar ji uždara ar atvira,aš galvojau, kad čia atvira ir neberašiau atsakymo, nes gi deadsoul jį parašė net čia , o ne į pm, tai wtf??
auksciau paziurek, ten buvau pataises, jog reikia rasyt i pm
aj jo,, ir dar supainiojau ten gi deadsolu neteisngą atsakymą apteikė ;]
Dead_soul rašė: jasaz>> galima čia rašyti iš belenkiek kartų žinok ;oo nors ir milijoną spėjimų daryk negalima būna kai 5 tas mįsles susijusias deda ;o
va va pritariu, kas čia pas tave "kada noriu, tada uždarau mįslę" atsirado? nesąmonė kažkokia, juk žmonės ne visada prie pc būna...
butent, misles galiojimo laikas iki savaites pabaigos, arba iki to laiko kol ja atspes.
Crazyz rašė: visų pirma, ne top-5 žmonėms mįslių negalima užbaigti kada nori, rimts ir aš tik dabar pastebėjau
ir jasaz tu tos mįslės nerašei ar ji uždara ar atvira,aš galvojau, kad čia atvira ir neberašiau atsakymo, nes gi deadsoul jį parašė net čia , o ne į pm, tai wtf??
visų pirma, ne top-5 žmonėms mįslių negalima užbaigti kada nori, rimts ir aš tik dabar pastebėjau
va va pritariu, kas čia pas tave "kada noriu, tada uždarau mįslę" atsirado? nesąmonė kažkokia, juk žmonės ne visada prie pc būna...
ju bedos, laiko pakankamai buvo, beveik visa para, nezinojau, kad man taip pasiseks, kad dar 2 filmus atspesiu...
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
jasaz rašė: misle #5 ir jau iki savaites galo galiuos:
ok sita misle jau uzdarau, nors rasia, kad ji galiuos iki pat 24val, bet kadangi dar galiu deti 6-ta misle, tai teks sita uzbaigti Filmo pavadinima jum jau pasufleravo Dead_soul, tik is pradziu 2-tra filmo dali parase , o filmo pavadinimas ,,A Night At The Museum" (2005)
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. birželio 21 d. 19:14:01
ep>> kaip tai negalima spėlioti daug?
nes spejimu skaicius nera ribojamas.
pajusk skirtuma
2009 m. birželio 21 d. 19:12:52
Palengvinimas
Mano antra mįslė.
Šis filmas kažkiek panašus į Jackass
sita tai supratau, kazkur matyti tie pieniai...
2009 m. birželio 21 d. 19:11:42
21-as etapas:
Crazyz 2 2 5 3 3 2 1 1
Dead_soul 1 +7 2 +1 1 2 1 1 3
dingussi 5 (1) 2 1
weeka +7 1 1 +10 3 1 1
jasaz +7 1 +1 1 +7 1 1 2 1 2
RaptorJM +5 +10 +1
lacunacoil +5
Indie 3 +10 1
djMunis +7 +1
Dilgele 5
Ji Kvepuoja +1 2
ep 5 2 (1) 1
LoseControl 1
nettle 3
neatspetos: crazyz (3v) ; crazyz #2 ; weeka #1 ; ep ; dingussi ; dead soul (nieko nepamirsau?)
jasaz neuzskaitau tau losecontrol
2009 m. birželio 21 d. 19:09:55
2009 m. birželio 21 d. 19:08:32
2009 m. birželio 21 d. 19:07:11
Mano antra mįslė.
Šis filmas kažkiek panašus į Jackass
2009 m. birželio 21 d. 19:03:59
jasaz>> galima čia rašyti iš belenkiek kartų žinok ;oo nors ir milijoną spėjimų daryk
tai kad negalima, (nebent niekas nemato ir pats gali nutrint savo komentara
reike kol pirma spejima paneigs.
pats zinai, bet vistiek ignoruoji sita taisykle.
netoleruoju tokiu pazeidimu.
nors siaip spejimu skaicius nera ribojamas
(paaiskinsiu negalima rasyti atsakimu iskarto daugiau nei viena, (cia nepriklausomai skirtinguose jos zinutese ar ne)
2009 m. birželio 21 d. 18:59:58
visų pirma, ne top-5 žmonėms mįslių negalima užbaigti kada nori, rimts ir aš tik dabar pastebėjau
aj jo,, ir dar supainiojau ten gi deadsolu neteisngą atsakymą apteikė ;]
2009 m. birželio 21 d. 18:59:55
jasaz>> galima čia rašyti iš belenkiek kartų žinok ;oo nors ir milijoną spėjimų daryk
butent, misles galiojimo laikas iki savaites pabaigos, arba iki to laiko kol ja atspes.
2009 m. birželio 21 d. 18:57:07
2009 m. birželio 21 d. 18:55:34
2009 m. birželio 21 d. 18:33:47
ju bedos, laiko pakankamai buvo, beveik visa para, nezinojau, kad man taip pasiseks, kad dar 2 filmus atspesiu...
2009 m. birželio 21 d. 18:29:09
2009 m. birželio 21 d. 18:26:33
2009 m. birželio 21 d. 18:20:31
2009 m. birželio 21 d. 18:17:52
misle #5 ir jau iki savaites galo galiuos:
ok sita misle jau uzdarau, nors rasia, kad ji galiuos iki pat 24val, bet kadangi dar galiu deti 6-ta misle, tai teks sita uzbaigti
1. Dead_Soul - 3
2. -
3. -
2009 m. birželio 21 d. 18:14:56
2009 m. birželio 21 d. 17:02:04
2009 m. birželio 21 d. 16:22:01
2009 m. birželio 21 d. 16:08:27