Sahja rašė: Ne beprotystė,o jei gyveni dėl kitų,tai gyveni dėl savęs,nes sakoma jei nori pažvelgti į save iš šalies,tai pažvelk, į šalia esantį ir pamatysi save....
tai pazvelgti i save is salies ir gyventi del kitu yra, mano galva, labai skirtingi dalykai. grazu padeti kitiems, bet gyventi savo gyvenima del saves ir reiketu.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
You cut up a thing that's alive and beautiful to find out how it's alive and why it's beautiful and before you know it, it's neither of those things, and you are standing there with blood on your face and tears in your sight and only the terrible ache of guilt to show for it."
Remarko
''...Negirdimais žingsniais mirtis vėl įsėlino į kambarį, kur ką tik buvo padvelkę nemirtingumu, - įsėlino negirdimai ir tylomis , kaip kūrinijos priekaištas viską valgančiam žudikui žmogui, kuris, postringaudamas apie taiką ir meilę, pjauna gerkles ėriukams ir dusina žuvis, kad sukauptų jėgų toliau postringauti apie meilę ir taiką...'' (Juodasis Obeliskas)
Galėtum sustabdyti akimirką žavingą
Nuspaustum CTRL+S ir tegu sninga
Ir tegu viską persmelkia vilties spalva žalia.
Ir verta nematyti pralaimėjimo prasmės
Kol plazda vėjyje taviškis šalikas raudonas
Į antrą vietą nukrenta Homeras ir Platonas
Kažkas kol tu žaidi vis serga už tave tai tiek esmės.
<....>
Svaigaliauskinas kartais /Donatas Petrošius/, bet patinka.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2010 m. birželio 5 d. 23:43:04
Ne beprotystė,o jei gyveni dėl kitų,tai gyveni dėl savęs,nes sakoma jei nori pažvelgti į save iš šalies,tai pažvelk, į šalia esantį ir pamatysi save....
tai pazvelgti i save is salies ir gyventi del kitu yra, mano galva, labai skirtingi dalykai. grazu padeti kitiems, bet gyventi savo gyvenima del saves ir reiketu.
2010 m. birželio 5 d. 23:26:28
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 23:20:01
Gyvenk dėl kitų,ne dėl savęs....
kokia beprotyste.
2010 m. birželio 5 d. 23:14:04
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 5 d. 21:52:13
2010 m. birželio 5 d. 18:41:53
2010 m. birželio 5 d. 12:41:47
Debilai egzistuoja tik protingų žmonių dėka...
Ir atvirksciai
2010 m. kovo 29 d. 21:31:47
Andrė Židas (Andre Gide)
2010 m. kovo 6 d. 19:41:30
2010 m. kovo 6 d. 19:37:10
2010 m. kovo 6 d. 19:34:41
2010 m. kovo 6 d. 19:33:23
2010 m. kovo 6 d. 19:31:37
Clive Barker „THE DAMNATION GAME“
kiek zinau lietuviskai nera isleista
2010 m. kovo 5 d. 23:42:24
O pavydas - žmogišką veidą
Siaubas - dievišką žmogaus pavidalą
O slaptingumas - žmogišką apdarą"
2010 m. kovo 3 d. 18:21:30
''...Negirdimais žingsniais mirtis vėl įsėlino į kambarį, kur ką tik buvo padvelkę nemirtingumu, - įsėlino negirdimai ir tylomis , kaip kūrinijos priekaištas viską valgančiam žudikui žmogui, kuris, postringaudamas apie taiką ir meilę, pjauna gerkles ėriukams ir dusina žuvis, kad sukauptų jėgų toliau postringauti apie meilę ir taiką...'' (Juodasis Obeliskas)
2010 m. kovo 3 d. 14:38:37
2010 m. kovo 2 d. 19:58:46
"Gyvenimas užknisa ir tada miršti"
Čia tiksliai nežinau iš kur, šiaip radau "Užtemime", bet čia lyg originaliai ne iš ten..
2010 m. kovo 2 d. 19:57:13
2010 m. kovo 1 d. 23:39:38
"Kas būtų jei minties galia
Galėtum sustabdyti akimirką žavingą
Nuspaustum CTRL+S ir tegu sninga
Ir tegu viską persmelkia vilties spalva žalia.
Ir verta nematyti pralaimėjimo prasmės
Kol plazda vėjyje taviškis šalikas raudonas
Į antrą vietą nukrenta Homeras ir Platonas
Kažkas kol tu žaidi vis serga už tave tai tiek esmės.
<....>
Svaigaliauskinas kartais /Donatas Petrošius/, bet patinka.
2009 m. birželio 29 d. 23:55:20
tokius durniukus kaip as surenk ir aiskin visatos tiesas per skaicius ir logika'