Bee-Myself>aš irgi panašiai kaip tu,bijojau padėti koją ar ranką naktį,kai tamsu ant grindų,nes galvojau,kad išlys pabaisos ir pagrobs mane
Ir dar bijojau tamsoje praeiti pro apgriuvusius pastatus ir pnš.
as ir...tik ne taip stipriai kaip vaikystėj... mano baimė vorams atsirado gal kai buvau 5 metu ir ant sienos buvo delno(gal biski mazesni) dydzio 2 vorai... tetis juos su puodais išmetė... tik nesupratom kai jie iėjo ir kaip mes ju seniau nematėm... brrr plaukuoti
LowLife (Užblokuotas)
2009 m. sausio 31 d. 22:53:05
dove rašė: VORŲ
brrrrrr
Cha,aš ir dabar bijau ;] [fui..prasitariau
Tai vat pasidarė įdomu kokių baimių jūs vaikystėje turėjote?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2009 m. vasario 1 d. 12:37:43
2009 m. vasario 1 d. 12:23:04
2009 m. vasario 1 d. 12:11:55
Ir dar bijojau tamsoje praeiti pro apgriuvusius pastatus ir pnš.
Daugiau kol kas nieko neatsimenu
2009 m. vasario 1 d. 09:23:31
VORŲ
brrrrrr
as ir...tik ne taip stipriai kaip vaikystėj...
2009 m. vasario 1 d. 00:35:39
2009 m. sausio 31 d. 22:53:05
VORŲ
brrrrrr
2009 m. sausio 31 d. 22:40:16
brrrrrr
2009 m. sausio 31 d. 21:46:41
Bijodavau atidarytų spintos durų, nuleisti koją arba ranką nuo lovos naktį, kadangi maniau, kad tada man įkąs žiurkės raudonomis akimis.
Tai vat pasidarė įdomu kokių baimių jūs vaikystėje turėjote?