niu nez kaip gali paveikti sveika zmogu ju dainso tai nez i vaizdo klipai jei jis psichiskai stabilus nebet trenktas koks tai aisku i koks nez nukcvakes gerbejas tada jau jo :}o siaip tai ne
cia jau priklauso nuo zmogaus linkimo i fanatizma, per dideli isijautima ir isivaizdinima, kad muzikoje kokios nors slaptos zinutes butent JIEMS. O jeigu jau esi fanatikas, tai nebutai HIM'u muzika veiks. Vienus gali veikti ir koks nors Robis Viljamsas, kitus - HIM, o dar kitus, kad ir Cradle Of Filth. Nuo zmogaus priklauso.
Man asmeniskai kelia juoka kai mergos pamaciusios zurnalo virselyje Ville Valo pradeda klykti, staugti, kone nualpsta...va per tokius paskui ir buna nuzudomi muzikantai [puikus pavizdys buvo su tuo Pantera muzikantu]...
T-Wolf HIM tikrai nera sudas!Ir jaigu paveikia kieno nors psichika tai tas zmogus yra labai silpnu nervu...Ir jis jau ir taip yra nesveikas jai leidziasi paveikiamas muzikos...
[img]http://ak.buy.com/db_assets/mini_ad_images/878/60484878.gif[/img] [img]http://ak.buy.com/db_assets/mini_ad_images/523/60448523.gif[/img]
Psichika jau pati savaime yra Toks Dalykas, kuriam turi įtakos patys įvairiausi veiksniai. Ir žinoma, kad HIM GALI daryti įtaką. Taip pat gali ir Jungėnų Kaimo Kapela ir aš. Jeigu žmogus nėra abėjingas tai Jis leidžia daryti sau vienokią ar kitokią įtaką.
Na, o jei jau kalbant apie HIM, tai naaa, tarkime manau, kad pvz.: "JOIN ME" arba "HEAVAN TONIGHT" arba "THE BEGINNING OF THE END" arba "BEAUTIFUL" ir t.t.... daro įtaką nuoširdžiai klausantis, o įtikint ir panorėti gali "join" ; ) kas yra visai nejuokinga. Bet Tai nėra Problemos priežastis. Problema yra GILESNĖ, o Tokia muzika kaip tik gali tik reabilituoti, arba galbūt suteikti Ką Nors Šilto. Jei TĖVAI praranda vaiką yra MAŽIAUSIA tikimybė, kad dėl HIM . . . ar dėl kitos muzikos. Nes muzika yra lyg nuskauminimo priemonė. Vat.
nu tai nuo to "vaiko" priklauso... jei jam bet ka pasakai ir jis is karto tuo tiki arba daro ta, ka kiti liepia, krc be nuomones ir pan., tai zinoma, kad bet kokia muzika gali padaryti itaka jo psichikai! man tai jau nepadarytu... nebent butu kokia nors man lb lb artima ir primintu man ka nors liudno.. kol kas him to nedaro... tai tiek
Jeigu man visą likusį gyvenimą reikėtų klausytis vien tik HIM muzikos, gal ir pasirinkčiau savižudybę.
Visgi manau, jog gali. Tik tie žmonės greičiausiai yra vaikai, nes vaikų psichiką lengviau paveikti nei suaugusių.
Bet dabar jau kaip ir yra tokia mada varyt ant HIM.Ilenda koks bahurelis,ir pradeda \"HIM sudas\" \"valas gejus\" \"popsas sudas\"...tokios zinutes mane nervuojategul paaiskina issamiau,kas ten jam nepatinka.Man tikrai idomi kitu nuomone,nesvarbu ar patinka HIM\'ai,ar ne.
Giga, Juk niekas ir nesakė, kad negali turėti normalių fanų, aš pasiskaičiau čia šiek tiek Him temą, ir man šiek tiek juokas apėmė, apie tave nekalbu skaičiau daug tavo komentarų...Bet kaip kitos alpsta del jo....nesakau jų, nes čia ne dėl JŲ, o dėl vieno asmens, kaip kažkas ten sakė, HIM Yra vienas asmuo...Beje jei "visi" varo tai reik daryt kažkokias išvadas ar ne? Pripažinkit pagaliau Him jau lenda i komercija...Nemanau, kad jie atsistos tvirtai ant koju. Tikrai nemanau.
aeternus_vita rašė: Tikrai čia tik paauglių klyksmas - mados. Daugiau nieko. Ir dar pasakykit, kad jųs mielosios esat Fanės. Taip Taip Didžiausios...
Taip,tai jei patinka HIM tai jau paaugles fanatikes?Fanu HIM normaliu negali turet?
ko cia ant tu HIM'u visi varo?grupe,kaip ir kitos.Nu ir ka,jei patinka ,tai jau kaskoks trenktas esi?
Nieko gero ten nera?Net pacioj blogiausioj,nurasytoj grupej galima atrasti kaska gero.O cia jau daugelis sudirba,kiek tik gali.
Kiti baisiai kritikuoja girdeja vos kelias dainas,pvz."Bury Alive By love" ar "Funeral of Herats",kurios tikrai gero ispudzio nesudaro
Eh...
Beto mados ateina,ir preaina
Niekada nemėgau HIM'ų...Nežinau man nei jų muzika patinka, kai kurios nebent dainos iš pirmųjų albumų. Tikrai čia tik paauglių klyksmas - mados. Daugiau nieko. Ir dar pasakykit, kad jųs mielosios esat Fanės. Taip Taip Didžiausios...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
2005 m. sausio 4 d. 21:43:30
2005 m. sausio 3 d. 12:02:41
2005 m. sausio 3 d. 11:51:19
Man asmeniskai kelia juoka kai mergos pamaciusios zurnalo virselyje Ville Valo pradeda klykti, staugti, kone nualpsta...va per tokius paskui ir buna nuzudomi muzikantai [puikus pavizdys buvo su tuo Pantera muzikantu]...
2005 m. sausio 3 d. 10:46:45
2005 m. sausio 2 d. 22:11:56
2005 m. sausio 2 d. 18:51:00
2005 m. sausio 2 d. 17:53:48
2005 m. sausio 2 d. 15:58:39
Na, o jei jau kalbant apie HIM, tai naaa, tarkime manau, kad pvz.: "JOIN ME" arba "HEAVAN TONIGHT" arba "THE BEGINNING OF THE END" arba "BEAUTIFUL" ir t.t.... daro įtaką nuoširdžiai klausantis, o įtikint ir panorėti gali "join" ; ) kas yra visai nejuokinga. Bet Tai nėra Problemos priežastis. Problema yra GILESNĖ, o Tokia muzika kaip tik gali tik reabilituoti, arba galbūt suteikti Ką Nors Šilto. Jei TĖVAI praranda vaiką yra MAŽIAUSIA tikimybė, kad dėl HIM . . . ar dėl kitos muzikos. Nes muzika yra lyg nuskauminimo priemonė. Vat.
2005 m. sausio 2 d. 00:19:49
2005 m. sausio 1 d. 20:13:47
Visgi manau, jog gali. Tik tie žmonės greičiausiai yra vaikai, nes vaikų psichiką lengviau paveikti nei suaugusių.
2005 m. sausio 1 d. 20:06:38
2005 m. sausio 1 d. 20:04:05
2004 m. gruodžio 31 d. 15:18:56
darau as tas isvadas.Juk as ir nesakau,kad HIM\'ai geriausi,ar dar kokie...Suprantu ta ju \"padeti\".Kolkas dar blaiviai mastau
Bet dabar jau kaip ir yra tokia mada varyt ant HIM.Ilenda koks bahurelis,ir pradeda \"HIM sudas\" \"valas gejus\" \"popsas sudas\"...
Oi ...biski nuo temos nykrypau
2004 m. gruodžio 31 d. 13:41:47
2004 m. gruodžio 31 d. 13:34:01
2004 m. gruodžio 31 d. 12:56:04
Tikrai čia tik paauglių klyksmas - mados. Daugiau nieko. Ir dar pasakykit, kad jųs mielosios esat Fanės. Taip Taip Didžiausios...
Taip,tai jei patinka HIM tai jau paaugles fanatikes?Fanu HIM normaliu negali turet?
ko cia ant tu HIM'u visi varo?grupe,kaip ir kitos.Nu ir ka,jei patinka ,tai jau kaskoks trenktas esi?
Nieko gero ten nera?Net pacioj blogiausioj,nurasytoj grupej galima atrasti kaska gero.O cia jau daugelis sudirba,kiek tik gali.
Kiti baisiai kritikuoja girdeja vos kelias dainas,pvz."Bury Alive By love" ar "Funeral of Herats",kurios tikrai gero ispudzio nesudaro
Eh...
Beto mados ateina,ir preaina
2004 m. gruodžio 31 d. 12:17:08
2004 m. gruodžio 31 d. 12:11:07
2004 m. gruodžio 31 d. 12:06:05
2004 m. gruodžio 31 d. 11:51:33