Tempus et vita
Tempus et mortis
Jeigu jums duotų liniuoto popieriaus, rašykite skersai. (Chuanas Romanas Chimenesas)
Tiek jis dar suprato. Kad griuvo į tamsą ir tą pačią akimirką, kai tai suprato, liovėsi suprasti. (Jack London)
Beribiai pasaulyje yra tik du dalykai - tai kvailumas ir visata. Bet dėl pastarojo nesu visiškai įsitikinęs. (A. Enšteinas)
Tai pirmas dalykas kurį supratau: laikas - tai kirvio aidas miške. (Filipas Larkinas)
Save pasiųsčiau po velnių, jei pats nebūčiau velnias. (J. V. Gėtė)
Ir leidau širdžiai pažinti išmintį, dar pažinti pamišimą ir kvailybę: aš supratau, jog tai irgi sielos nerimas. (Ekleziastas)
Kiekvienas gali matyti tik tai ką pastebi, o pastebi kiekvienas tik tai kas kadaise jau įsikūrė jo mintyse. (Alfonsas Bertiljonas)
Už kiekvieno didelio turto slypi nusiklatimas. (Balzakas)
Tegu aš esu niekšas ir beprotis, bet leisk man pabučiuoti kraštelį drobulės, į kurią įvyniotas mano Viešpats. Nors galbūt aš seku velniu, bet aš Tavo sūnus, Viešpatie, ir jaučiu džiaugsmą, be kurio neegzistuotų pasaulis. (Fiodoras Dostojevskis)
Ta prasme pažvelgti, kad tas žmogus,visų pirma artimas,būtų toks koks ir tu norėtum,kad jis būtų,tai reiškia nealkanas,laimingas,visko turėtų,tai jam ir padedi,ir taip toliau,kiek gali tai daryti...Na tada ir matai save tokį,todėl,kad kitu atveju yra kaip dabar yra,vienas narkomanas,kadangi jam kabutėse padėjo,kitas šiukšlynuose išmestas iš namų,dėl namo, ar turtų....O šiaip jau beveik nėra (išskyrus kai kurias vietas)natūralių nesergančių civilizacijos liga žmonių....Kažkaip klausiaus Normanto(lietuvis keliautojas)tai jis irgi tai pasakė....
Sahja rašė: Ne beprotystė,o jei gyveni dėl kitų,tai gyveni dėl savęs,nes sakoma jei nori pažvelgti į save iš šalies,tai pažvelk, į šalia esantį ir pamatysi save....
tai pazvelgti i save is salies ir gyventi del kitu yra, mano galva, labai skirtingi dalykai. grazu padeti kitiems, bet gyventi savo gyvenima del saves ir reiketu.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
You cut up a thing that's alive and beautiful to find out how it's alive and why it's beautiful and before you know it, it's neither of those things, and you are standing there with blood on your face and tears in your sight and only the terrible ache of guilt to show for it."
Remarko
''...Negirdimais žingsniais mirtis vėl įsėlino į kambarį, kur ką tik buvo padvelkę nemirtingumu, - įsėlino negirdimai ir tylomis , kaip kūrinijos priekaištas viską valgančiam žudikui žmogui, kuris, postringaudamas apie taiką ir meilę, pjauna gerkles ėriukams ir dusina žuvis, kad sukauptų jėgų toliau postringauti apie meilę ir taiką...'' (Juodasis Obeliskas)
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2010 m. birželio 6 d. 15:17:46
Netrupink batono
2010 m. birželio 6 d. 15:11:16
Tempus et vita
Tempus et mortis
Jeigu jums duotų liniuoto popieriaus, rašykite skersai. (Chuanas Romanas Chimenesas)
Tiek jis dar suprato. Kad griuvo į tamsą ir tą pačią akimirką, kai tai suprato, liovėsi suprasti. (Jack London)
Beribiai pasaulyje yra tik du dalykai - tai kvailumas ir visata. Bet dėl pastarojo nesu visiškai įsitikinęs. (A. Enšteinas)
Tai pirmas dalykas kurį supratau: laikas - tai kirvio aidas miške. (Filipas Larkinas)
Save pasiųsčiau po velnių, jei pats nebūčiau velnias. (J. V. Gėtė)
Ir leidau širdžiai pažinti išmintį, dar pažinti pamišimą ir kvailybę: aš supratau, jog tai irgi sielos nerimas. (Ekleziastas)
Kiekvienas gali matyti tik tai ką pastebi, o pastebi kiekvienas tik tai kas kadaise jau įsikūrė jo mintyse. (Alfonsas Bertiljonas)
Už kiekvieno didelio turto slypi nusiklatimas. (Balzakas)
Tegu aš esu niekšas ir beprotis, bet leisk man pabučiuoti kraštelį drobulės, į kurią įvyniotas mano Viešpats. Nors galbūt aš seku velniu, bet aš Tavo sūnus, Viešpatie, ir jaučiu džiaugsmą, be kurio neegzistuotų pasaulis. (Fiodoras Dostojevskis)
2010 m. birželio 6 d. 14:19:36
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 23:43:04
Ne beprotystė,o jei gyveni dėl kitų,tai gyveni dėl savęs,nes sakoma jei nori pažvelgti į save iš šalies,tai pažvelk, į šalia esantį ir pamatysi save....
tai pazvelgti i save is salies ir gyventi del kitu yra, mano galva, labai skirtingi dalykai. grazu padeti kitiems, bet gyventi savo gyvenima del saves ir reiketu.
2010 m. birželio 5 d. 23:26:28
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 23:20:01
Gyvenk dėl kitų,ne dėl savęs....
kokia beprotyste.
2010 m. birželio 5 d. 23:14:04
2010 m. birželio 5 d. 21:52:13
2010 m. birželio 5 d. 18:41:53
2010 m. birželio 5 d. 12:41:47
Debilai egzistuoja tik protingų žmonių dėka...
Ir atvirksciai
2010 m. kovo 29 d. 21:31:47
Andrė Židas (Andre Gide)
2010 m. kovo 6 d. 19:41:30
2010 m. kovo 6 d. 19:37:10
2010 m. kovo 6 d. 19:34:41
2010 m. kovo 6 d. 19:33:23
2010 m. kovo 6 d. 19:31:37
Clive Barker „THE DAMNATION GAME“
kiek zinau lietuviskai nera isleista
2010 m. kovo 5 d. 23:42:24
O pavydas - žmogišką veidą
Siaubas - dievišką žmogaus pavidalą
O slaptingumas - žmogišką apdarą"
2010 m. kovo 3 d. 18:21:30
''...Negirdimais žingsniais mirtis vėl įsėlino į kambarį, kur ką tik buvo padvelkę nemirtingumu, - įsėlino negirdimai ir tylomis , kaip kūrinijos priekaištas viską valgančiam žudikui žmogui, kuris, postringaudamas apie taiką ir meilę, pjauna gerkles ėriukams ir dusina žuvis, kad sukauptų jėgų toliau postringauti apie meilę ir taiką...'' (Juodasis Obeliskas)
2010 m. kovo 3 d. 14:38:37
2010 m. kovo 2 d. 19:58:46
"Gyvenimas užknisa ir tada miršti"
Čia tiksliai nežinau iš kur, šiaip radau "Užtemime", bet čia lyg originaliai ne iš ten..