O aš sakau, kad tai neteisinga. Kimbi prie to, kad ji išsakė žmogaus individualizmo principą, kurį palaiko daugelis. Taigi, dėl ko "aš unikalus kaip kitas žmogus" yra netiesa, jei būtent tas ir yra pasakyta?...
visu pirma su tavim niekas nekalbejo.... visu antra ai nu jo jo taip teisingai nusisnekejau ;)
Visų trečia diskusijos, kur visi kalba su visais. Jei reikia privatumo, diskusijos tam netinka. Ir galiausiai ketvirta, tu nenusišnekėjai, bet pakalbėjai neteisingai. Ir penkta, mano sakymas "galiausiai ketvirta" buvo nelogiškas.
"Bitch I'm-a kill you! You don't wanna fuck with me! Girls neither, you ain't nuttin' but a slut to me! Bitch I'm-a kill you! You ain't got the balls to beef"
ir
"I said you don't, wanna fuck with Shady (cause why?). Cause Shady, will fuckin' kill you (ah-haha)"
O aš sakau, kad tai neteisinga. Kimbi prie to, kad ji išsakė žmogaus individualizmo principą, kurį palaiko daugelis. Taigi, dėl ko "aš unikalus kaip kitas žmogus" yra netiesa, jei būtent tas ir yra pasakyta?...
visu pirma su tavim niekas nekalbejo.... visu antra ai nu jo jo taip teisingai nusisnekejau ;)
tau tas negalioja taigi tamsta unikalumo virsune so dont wory
,,Jei moteris turi polinkį į mokslus, tai jos lytiškumas dažniausiai būna sutrikęs... Moteriai nerūpi tiesa! Nuo amžių amžinųjų moteriai niekas nėra toks svetimas, atgrasus, priešiškas kaip tiesa – jos didysis menas yra melas, jos svarbiausias reikalas – iliuzija ir grožis." - Nusivyliau Nyče...:/
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2013 m. lapkričio 9 d. 01:55:10
fat people always lie. - george lucas
2013 m. spalio 12 d. 16:15:00
Aukštai ant Vingio parko tilto buvo užrašyta didelėm raidėm:
JŪS GALVOJATE, KAD SAVIVALDA YRA įsikūrusi AUKŠTUOSE STIKLINIUOSE RŪMUOSE, KAI IŠ TIKRO SAVIVALDA YRA įsikūrusi GALVOJE.
2013 m. spalio 11 d. 22:12:49
"Reikia įsivaizduoti Sizifą laimingą." - A. Kamiu
2013 m. spalio 11 d. 00:07:52
Naudokis nūdienos malonumais taip, kad nepakenktum būsimiesiems. L. A. Seneka
2013 m. spalio 10 d. 20:53:37
2013 m. spalio 10 d. 17:31:23
„Tebūnie jums, kaip tikite...“ (Mt 9, 29)
2013 m. rugsėjo 28 d. 20:34:13
"Mano akys regėjo
Pasaulyje viską - ir grįžo
Prie jūsų, baltosios chrizantemos." Isio
2013 m. rugsėjo 28 d. 17:30:26
Darykite tuos dalykus, kurių bijote, ir baimei tikrai ateis galas (Ralfas Voldas Emersonas).
2013 m. rugsėjo 27 d. 11:44:28
"Žmogaus gyvenimas kupinas laimės daugiausia dėl to, kad žmogus amžinai laukia, jog netrukus bus laimingas"(E. A. Poe).
2013 m. rugsėjo 26 d. 14:53:32
Visų trečia diskusijos, kur visi kalba su visais. Jei reikia privatumo, diskusijos tam netinka. Ir galiausiai ketvirta, tu nenusišnekėjai, bet pakalbėjai neteisingai. Ir penkta, mano sakymas "galiausiai ketvirta" buvo nelogiškas.
2013 m. rugsėjo 26 d. 13:33:53
2013 m. rugsėjo 26 d. 10:02:30
Jei cituojamas Eminemas, tęsiu naują tradiciją:
"Bitch I'm-a kill you! You don't wanna fuck with me! Girls neither, you ain't nuttin' but a slut to me! Bitch I'm-a kill you! You ain't got the balls to beef"
ir
"I said you don't, wanna fuck with Shady (cause why?). Cause Shady, will fuckin' kill you (ah-haha)"
2013 m. rugsėjo 26 d. 00:09:02
2013 m. rugsėjo 25 d. 23:16:55
2013 m. rugsėjo 25 d. 23:12:37
tau tas negalioja taigi tamsta unikalumo virsune so dont wory
2013 m. rugsėjo 25 d. 23:01:29
,,Vakarais, kai pulkai naktinių drugelių skrenda į mano žvakę, vis mąstau: o ką daryt, kad į šviesą veržtųsi ir žmogus?
Padegu tėvo dvarą. Ir šit jau lekia su naktinėm pižamom smagūs kaimynai...
Yra žmoguje tie šviesieji pradai! Tik reikia mokėt juos pažadint. '' - (J. Erlickas)
2013 m. rugsėjo 25 d. 22:55:33
„Some lose all mind and become soul,insane. Some lose some soul and become mind, intellectual. Some lose both and become accepted". Bukowski.
2013 m. rugsėjo 25 d. 19:44:05
Kas čia per išmįslas?
2013 m. rugsėjo 25 d. 19:24:21
tai taip iseina tamstos pozicija yra "as unikalus" taciau "as esu unikalus kaip kitas zmogus" nera tiesa?
2013 m. rugsėjo 25 d. 13:56:39
Aš taip nemanau. Šitoks Nyčės kategoriškumas nuvylė šiek tiek mane. Juk net jei žmonių schemos panašios, mes vis tiek visi skirtingi..