Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
say_mone (Užblokuotas)
2009 m. vasario 28 d. 21:29:55
dingusi
as taves noreciau paklausti, kaip ir vienos, tamsta, administratores DD
ko jis kimbat prie manes?
ner ka veikt, a?
nu zostki tie kl. ir viskas.
jei nesugebi ko nors orginalesnio uzklaust tai ir gyvenk toliau tais klausimais ;]]
Tie ''Ką veiki?'' mane nervina tik tuomet kai daugiau nieko ir nepasako... Dar nepatinka kai klausia: ''Ką žmonės pagalvos?'' nu gi koks skirtumas ką jie pagalvos? Kartais reikia galvot apie kitų nuomonę, bet ne 24/7
kas naujo?
kas geresnio?
kaip laikais?
kaip sekaS?
O taip, šie nervina išties. Nors kartais tuos 'kaip sekas?' vien iš mandagumo turi pasakyti.
Dar neretai itin nervinantis: 'tai... papasakosi ką nors?'. Tragedija, visiška.
Silverman'o paradoksas : Jei Merfio dėsnis gali nepasitvirtinti,tai ir nepasitvirtins.
LoseControl rašė: Cha, aš tai konkurencingas su vienu žmogum, tik kad pykstu ne iš tikro, o jis tiki viskuo...
Kokiu žmogum?
Nesunervino. Bet vos nenumiriau iš juoko. Tik atsakiau nei šiaip nei taip... matyt, nesitikėjau tokio durno klausimo. Trumpai: grįžtu namo iš darbo. Suskamba fiksuotas telefonas, Pakeliu - kaimynė: "Rūta? Namie?" "Namie", - sakau. Oi, po to pagalvojau, reikėjo sakyt, kad mieste, darbe, na bet kur, bet kaip tik ne namie... Įdomu, kaip aš galėjau fiksuotu telefonu atsiliept, jei ne buvau kažkur kitur?? P.S. Į mobilų kaimynė man dar neskambino. P.P.S. Negražu apkalbėt ir dar gerokai vyresnius žmones, bet manoji kaimynė ir šiaip intelektu pasigirt negali...
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. vasario 7 d. 17:37:02
Blackened rašė:
LoseControl rašė: Tai nėra kvailas klausimas, nes kas nors nori palyginti savo pažymį su geriau/prasčiau besimokančiu bendraklasiu, tai natūralu, smalsumas beje dar yra.
O kartais tokiais klausimais dar ir pasireiškia konkurencija. Teko man sutikti personą, kuri sužinojusi, jog gavo balu mažiau arba tiek pat kaip aš, supykdavo ir visą dieną susiraukusi nesikalbėdavo su manimi. Suprask: gavau mažiau arba tiek kiek tu - pasaulio pabaiga Kartais tokia nesveika konkurencija giliai užknisa ir sugadina visą nuotaiką.
Man taipogi atrodo kvailas reikalas visų iš eilės klausinėti kiek kas gavo. Na, koks gi tau, žmogau, skirtumas? Rūpinkis savais pažymiais.
Mokykloj pas mane, būdavo tarp klasiokų:
"-Kiek gavai?
-3...
-Aaaa, lochas!"
..ir panašiai.. Klausia, kad paskui galėtų pastumt ...
pažįstu gyvą pavyzdį, kuriam šiaip nesiseka mokytis ir kai , pavyzdžiui, gauna 9 visų klausinėja "kiek gavai?".
Gerai jei gauni tiek pat, nes tada neturi ką pasakyti.
bet kas čia tokio? ar negalima pasidžiaugt kai gauni 10 t.y. daugiau už klasės moksliuką?
LoseControl rašė: Tai nėra kvailas klausimas, nes kas nors nori palyginti savo pažymį su geriau/prasčiau besimokančiu bendraklasiu, tai natūralu, smalsumas beje dar yra.
O kartais tokiais klausimais dar ir pasireiškia konkurencija. Teko man sutikti personą, kuri sužinojusi, jog gavo balu mažiau arba tiek pat kaip aš, supykdavo ir visą dieną susiraukusi nesikalbėdavo su manimi. Suprask: gavau mažiau arba tiek kiek tu - pasaulio pabaiga Kartais tokia nesveika konkurencija giliai užknisa ir sugadina visą nuotaiką.
Man taipogi atrodo kvailas reikalas visų iš eilės klausinėti kiek kas gavo. Na, koks gi tau, žmogau, skirtumas? Rūpinkis savais pažymiais.
Tai nėra kvailas klausimas, nes kas nors nori palyginti savo pažymį su geriau/prasčiau besimokančiu bendraklasiu, tai natūralu, smalsumas beje dar yra.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. vasario 28 d. 21:29:55
as taves noreciau paklausti, kaip ir vienos, tamsta, administratores
ko jis kimbat prie manes?
ner ka veikt, a?
nu zostki tie kl. ir viskas.
jei nesugebi ko nors orginalesnio uzklaust tai ir gyvenk toliau tais klausimais ;]]
2009 m. vasario 27 d. 14:19:05
kodėl?
-
kodėl šis blogas? : ]
mano 4ių metų sesė visad to klausia, mielas žingeidumas.
2009 m. vasario 27 d. 13:25:09
2009 m. vasario 27 d. 12:17:54
ka veiki?
kaip gyveni?
kas naujo?
kas geresnio?
kaip laikais?
kaip sekaS?
Negi visada tokie klausimai yra kvaili? Negalima žmogaus paklausti ką jis veikia, kaip jam sekasi?
2009 m. vasario 27 d. 12:04:12
2009 m. vasario 26 d. 23:51:59
'jau gal nebedraugauji su x?'
-
Oii, kai per dažnai - fu.
2009 m. vasario 26 d. 23:48:25
ka veiki?
kaip gyveni?
kas naujo?
kas geresnio?
kaip laikais?
kaip sekaS?
O taip, šie nervina išties. Nors kartais tuos 'kaip sekas?' vien iš mandagumo turi pasakyti.
Dar neretai itin nervinantis: 'tai... papasakosi ką nors?'. Tragedija, visiška.
2009 m. vasario 26 d. 23:38:53
kaip gyveni?
kas naujo?
kas geresnio?
kaip laikais?
kaip sekaS?
2009 m. vasario 8 d. 14:39:08
Mindaugu
Problematiškas jis.
2009 m. vasario 8 d. 13:29:13
2009 m. vasario 8 d. 13:17:18
Cha, aš tai konkurencingas su vienu žmogum, tik kad pykstu ne iš tikro, o jis tiki viskuo...
Kokiu žmogum?
2009 m. vasario 8 d. 13:12:11
2009 m. vasario 8 d. 12:02:55
Grrr!!! baisiausias klausimas, kai tikrai žino, kad pažadino, bet dar klausia.
2009 m. vasario 7 d. 19:38:31
2009 m. vasario 7 d. 17:37:02
Tai nėra kvailas klausimas, nes kas nors nori palyginti savo pažymį su geriau/prasčiau besimokančiu bendraklasiu, tai natūralu, smalsumas beje dar yra.
O kartais tokiais klausimais dar ir pasireiškia konkurencija. Teko man sutikti personą, kuri sužinojusi, jog gavo balu mažiau arba tiek pat kaip aš, supykdavo ir visą dieną susiraukusi nesikalbėdavo su manimi. Suprask: gavau mažiau arba tiek kiek tu - pasaulio pabaiga
"-Kiek gavai?
-3...
-Aaaa, lochas!"
..ir panašiai.. Klausia, kad paskui galėtų pastumt ...
2009 m. vasario 7 d. 16:08:41
Gerai jei gauni tiek pat, nes tada neturi ką pasakyti.
bet kas čia tokio? ar negalima pasidžiaugt kai gauni 10 t.y. daugiau už klasės moksliuką?
2009 m. vasario 7 d. 15:40:16
2009 m. vasario 7 d. 14:31:50
O kartais tokiais klausimais dar ir pasireiškia konkurencija. Teko man sutikti personą, kuri sužinojusi, jog gavo balu mažiau arba tiek pat kaip aš, supykdavo ir visą dieną susiraukusi nesikalbėdavo su manimi. Suprask: gavau mažiau arba tiek kiek tu - pasaulio pabaiga
2009 m. vasario 7 d. 14:24:59
Pvz: Sedziu prie copinu dainas preina ir klausia "Kopijuoji?", zodziu kai klausia "ka veiki?" nors akivaizdziai mato ka darau,
2009 m. vasario 7 d. 11:35:33