sakyciau,kad jau tokia banga praejo...
bande cia dar westlife ir blue kazka gaivinti...bet kad ir jie patys skiriasi...
dabar labai madinga: viena pana bernu grupeje....arba tokios lengvo roko atmainos...
Ar tiki i Dieva?
Ne, as tikiu i John'a Lennon'a
lighty,taip ryskiai matosi?Niu jis man is galvos neiseina....Bet ir kitoms boyband grupem tinka, bet cia pagal Robbie daugiausia...Rimtai taip ryskai matosi?
Niu lighty manau jie niekur nedingo.Boyband'ai yra toks dalykas,toks laikinas, grupe jaunu vyruku norinciu isgarset, jei jiems pavyksta prasimust i aukstumas tai puiku, jie garsus,juos slovina,juos myli buriai merginu, bet jei ne, jie ir lieka niekam nezinomi, berniukai is kaiminystes. Bet viskas yra laikna, ir nei viena boyband ilagai neissilaiko, beveik visad vienas is grupes vokalistu pradeda soline karjera ir tam dar zymesnis nei su su grupe.Kiekviena grupe susikuria ir zino kad teks kazkada issiskirt.Tiesa sunku buti grupeje, nes nuomones daznai issiskiria.O jei dar per atranka yra sukurta, juos tada saisto didziuliai isipareigojimai menegerems. Milziniskos baudos uz kontraktu lauzima ir pagaliau.Sunku tai tverti, Del to ir issikiria.
Beje visiems HAPPY NEW YEAR!!!!
tai ir db klykia, bet mazhiau yra tokiu grupiu, db ish garsesniu yra tik Blue, bet ir tie ishsiskirt ruoshiasi
o tas terminas boybandai tai manau, kad tik popsininkams gali buti pritaikomas
Muzikos istorijoje galim pamatyti daugybe berniuku grupiu - nuo The Beatles iki lietuviskuju N.E.O.. Anksciau jie sulaukdavo NEREALIOS sekmes, kur dingo tas zavejimasis, o gal manot, jog jis niekur nedingo, o gal isviso nezinot ka reiskia zodis boyband... davai paplepam sia tema.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
2005 m. sausio 8 d. 14:14:58
bande cia dar westlife ir blue kazka gaivinti...bet kad ir jie patys skiriasi...
dabar labai madinga: viena pana bernu grupeje....arba tokios lengvo roko atmainos...
2005 m. sausio 7 d. 16:33:04
2005 m. sausio 7 d. 16:21:19
nors tikrai ir kitoms grupems tinka
2005 m. sausio 7 d. 15:38:27
2005 m. sausio 7 d. 15:32:54
2005 m. sausio 6 d. 19:19:05
2005 m. sausio 6 d. 16:53:56
2005 m. sausio 6 d. 16:29:47
2004 m. gruodžio 31 d. 15:29:26
2004 m. gruodžio 31 d. 15:28:47
2004 m. gruodžio 31 d. 15:20:29
2004 m. gruodžio 31 d. 15:18:09
O tai kodel ta mada baigia praeiti? Taigi anksciau tai mergos klykdavo
tai ir db klykia, bet mazhiau yra tokiu grupiu, db ish garsesniu yra tik Blue, bet ir tie ishsiskirt ruoshiasi
o tas terminas boybandai tai manau, kad tik popsininkams gali buti pritaikomas
2004 m. gruodžio 31 d. 15:13:09
2004 m. gruodžio 31 d. 15:06:02
2004 m. gruodžio 29 d. 22:19:59
2004 m. gruodžio 29 d. 20:41:38
R.I.P.
2004 m. gruodžio 29 d. 20:33:08