Pagrindinė melodija tampa labiau įsimintina pasiklausius dainos daugiau kartų. Dabar keičiu vertinimą iš 8-to į 9-tą. Apskritai visa daina kaip medus, maloniai susiklauso.
Kažkas panašaus į Supertramp - Give a Little Bit, bet Hodgson'ui geriau pavyko nušlifuoti melodiją ir visas skambesys buvo skaidresnis. Breathless galbūt daryta su inspiracija, kad tai turėtų būti progroko daina, bet gavosi ne visai instrumentaliai nepriekaištingai, dėl to ir melodija ne tokia įsimintina. 8-etas.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2025 m. rugsėjo 17 d. 23:59:52
Pagrindinė melodija tampa labiau įsimintina pasiklausius dainos daugiau kartų. Dabar keičiu vertinimą iš 8-to į 9-tą. Apskritai visa daina kaip medus, maloniai susiklauso.
2020 m. birželio 5 d. 15:51:18
Kažkas panašaus į Supertramp - Give a Little Bit, bet Hodgson'ui geriau pavyko nušlifuoti melodiją ir visas skambesys buvo skaidresnis. Breathless galbūt daryta su inspiracija, kad tai turėtų būti progroko daina, bet gavosi ne visai instrumentaliai nepriekaištingai, dėl to ir melodija ne tokia įsimintina. 8-etas.
2012 m. spalio 7 d. 18:10:48
Sopraninis saksofonas tiesiog medus.