Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

JAV - galimybių šalis? ar tik išpūstas burbulas?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
BACKUP
2005 m. sausio 9 d. 15:29:01
Mane nervina kai sako "turtingiausia"'galingiausia""valstybe , kiek ten bedarbiu ir nusikalstamumo (visi getai ir t.t.) tai kad jie turi daugiausia atominiu bombu irodo ju galinguma
Jus sakot kad ten dideles galimybes ? Ten dideles galimybes tik apgaulei , 75 % turtingiausiu zmoniu amerikoje yra zydai , su savo amerikoniska-zydyska propoganda...
(Atsiprasau is ankto jei ka izeidziau)

Atsakyti
EvilAngel
2005 m. sausio 9 d. 02:00:44
Chm... Ten gal yra ir geru dalyku, sutinku, taciau is esmes, jav, mano nuomone, pasaulinis siukslynas. Su savais + ir savais -, bet vistiek smirdi.

Atsakyti
Rameriz
2005 m. sausio 9 d. 01:24:48
As manau kad tai ishpustas burbulas

Atsakyti
Material_Heart
2005 m. sausio 9 d. 01:22:05
galbut, jei esi protingas, issilavines ir perspektyvus. jei nuvaziuoji ten dirbt kokia padaveja ar kuo tai niekuo negeriau nei kokioj svedijoj italijoj, vokietijoj ar dar kur nors. nors siaip protingiems visirs gali pasisekt.
taip kad tikriausiai jav kiek pervertinta

2005 m. sausio 8 d. 21:31:29
netoli tiesos geriausia negyvenamoj saloj ciuj...

2005 m. sausio 8 d. 21:15:13

Ne, nenusišneki, bent jau mano atveju. O man ir namie gerai. Beveik. Kad ir kaip ten bebūtų, džiaugiuosi gyvendama čia, o ne kur nors Amerokoj. Didesnis nusišnekėjimas būtų - visur gerai ten, kur mūsų nėra

2005 m. sausio 8 d. 20:43:41
visur gerai bet namie geriausia... ane ? blet nusisneku..

2005 m. sausio 8 d. 20:39:21
Tingiu dabar rašyti.
TRumpai tariant išpustas burbulas. Tikiuosi greit sproks.

2005 m. sausio 8 d. 20:36:36
visur reiia dirbt... o salygos gal ten biski ir geresnes, bet kadangi nekenciu amerikiciu kulrturos tai tikrai nesiruosiu vykt..

2005 m. sausio 6 d. 10:19:16
nu man amerikonai isvis kazkokie, nezinau man nepatinka maerikietiska kultura, per daug saldu ir pan.

2005 m. sausio 6 d. 02:11:19
vienareiksmiskai-apsimoka

Atsakyti
theJumpoff
2005 m. sausio 5 d. 11:53:56
Pataisa:
Geriausia dabar gyventi Beniliukso salyse ir Sveicarijoje. Ten maziausias nedarbingumas, ilgiausias gyventoju amzius, svariausias oras, geriausias sveikatos aprupinimas ir , kas Lietuviams svarbiausia, didziausi atlyginimai. Minimalus Sveicarijos atlyginimas yra 1.4 karto didesnis uz minimalu JAV. Ir argi niekas nenoretu gyvent tokiam rojuj kaip Zeneva,Ciurichas,Bernas?! Cia Europoj tiek rojaus vietu yra ir svajotojui , ir materialistui. Ir , kas svarbiausia, arti namu. Gyveni kur nors Briuges priemesty,sedi i automobili ir uz 12 valandu tu namie. O JAV? Musu draugai taupo is JAV taupo pinigus,kad Kaledoms atvaziuotu giminiu Lietuvoj aplankyt. Ar apsimoka ten lekt,a?!

2005 m. sausio 5 d. 11:15:56
Turbut kad ispustas burbulas, bet paatostogaut vis vien ten noreciau

2005 m. sausio 4 d. 16:03:25
pagal statistika- geriausia dabar gyventi Airijoje. wat, ce ash ir atsikliusiu.. vaikshchiosiu sau Dublino galtvemis ir kaifuosiu.. O JAV turiu draugu ishvykusiu, bet manes pachios shi shalis netraukia.

2005 m. sausio 3 d. 22:53:54
JAV - galimybių šalis, Lietuva irgi galimybių šalis, tik reikia mokėti jas rasti ir jomis naudotis. O tie, kurie verkia, jog savoj šaly blogai, ir kuriems JAV būtų vos ne Rojus žemėje, tačiau nieko nedaro, kad būtų geriau, ir nuvykę į JAV verkšlens.

2005 m. sausio 3 d. 14:58:11
amerika ira storuliu salis jei ten nuvaziosi pac toks pasidarisi.

‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Atsakyti
uzkasta_negyva
2005 m. sausio 3 d. 14:43:11
galimybių ten yra daug, jei tik moki prasimušti. tačiau ten tikrai ne rojus ir ne svajonių šalis. taip, ten tvarka, kažkoks laisvesnis bendravimas, bet ne viskas ten taip gerai. šiaip pragyvenimo lygis ten tikrai neblogas. jei turi gerą išsilavinimą, randi gerą darbą, tai po poros metų gali drąsiai statytis namą.. be to, netrūksta pramogų, gali leisti sau savaitgalį nuvažiuoti kur prie vandenyno ar ką panašaus. bet šitų žodžių nereikia suprasti kaip pagyrimo amerikai. man ji nepatinka. nemėgstu, kai vos ne viskas būna idealu. Europa yra tikrai geras žemynas, kad jame būtų galima gyventi. nes nereikia pamiršti, kad tikrieji amerikiečiai- indėnai, o visi likę- tik atvažiavę į šią šalį žmogėnai.. dauguma jų- iš Europos... jei man būtų liepta rinktis- Amerika ar Europa, likčiau kur esu. nes manęs amerika nė trupučio netraukia..

2004 m. gruodžio 31 d. 12:32:01
Psichų šalis. Iliuzijų. Fabula.

Atsakyti
RaYden
2004 m. gruodžio 30 d. 22:57:55
Na Lietuviam JAV yra galimybiu salis, nes Lietuviai nera kvaili (ir ten tokiu niekas nelaukia), todel kas ten isvyxta tai tikrai dar ir kaip prasigyvena, asmenishkai pazystu 4 zmones, kurie ten gyvena isvyke is Lietuvos, ir kiekvienas is ju sako, kad tai daugiau nei svajoniu salis, jie ten uzdirba "n" kartu daugew ir apskritai ten gyvenimas zymei geresnis.

P.S. del moraliniu vertybiu sutinku, bet velgi, Lietuva tikrai ne idealas.

2004 m. gruodžio 30 d. 20:46:44
to super_girl:
Na,sita visai pamirsau. Mano praeitas komentaras buvo labai antiamerikietiskas. Zinot, va butent tas pats Liuksemburgas nebutu turtingiausia pasaulio valstybe,jei jos 150.000 gyventoju butu isleke po II pasaulinio karo i JAV. Tad , broliai lietuviai, geriau keliam Lietuvos ekonomika,o ne kazkokios hamburgeriu salies, ten ruosdami sintetinius burgerius.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1538
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 264062