Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Muzikos krizė

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Arunazz
2009 m. spalio 5 d. 16:13:39
absoluti krize tiek menine tiek komercine prasme.Griztant i kokius 1995 tada buvo viskas kitaip tiek meno tiek komercijos prasme....issiseme muzika...bent jau 2009 visiski issemti metai...visiska krize....

2009 m. liepos 14 d. 01:56:52
Jeigu ziurima is chartu perspektyvos, pardavimu ir panasiu sekmes, bei statiskai tai pateikus, tokios krizes ateina praeina. Galbut tokia pastarajam metui ir galima priskirti.

Cia kazkas uzsimine apie trukuma nauju stiliu. Kiekvienais metais norite atrasti nauja Blondie, Jimmi Hendrix'a ar Pink Floyd'us ? Truputi nesupratinga.
Bet, teigti kad Visoje Muzikos kuryboje vyrauja krizes nuotaikos ... (snekant Marketingo stiliumi) yra neobjektyvu. Kazin ar yra patikimas visos kurybos virskintojas sugebantis apzvelgti tiek daug. Muzikoje visada kazkas dedasi, kas anksciau ar veliau, maziau ar daugiau pasidaro matoma ir atrandama.
Jeigu kalbame apie Muzikos biznio krize, kurioje pasimato trukumas nauju veidu, sugebanciu priversti stampuoti CD didziuliais tirazais, galbut tai netoli tiesos.

Kokia tokios krizes reiksme ?
Tikiuosi kasnors nustos is to begediskai turteti. Bet tai jau naivu ...
Ir apskritai, man sirdis del tokios tariamos krizes tikrai neplys.
Kaip King_Roach pastebejo, tai galbut panasu ir i Muilo Opera, pardavimo ir isiulos menas klesti siais laikais

Atsakyti
Akupunkturadusk
2009 m. liepos 13 d. 19:06:12
jasaz rašė:
LowLife rašė:
jasaz rašė:
nuvaziuokit i kokia Prancuzija, Vokietija arba Italija ir suzinosit, beprasmiska cia visa sita sakyti

Jasaz - tu maišaisi...Yra šalys kur kokybiška muzika visais laikais gyvybinga,tačiau čia kalbama apie naujas grupes kurios pergroja ir nebeįveda naujų žanrų...Visi tik groja tą patį...O kažkada rokas keitėsi ir evoliucionavo...

Na taip, teisingai, jau daugiau nei 10 metu turbut kaip rock muzikoje jokiu pokyciu nera, bet vistiek su laiku turetu atsirast kazkas

Na, jei visi grotų griežtai pagal stilius - būtų labai paprasta pasakyt, kad jokių pokyčių nėra. Bet kažkaip pasauly tikrai daug atlikėjų, kurie visai neįsipaišė ir neįsipaišo į jokius rėmus, pradedant kad ir nuo tų pačių revoliucingų hipiškų 60-ųjų. Iš kitos pusės - tie, kurie tariamai nieko naujo neranda, jie ir toliau sėkmingai išleidžia įdomius, dėmesio vertus albumus.

Atsakyti
jasaz
2009 m. balandžio 6 d. 14:01:50
LowLife rašė:
jasaz rašė:
nuvaziuokit i kokia Prancuzija, Vokietija arba Italija ir suzinosit, beprasmiska cia visa sita sakyti

Jasaz - tu maišaisi...Yra šalys kur kokybiška muzika visais laikais gyvybinga,tačiau čia kalbama apie naujas grupes kurios pergroja ir nebeįveda naujų žanrų...Visi tik groja tą patį...O kažkada rokas keitėsi ir evoliucionavo...

Na taip, teisingai, jau daugiau nei 10 metu turbut kaip rock muzikoje jokiu pokyciu nera, bet vistiek su laiku turetu atsirast kazkas

Atsakyti
SPECTER
2009 m. balandžio 6 d. 01:07:13
LowLife rašė:
Parodyk naujus stilius atsiradusius pastaraisiais metais?Apie indie techno nekalbu...Tiesiog yra mišrainė visokių stilių ir visokių originalumų,tačiau naujų nebėra...

pvz. dubstepas (pradejo vystytis ~2000, ispopuliarejo 2006). Jis zinoma issivyste is ankstesniu stiliu (kaip ir apskritai visi muzikos stiliai), bet tai visgi jau yra kazkas naujo ir originalaus.
Apskritai siais laikais skaidyti muzika ir zanrus sakyciau naivu ir kvaila. Nesuprantu zmoniu kurie taip daro, kaip ir nesuprantu atlikeju grojanciu vieno kokio nors zanro ribose.

2009 m. balandžio 6 d. 00:56:36
OMG, jau ir taip tas kriziavima sper gerklę lenda, dar pradėkit dabar ją kištin į muziką. Gal dar į kulinariją, žvejybą. mezgimą?
Rimtai. Arieli, tu ne itin turi ką veikti, ar ne?

2009 m. balandžio 5 d. 23:56:20
SPECTER rašė:
Kokia krize, muzikai dabar aukso amzius, kiekvienas 15 m bachurenas su kompu gali beleka sukurti. Geru atlikeju, nauju stiliu ir originalumo siais laikais daugiau nei bet kada iki siol, tiesiog visa tai sunku atrasti tarp sudu kruvos.. jei nezinai kur ieskoti

Parodyk naujus stilius atsiradusius pastaraisiais metais?Apie indie techno nekalbu...Tiesiog yra mišrainė visokių stilių ir visokių originalumų,tačiau naujų nebėra...

2009 m. balandžio 5 d. 23:52:31
Kokia krize, muzikai dabar aukso amzius, kiekvienas 15 m bachurenas su kompu gali beleka sukurti. Geru atlikeju, nauju stiliu ir originalumo siais laikais daugiau nei bet kada iki siol, tiesiog visa tai sunku atrasti tarp sudu kruvos.. jei nezinai kur ieskoti

2009 m. balandžio 5 d. 22:56:51
jasaz rašė:

2009 m. balandžio 5 d. 22:26:39

Atsakyti
be_inis
2009 m. balandžio 5 d. 16:04:34
Cia tik pamisusio arielio paistalai, zmogau Isjunk radija !

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. balandžio 5 d. 14:35:28
jasaz rašė:
ta krize tik Lietuvoj tera... Uzsienis net negalvoja apie ta krize, ir zinoma jie juokiasi is Lietuvos is siuo metu joje vykstanciu nesamoniu, tad nesakykit "pasauline krize", cia jau jei Lietuvoj ivyko krize, tai jau butinai reikia ir visa pasauli ikysti pff...

Iš kokios bačkos visa tai ištraukei?

2009 m. balandžio 5 d. 14:31:12
Galima buvo ir sinonimą sugalvoti,
atsibodo paranojiški K.rizės kišimai visur.

2009 m. balandžio 5 d. 12:27:25
ta krize tik Lietuvoj tera... Uzsienis net negalvoja apie ta krize, ir zinoma jie juokiasi is Lietuvos is siuo metu joje vykstanciu nesamoniu, tad nesakykit "pasauline krize", cia jau jei Lietuvoj ivyko krize, tai jau butinai reikia ir visa pasauli ikysti pff...

Atsakyti
KingRoach
2009 m. kovo 11 d. 21:43:30
didelis didelis muilo burbulas, gal net sakyciau muilo opera

2009 m. kovo 11 d. 21:28:16
Toks dar vienas muzikines krizes pastebejimas: itakingos radijo stotys eme maziau i savo pleilistus itraukti singlais isleidziamu dainu, o daugiau groja is lempos paimtus gabalus. nekalbu jau apie xfm ar nme, kur dauguma muzikos yra ne singline, bet radio1 tai naujas dalykas. pvz. metu pradzioj tai buvo little boots, neseniai bon iver 'skinny love', dabar ziuriu scouting for girls, dan black ir pan. atvejai. Pointas tame, kad nebeisleidziama padorios muzikos, o pleilistu editoriai idomybiu priversti ieskoti kitur.

2009 m. vasario 1 d. 16:17:33
Tik paskutinis sielos pigmėjus gali puikuotis savo žiniomis. Zinokim, ka zinantys, bet del tu ziniu viens kito nezeminkim. Juk bendrai paemus tik nuomonemis dalijames

2009 m. vasario 1 d. 16:14:12
weeka rašė:
LowLife rašė:
Stipriai įtakojo tik hip hop'o raidą,bet nenuostabu - juk ten muzikos beveik nėra...Nebijok,aš tikrai daugiau žinau,nei tu...nenustebinsi,savo žiniom...

Ok, dėkui, kad leidai, dabar jau tikrai nebebijosiu, kad neduok dieve tu mažiau žinai. Kaip ir nebėra prasmės toliau ką nors įrodinėti, visgi juk ne aš, o tu čia išmanai Hip Hop'ą'n'shit.
Narkotikai įtakoja labai nedaug,daug daugiau geros muzikos sukuriama be narkotikų.Jo,aš apie hip hopą neišmanau,o išmanau bendrą muzikos istoriją ir kas su ja susiję...

2009 m. vasario 1 d. 16:00:51
LowLife rašė:
Stipriai įtakojo tik hip hop'o raidą,bet nenuostabu - juk ten muzikos beveik nėra...Nebijok,aš tikrai daugiau žinau,nei tu...nenustebinsi,savo žiniom...

Ok, dėkui, kad leidai, dabar jau tikrai nebebijosiu, kad neduok dieve tu mažiau žinai. Kaip ir nebėra prasmės toliau ką nors įrodinėti, visgi juk ne aš, o tu čia išmanai Hip Hop'ą'n'shit.

Atsakyti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. vasario 1 d. 15:26:19
weeka rašė:
LowLife rašė:
Tu parašei nesąmonę?Bitlai išgarsėjo ne dėl tokių dainų,kaip tu pacitavai,o dėl kvailų help ir pan... Tai nori pasakyt,narkotikai buvo legalu,kai jau buvo prasidėjus roko era?Nejuokink...Narkotikai nieko nereiškia....Visiškai nieko

Čiuju, tu dabar pirmą kartą išgirsi tokį posakį, bet gal įsimink jį ilgesniam laikui: Sex, drugs and Rock'n'Roll. Praktiškai tai atspindi visą roko eros pradžią. Jeigu kartais norėsi apsišviest: https://en.wikipedia.org/wiki/Soc...f_roc k_and_roll.
Galima paimti ir kitą pavyzdį: Rave Culture, arba, vaikeli, Šokių Muzikos Kultūra. Prasidėjo ji tuomet kai viduriniosios klasės atstovai norėjo atsipalaiduoti ir užvalgę ratų šokdavo nelegaliuose vakarėliuose pagal didėjaus leidžiamą muziką. Visa tai dar ir iki šiol gyvuoja. Also, apsišvietimui: https://en.wikipedia.org/wiki/Rav...ure#E arly_years
Jeigu dar trūksta pavyzdžių, galima paimti Reggae, arba regį. Dievaži, kas ginčysis, kad Bob Marley rūkė žolę?
Taipogi, sunku būtų suskaičiuoti kiek repo kultūros atstovų yra sulaikyti už tos pačios žolės vartojimą arba laikymą.
Žodžiu, pasikartosiu, bet narkotikai stipriai įtakoja muzikos raidą, deja, tavo ideologinis mąstymas tau neleis šito suprasti.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178270