Galų gale, Dead Weather yra toks rokas, kokio aš panašaus girdėjęs nebuvau. Ir norint būti originaliam nereikia naujo žanro išrast - tuo atveju originalių grupių būtų minimumas.
Mane žiauriai papiktino toks Stripped požiūris. Todėl kaip solidus muzikos išmanėlis - įsikišiu. Ir pateiksiu tokį pavyzdį bus tiksliai kontra jo absurdiškiems postringavimams.
Temą kūriau tokią dėl to, kad šiais metais muzikos elitą valdo ne senos grupės, o naujos. Iš to išvedžiau tą mintį, kad sena muzika žlugo, susikompromitavo, įvyko krizė (persilaužimas!) ir atėjo naujų atlikėjų, naujų kūrybos vėjų era.
Nauji stiliai kuriasi, kiti yra sukuriami, kad apibūdintų novatoriškus sprendimus. Pvz. mano vartojamas indietronic. To net prieš kelis metus nebuvo. Tai indie rokas pagal elektronikos kanonus. Ir tai ne elektrorokas, tai visiškai nauja. Naujas stiius - electroclash. Tai visiškai šviežia. Pakankamai naujos pažiūros yra ir space, ir art, wonky.
Tai ką įvardija Stripped yra niekuo nesusiję su tema. Be to, mano numone, Dead Weather varo geriau nei Bitlai, ir tik istorijos tėkmė neleidžia viską apverst aukštyn kojom.
Nesupranti, jie nepergroja. Žanrai yra, ir naujo nieko nesugalvosi. Kvaila taip sakyti. Jei jie groja rockenrolą, dar nereiškia, kad jie pergroja, tai yra nusistatymas. Jei nematysi, ir nenorėsi matyti, tai ir neatsiras.
LoseControl rašė: Taip, The Dead Weather. Nesvarbu, kad tai rokenrolas. Tik dėlto, kad toks žanras buvo, nereiškia, kad tai neoriginali muzika. Dviračio iš naujo neišradinėsim. Dar yra the White Stripes, The Raconteurs. Jei nori visiškai kažko naujo, tai galima klausyti popso, nes jis vis jaunėja, sintetinasi.
''Tik dėlto, kad toks žanras buvo, nereiškia, kad tai neoriginali muzika'' - Taip,tai galbūt gera [čia jau kitas klausimas],tačiau ne originali muzika.Todėl kad tai senas muzikos žanras.Originalūs tie,kurie jį sukūrė,o ne tie kurie praėjus 40 metų sugalvojo pergroti...''
mass_hysteria rašė: Kuriasi naujų gerų grupių, senos leidžia gerus albumus, tikrai neprasti metai.
Nesikuria naujų grupių.Tik nauji žmonės pergroja seną muziką.Dažniausiai tai atlieka prasčiau,nei originale...
Jei tamsta apie jas nežinai, nereiškia, kad jų ir nėra.
Pasakyk kokią naują grupę,kuri grotų naują muziką
The Dead Weather
Tai grupės,grojančios tą pačią seną muziką.Gal ir gerai groja,čia kitas klausimas.Bet esmė tame,kad nebeatsiranda naujų muzikos žanrų,pakraipų,pagrinde roko muzikoje.Per paskutinius 10 metų ji nepasikeitė.Tai ir vadinama krize...Nuo Bitlų laikų,kiekvieną dešimtmetį roko muzika evoliucionuodavo.Dabar to nebevyksta...Grupės groja gerai,tačiau priverstos naudoti senas idėjas,nes nieko naujo nesugalvoja...
Taip, The Dead Weather. Nesvarbu, kad tai rokenrolas. Tik dėlto, kad toks žanras buvo, nereiškia, kad tai neoriginali muzika. Dviračio iš naujo neišradinėsim. Dar yra the White Stripes, The Raconteurs. Jei nori visiškai kažko naujo, tai galima klausyti popso, nes jis vis jaunėja, sintetinasi.
vis dar randu ko klausytis ar atrandu nauju atlikeju, taip kad jokios krizes as nejauciu nebent pinigine prasme bet ce jau kita tema
Livetta rašė: Lietuviškoje muzikoje didžiausia krizė
Vaikeli,nelabai gaudaisi muzikoje... Krizė siaučia beveik visame pasaulyje nuo 2000 metų - Nebėra naujų Ac Dc,Nirvanos ir Metallicos.Tik plagiatoriai,neskoningi kopijuotojai ir močiakrušiai.Nejuokauju...
del muzikines krizes visiskai sutinku. Siuo metu ivaizdis yra bene pagrindinis atlikeju koziris.Man asmeniskai isliaupsintos shakiros ,britney ,beyonce ir rihanos nedaro jokio ispudzio. As nesakau ,kad negaliu klausyti ju dainu ,bet tik tiek kad ta muzika neturi jokio isliekamosios vertes.Paklausai ir viskas.
Visos dainos kuriamos pagal taip vadinamaji kvadrata ,del to nuolat skamba tarsi kazkur jau girdetos.
Visgi lietuviska electro muzika padariusi ryskia pazanga.nors tiek..
Metai tikrai neblogi VIEN del Alice in Chains, Pearl Jam, Kiss, Ace Frehley, Dr.Dre ir kitu, kuriu nepamenu
Nenusišnekėk. 2009 vieni geriausių metų per kokius pastaruosius keturis metus. Bus Gorillaz, The White Stripes, The Dead Weather, Pearl Jam, Alice In Chains, o kokybiškos pop muzikos irgi netrūksta. Metai nesausi, netgi labai geri.
2009 m. lapkričio 8 d. 00:04:56
2009 m. lapkričio 8 d. 00:02:54
Temą kūriau tokią dėl to, kad šiais metais muzikos elitą valdo ne senos grupės, o naujos. Iš to išvedžiau tą mintį, kad sena muzika žlugo, susikompromitavo, įvyko krizė (persilaužimas!) ir atėjo naujų atlikėjų, naujų kūrybos vėjų era.
Nauji stiliai kuriasi, kiti yra sukuriami, kad apibūdintų novatoriškus sprendimus. Pvz. mano vartojamas indietronic. To net prieš kelis metus nebuvo. Tai indie rokas pagal elektronikos kanonus. Ir tai ne elektrorokas, tai visiškai nauja. Naujas stiius - electroclash. Tai visiškai šviežia. Pakankamai naujos pažiūros yra ir space, ir art, wonky.
Tai ką įvardija Stripped yra niekuo nesusiję su tema. Be to, mano numone, Dead Weather varo geriau nei Bitlai, ir tik istorijos tėkmė neleidžia viską apverst aukštyn kojom.
2009 m. lapkričio 7 d. 13:09:54
2009 m. lapkričio 6 d. 23:04:45
Taip, The Dead Weather. Nesvarbu, kad tai rokenrolas. Tik dėlto, kad toks žanras buvo, nereiškia, kad tai neoriginali muzika. Dviračio iš naujo neišradinėsim. Dar yra the White Stripes, The Raconteurs. Jei nori visiškai kažko naujo, tai galima klausyti popso, nes jis vis jaunėja, sintetinasi.
''Tik dėlto, kad toks žanras buvo, nereiškia, kad tai neoriginali muzika'' - Taip,tai galbūt gera [čia jau kitas klausimas],tačiau ne originali muzika.Todėl kad tai senas muzikos žanras.Originalūs tie,kurie jį sukūrė,o ne tie kurie praėjus 40 metų sugalvojo pergroti...''
2009 m. lapkričio 6 d. 22:58:45
Kuriasi naujų gerų grupių, senos leidžia gerus albumus, tikrai neprasti metai.
Nesikuria naujų grupių.Tik nauji žmonės pergroja seną muziką.Dažniausiai tai atlieka prasčiau,nei originale...
The Dead Weather
Tai grupės,grojančios tą pačią seną muziką.Gal ir gerai groja,čia kitas klausimas.Bet esmė tame,kad nebeatsiranda naujų muzikos žanrų,pakraipų,pagrinde roko muzikoje.Per paskutinius 10 metų ji nepasikeitė.Tai ir vadinama krize...Nuo Bitlų laikų,kiekvieną dešimtmetį roko muzika evoliucionuodavo.Dabar to nebevyksta...Grupės groja gerai,tačiau priverstos naudoti senas idėjas,nes nieko naujo nesugalvoja...
2009 m. lapkričio 6 d. 21:20:41
2009 m. lapkričio 6 d. 21:07:24
The Dead Weather
2009 m. lapkričio 6 d. 19:29:17
2009 m. lapkričio 6 d. 17:31:26
2009 m. lapkričio 6 d. 17:27:56
2009 m. lapkričio 6 d. 16:36:26
2009 m. lapkričio 6 d. 16:04:35
Siauras tas jūsų muzikos pasaulis. Čia aišku jei vis dar nejuokaujat.
Apie pogrindi neshneku
2009 m. lapkričio 6 d. 11:34:38
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. lapkričio 6 d. 00:39:41
2009 m. lapkričio 5 d. 23:58:39
Lietuviškoje muzikoje didžiausia krizė
Vaikeli,nelabai gaudaisi muzikoje... Krizė siaučia beveik visame pasaulyje nuo 2000 metų - Nebėra naujų Ac Dc,Nirvanos ir Metallicos.Tik plagiatoriai,neskoningi kopijuotojai ir močiakrušiai.Nejuokauju...
2009 m. lapkričio 5 d. 21:49:51
Visos dainos kuriamos pagal taip vadinamaji kvadrata ,del to nuolat skamba tarsi kazkur jau girdetos.
Visgi lietuviska electro muzika padariusi ryskia pazanga.nors tiek..
2009 m. lapkričio 5 d. 17:20:42
2009 m. spalio 5 d. 19:35:01
2009 m. spalio 5 d. 19:32:03
2009 m. spalio 5 d. 16:36:33