lucid dreamingas reikalauja gana daug laiko, nebent tai rya įgimta, o man taip tikrai nėra. maždaug suprantu, ką reikia daryti, kaip, bet dažniausiai tiesiog pasiduodu ramiam miegui. o lucid dreamingas yra tada, kai gali kontroliuoti savo sapnus. sapnuoti ir suprasti, kad sapnuoji. panašiai kaip svajojant turėtų būti, tik gal pojūčiai stipresni, manau.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
The_Wicked_One rašė: aš tai manau, kad astralinė projekcija yra pramanai, ir labiau linkstu link lucid dreamingo, kurisyra realus dalykas, o ne mistinė kelionė.
tai gal praktikuoji? jei taip, būtų labai įdomu kad papasakotum
aš tai manau, kad astralinė projekcija yra pramanai, ir labiau linkstu link lucid dreamingo, kurisyra realus dalykas, o ne mistinė kelionė.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Taigi, ką manote apie astralinę projekciją? Sapalionės ar nepakartojama galimybė išsilaisvinti ši savęs?
Jeigu kas praktikuojate, pasidalinkite įspūdžiais
P.S. nežinantiems nuorodų nemesiu, visi mokat naudotis google
Aš čia pašmaikštavau, aiškios ribos peržiūrų skaičiui nėra. Tiesiog reikia, kad būtų kažkiek žinoma daina plačiajai auditorijai. Visgi public voting sistema, nebūtų racionalu labai nišines dainas su dviženkliu peržiūrų skaičiumi nominuot.
2009 m. vasario 3 d. 17:35:29
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 3 d. 16:51:40
aš tai manau, kad astralinė projekcija yra pramanai, ir labiau linkstu link lucid dreamingo, kurisyra realus dalykas, o ne mistinė kelionė.
tai gal praktikuoji? jei taip, būtų labai įdomu kad papasakotum
2009 m. vasario 3 d. 16:42:21
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 3 d. 16:04:38
2009 m. vasario 3 d. 16:04:06
2009 m. vasario 2 d. 21:20:21
Jeigu kas praktikuojate, pasidalinkite įspūdžiais
P.S. nežinantiems nuorodų nemesiu, visi mokat naudotis google