Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

JAV - galimybių šalis? ar tik išpūstas burbulas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
november_rain
2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:47:53
T_y_L_a rašė:
Tikrai ne burbulas, turint nors lasa sveiko proto... ten imanoma faktiskai viskas, tarkim ten vaikai nuo kaskeliu metu jau mokosi vein tik to ko jiem prireiks ateity jokios bereikalingos chemijos jei tau jos nereikia...

O staiga pasikeitus mastymui? Vaikas yra vaikas. Jo pomegiai keiciasi kas pora sawaiciu...

2005 m. rugpjūčio 24 d. 16:43:55
kur kur,bet i jaw tikrai newaziuociau.betonine salis.

Atsakyti
xdidix
2005 m. rugpjūčio 22 d. 23:27:36
shudas ta amerika

Atsakyti
T_y_L_a
2005 m. rugpjūčio 22 d. 23:15:54
Tikrai ne burbulas, turint nors lasa sveiko proto... ten imanoma faktiskai viskas, tarkim ten vaikai nuo kaskeliu metu jau mokosi vein tik to ko jiem prireiks ateity jokios bereikalingos chemijos jei tau jos nereikia...

Atsakyti
missixty
2005 m. rugpjūčio 12 d. 10:32:57
sss tiliau Kwon, o tai dar koks adminas pmatys tai jau dvi pastabos..

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
missixty
2005 m. rugpjūčio 12 d. 07:53:41
o man px as visvien ten nuvyksiu!

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
blondine_
2005 m. liepos 26 d. 08:15:57
kai skaiciau geografijos wadowelyje(7kl) tj ten parasyta(...jei dauk dirbsi neswarbu ka ir busi darbstus atgal i lietuwa galesi grist turtingas)ar kazkas panasaus nors nlb tikiu

Atsakyti
r2
2005 m. liepos 23 d. 14:12:53
Protingas zmogus niekada nebus vargsas. Kvailys niekada nebus milijonierius. O salis yra tik vietove. Taip pat viskas tiesiogiai proporcinga. Jei daugiau pinigu - didesne pragyvenimo kaina. Maziau pinigu - mazesne.

2005 m. liepos 23 d. 14:10:38
gausi kulka i kakta ir baiksis tavo visos galimybes..... bet kas turi gera galva tai visur tam gerai

2005 m. liepos 23 d. 13:54:03
Nebuvau, nežinau, negaliu sakyti...

Atsakyti
day
2005 m. liepos 23 d. 13:36:43
burbulas. Gerai, plausi tulika, gausi pinigu, taciau toj amerikoj uz tuos pinigus galesi sudmaiscio nusipirkt ir issilaikyt sawo sudbuti... Kad ir kokie gausus tie doleriai butu Lietuvoj.

2005 m. liepos 23 d. 13:21:16
jei tau priklauso pasiekti tu pasieksi ir lietuwoje tik tai tas,kad jav uz tuos pacius pasiekimus moka 5 kartus daugiau....bet yra daug jav savybiu del kuriu ten apsimoka waziuoti....

Atsakyti
Dolante
2005 m. balandžio 3 d. 10:42:45
JAV galimybių išties daug, bet būtent ten yra lengviausias kelias. O aš kaip tik tik norėčiau sunkiai, žingsnis po žingsnio prasimušti ir įvertinti savo triūsą. Manau, jog mes, lietuviai, esam daugybę kartų už juos protingesni, tad nesiruošiu ten važiuoti ir dirbti ledų pardavėja, kad ir kiek man mokėtų. Nepakęsčiau vien buvimo tarp tų žmonių. Man jie kažkokie sintetiniai. Aišku visur yra išimčių.

2005 m. balandžio 3 d. 10:16:04
Ispustas muilo burbulas su siek tike didesnemis galimybemis.
Ten salies ekonomika daug labaiu issivysciusi, todel technine prasme ten gali ir daugiau galimybiu, taciau jei labai nori, galimybiu gali atrasti bet kur. Rekia tik moketi jas matyti.

2005 m. sausio 23 d. 17:00:23
burbulas susproges greiciau nei ispustas......po buso isrinkimo ir to irako karo kuris neva prasidejo net ne tixliai zinant,ar ten tas ginklas yra ar ne tai amerika jau greaiciau susproges...bet burbulas.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
HyD
2005 m. sausio 21 d. 23:52:03
temos pavadinimas yra klausymas ir jis tepasako, kad galima rinktis ish dvieju varijantu..

Atsakyti
Vampirella
2005 m. sausio 18 d. 22:21:09
ishpustas burbulas

Atsakyti
SugarFreeKiss
2005 m. sausio 9 d. 22:07:29
Mano manymu - ispustas burbulas. Zinoma, sunkiai dirbant, stengiantis ir siekiant savo tikslo, Ten gali kazka pasiekti, bet rezultatai nebutu prastesni ir kitur...
Ir siaip, man asmeniskai Amerika - klaiiikiai nemiela, nedvasinga ir neidomi vieta.

2005 m. sausio 9 d. 17:01:00
Siaip vakaruose sukauptos materialios gerybes, bet as pvz.Amerikoje gyventi nenoreciau.Turtinga salis su fantastinemis galimybemis uzsidirbti pinigu ir juos isleisti.Taciau dvasiniu poziuriu Amerika - absoiuti tustuma.

2005 m. sausio 9 d. 16:56:04
Priklauso nuo to, ko zmogui is gyvenimo reikia. Jei pinigai yra jo vienintele religija, o sypsenos visur aplinkui - grazu (nesvarbu, kad besisypsanciuju akys ledines), tai JAV turetu buti pasaku salis...sielos namai...sielos?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1538
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264062