metalikas rašė: vokalas nera prastas, bet man jis irgi nepatinka, taip erzinanciai skamba
O man kaip tik - įdomiai skamba, manieringai taip, ekspresyviai, stipriai, emocingai. O ir pažiūrėjus KAIP Plant'as atlieka dainas nesižavėti negaliu. be galo charizmatiška persona jis yra.
Beje vokalas prastas.
Normalu, kad žmogus taip sureagavo - kiek suprantu Led Zepp'ai mėgstamiausia jo grupė, todėl toks išsireiškimas "cepelinų grupė" turbūt nelabai patiko. Man, tiesą pasakius, irgi.
O dėl vokalo... Aišku, skonio reikalas, bet Plant'as kaip bebūtų yra vienas geriausių roko vokalistų visame pasaulyje. Gal tik nepratusioms ausims prastas gali atrodyti.
Beje vokalas prastas.
as regavau skaudzei? as dziaugiuos del taves ar jau pamirsai pirma mano komentara ka?
Niekas čia nesipeša,tiesiog ledzep reagavo skaudžiai,turbūt jo širdis sprogo iš pykčio.
Na o dėl jų muzikos nekokios,tai tik mano įsireiškimas,kad nemėgstu.
Beje vokalas prastas.
Ko čia dabar pešatės kaip maži vaikai?
Crazyz, nepatinka tau Led Zepp'ai - viskas gerai, kiekvienam savo. Tiesiog tas tavo komentaras "grupė cepelinų tad muzika irgi nekokia" - be ryšio. Nei sąmojingas, nei dar koks. Tai, kad nemėgsti grupės nereiškia, kad jos muzika "nekokia".
p.s. linkiu ir toliau klausytis fall out boys
kas ant taves cia pykst ka ?as juk aiskiai pasakiau kad as DZIAUGIUOS DEL TAVES tad jeigu nebeturi nieko naujo pasakyt patylek
Na ko jus nirštat ant manęs?Ką žmonės nebegali pasakyti nuomonės,kad nemėgsta ir iškart puolimai blablabla.Juokdariai nelaimingi.
Na man nepatinka senienos,jos jau atgyveno savo laikus.
Beje čia ledcepelinų tema,tad tie fallut boys ne priek ko
Crazyz rašė: Na grupė cepelinų tad muzika irgi nekokia..
Labai dziaugiuos kad tau nepatinka ju muzika, mane labai dziugina tas faktas kad tokie zmones kaip tu ju nemgsta tai tik dar karta irodo kokie jie geri
Na ko jus nirštat ant manęs?Ką žmonės nebegali pasakyti nuomonės,kad nemėgsta ir iškart puolimai blablabla.Juokdariai nelaimingi.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 11 d. 16:54:58
Na paklausius kelias dainas,labai daug ką galima spręst.
kuo toliau tuo labiau mane stebini ,tavo izvalgumas tiesiog keri mane,
2009 m. sausio 11 d. 16:53:19
2009 m. sausio 11 d. 16:51:14
Dar norėjau pridurti,kad ledcepelinų dainų įžangos tiesiog migdo.
cia tai topinis komentaras tava isvis= DDDD pagal tai galim spresti kiek dainu ju esi girdejas
2009 m. sausio 11 d. 16:50:59
Dar norėjau pridurti,kad ledcepelinų dainų įžangos tiesiog migdo.
Migdo? Nebent tave vieną ;]
2009 m. sausio 11 d. 16:49:29
2009 m. sausio 11 d. 16:44:52
vokalas nera prastas, bet man jis irgi nepatinka, taip erzinanciai skamba
be galo charizmatiška persona jis yra.
taip, pritariu
2009 m. sausio 11 d. 16:42:48
vokalas nera prastas, bet man jis irgi nepatinka, taip erzinanciai skamba
O man kaip tik - įdomiai skamba, manieringai taip, ekspresyviai, stipriai, emocingai. O ir pažiūrėjus KAIP Plant'as atlieka dainas nesižavėti negaliu. be galo charizmatiška persona jis yra.
2009 m. sausio 11 d. 16:40:07
2009 m. sausio 11 d. 16:39:33
Niekas čia nesipeša,tiesiog ledzep reagavo skaudžiai,turbūt jo širdis sprogo iš pykčio.
Beje vokalas prastas.
Normalu, kad žmogus taip sureagavo - kiek suprantu Led Zepp'ai mėgstamiausia jo grupė, todėl toks išsireiškimas "cepelinų grupė" turbūt nelabai patiko. Man, tiesą pasakius, irgi.
O dėl vokalo... Aišku, skonio reikalas, bet Plant'as kaip bebūtų yra vienas geriausių roko vokalistų visame pasaulyje. Gal tik nepratusioms ausims prastas gali atrodyti.
2009 m. sausio 11 d. 16:38:27
Beje vokalas prastas.
as regavau skaudzei? as dziaugiuos del taves ar jau pamirsai pirma mano komentara ka?
2009 m. sausio 11 d. 16:36:39
Beje vokalas prastas.
2009 m. sausio 11 d. 16:31:02
Ko čia dabar pešatės kaip maži vaikai?
atsiprasau labai daugiau taip nebedarysiu=]
2009 m. sausio 11 d. 16:29:46
ismok komentuot
Tau negera?Gal paieškok naujų grupių,o ne vien klausyk tų Cepelinų.
jai kam cia negera tai tik tau o sava pasiulima susikisk i viena vieta
Na, kaip matau temoki nukopijuot mano žodžius.
Kokie mes pikti.
2009 m. sausio 11 d. 16:28:46
Crazyz, nepatinka tau Led Zepp'ai - viskas gerai, kiekvienam savo. Tiesiog tas tavo komentaras "grupė cepelinų tad muzika irgi nekokia" - be ryšio. Nei sąmojingas, nei dar koks. Tai, kad nemėgsti grupės nereiškia, kad jos muzika "nekokia".
2009 m. sausio 11 d. 16:27:14
ismok komentuot
jai kam cia negera tai tik tau o sava pasiulima susikisk i viena vieta
2009 m. sausio 11 d. 16:25:46
ismok komentuot
2009 m. sausio 11 d. 16:23:15
2009 m. sausio 11 d. 16:22:15
2009 m. sausio 11 d. 16:19:46
Na grupė cepelinų tad muzika irgi nekokia..
Labai dziaugiuos kad tau nepatinka ju muzika, mane labai dziugina tas faktas kad tokie zmones kaip tu ju nemgsta tai tik dar karta irodo kokie jie geri
kas ant taves cia pykst ka ?as juk aiskiai pasakiau kad as DZIAUGIUOS DEL TAVES tad jeigu nebeturi nieko naujo pasakyt patylek
2009 m. sausio 11 d. 16:17:26
Na grupė cepelinų tad muzika irgi nekokia..