He he he ) Paklausykit manes Vat taip. Ko jus ziuryt i ta Amerika? A? ES vidutiniskai (kalbu TIK VIDUTINISKAI!!!) atlyginimai yra didesni nei JAV. O Liuksmeburge jie 2 kartus didesni nei JAV, o Norvegijoj - 1.5 karto. Svedijoj socialines garantijos tau garantuos, kad senatve tu praleistum kur nors Maljorkoj ar keliaudamas safari Afrikoj. Netikit? Iveskit Yahoo! "World GDP chart". JAV bvp 2004 metu - 38000 USD vienam zmogui. Liuksemburgo - 55000 USD vienam zmogui. Kaip jum skirtumas,a? Viva Europa! Kaip vienas labai protingas politologas pasake :"Tikrai ka turincios pasiulyti salys taip nesireklamuoja kaip JAV!" .Ten galimybiu ar yra? Na,tiktai ne mum. Jei ten nuvaziuotumem, tai gal ir musu vaikai ar anukai ka nors turetu. Europoj geriau .Tuo isitikinau jau seniai .
Vat būtent. Aš taip ir sakau visiems kurie trokšta išvažiuoti iš Lietuvos, mat čia jiems per prasta, mat čia nieko gero.. Ko jie nepasilieka ir nepakeičia kad būtų gera?! taip ir susinervinu išgirdus tokius pasiaiškinimus ir tokias priežastis iš gimtinės išvykti
i amerika tik reigu tanka i makufeli iremtu...nors ir tada priesinciaus. nemegstu amerikos....pries kokius 5 metus viskas buvo kitaip...dabar nemegtu jos...nekenciu!
makdonaldas gaidys.ten ir uz 100000$ per menesi nedirbciaunu aisku manes ten niekas ir nepriimtusiaip amerika man labai nepatinkamusu Lietuvele geriausia, kad ir kokia dauniska valdzia turetumem
blogiausiu atveju dirbsi susiktam makdonalde ir gausi 10 kartu daugiau pinigu nei lietuvoj.jeigu skanius burgerius darysi,pakels pareigom iki supervaizeriu,tada jau bus viskas gerai
JAV tas pats kaip ir visur, jei esi protingas, moki pašnekėti tai visur tau atsivers tokios galimybės kaip ir toje JAV, kaip ir bet kokioj kitoj išsivysčiusioje šalyje.. nors aš taip manau. Ir kas nors paaiškinkit man kodėl išvis JAV taip vadinama? Kas ten kitaip nei kokioje Europos valstybėje? kokios ten stebuklingos galimybes? Aš tikrai to nežinau, gal sužinojus mano nuomonė pasikeistų...
Na kaskaip atrodo lyg pas jankius yra langviau iskilti, pvz paziurekit kiek ten pilna visokiu pop prncesiu kurios tik atrodo kaip lelytes [keksytes] i kuria malonu vaikinukam paziuret nes ten pas jankius pilna visokio kicho be kurio atrodo jie neisgyventu. Bet as ten gyventi nenoreciau, pff dar ko jie noreciau iskilti tai galiu ir lietuvoj ta padaryt.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 30 d. 20:44:41
2004 m. gruodžio 30 d. 20:40:37
O tie Lietuviai geriau galetu pasilikt Lietuvoj kad tokie mandri,nes jei jiems cia taip blogai tai ko nepasilieka ir nebando pagerinti salygu?
Durniai.
Vat būtent. Aš taip ir sakau visiems kurie trokšta išvažiuoti iš Lietuvos, mat čia jiems per prasta, mat čia nieko gero.. Ko jie nepasilieka ir nepakeičia kad būtų gera?! taip ir susinervinu išgirdus tokius pasiaiškinimus ir tokias priežastis iš gimtinės išvykti
2004 m. gruodžio 30 d. 19:54:41
2004 m. gruodžio 30 d. 10:46:25
2004 m. gruodžio 29 d. 23:52:50
2004 m. gruodžio 29 d. 23:52:01
2004 m. gruodžio 29 d. 23:43:03
2004 m. gruodžio 29 d. 23:07:38
2004 m. gruodžio 29 d. 19:05:50
2004 m. gruodžio 29 d. 19:01:52
2004 m. gruodžio 29 d. 18:56:55