Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
Konditerijus | ![]() KT Tunstall But I\'m counting on you coming by |
||||
einaras13 | ![]() Ulver Nors ne vasaris, o vasara, bet vis tiek sukilo nuotaika šiam tamsiam briliantui |
||||
Silentist | ![]() Nat King Cole |
||||
Sahja | ![]() Ani Lorak |
||||
malia | ![]() Roxette |
||||
PLIKASS | ![]() Reamonn |
2010 m. birželio 8 d. 19:37:51
2010 m. birželio 8 d. 19:21:52
2009 m. vasario 4 d. 15:42:56
1. Didėja PVM'as;
2. Mažėja tiražai.
Su knygomis situacija bus žiauri:
Kadangi gerų-intelektualių knygų neapsimokės leisti [per maži tiražai 'užkeltų' kosminę knygos kainą], knygynuose bus galima rasti tik popsinės literatūros [masinė prekyba ir etc].
Bibliotekų fondai taip pat nesipildys.
Liūdni reikalai.
kad ir dabar jau panašiai buvo, bet kadangi situacija aišku dar blogės, tai išties liūdni reikalai.
2009 m. vasario 4 d. 15:38:47
Grožinė, aišku, irgi pabrango, bet man tas dar taip skaudžiai nepasijautė.
Einama prie to, kad knyga, tiesiogine prasme, taps prabanga.
2009 m. vasario 4 d. 14:25:45
1. Didėja PVM'as;
2. Mažėja tiražai.
Kadangi gerų-intelektualių knygų neapsimokės leisti [per maži tiražai 'užkeltų' kosminę knygos kainą], knygynuose bus galima rasti tik popsinės literatūros [masinė prekyba ir etc].
Liūdni reikalai.
Na,bent Radžio autobiografiją paskaityti bus ne problema,manau
2009 m. vasario 4 d. 12:06:53
2. Mažėja tiražai.
Liūdni reikalai.
2009 m. vasario 3 d. 20:58:43
Fahrenheit 451?: ))
Bet ir dabar — nuo 2009 m. PVM knygoms padidėjo 4% (t.y. nuo 5 iki 9), nuo liepos bus 19%, tad pabrangs dar labiau.
butent apie sita ir kalbejau, geriau tuos % sukistu i alkoholi,
man geriau butu
2009 m. vasario 3 d. 20:50:38
man tai juokingiausia, kai nuspirkau knygą 500 psl ir jin dvigubai sotresnė už seną to paties psl skaičiaus knygą. viena, senoj lapai susidėvėję, atnra, naujoj raidės kaip pradinuko knygoj ir tarpai tarp jų trigubi. negerai taip švaistyt popierių.
Tas tiesa, kartais taip išleidžia knygą, kad niekaip kitaip, kaip tik išsityčiojimu iš knygos ir siekiu žmonėms piningines paploninti, ir nepavadinsi.
2009 m. vasario 3 d. 20:26:28
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 3 d. 20:21:08
2009 m. vasario 3 d. 20:11:53
Bet ir dabar — nuo 2009 m. PVM knygoms padidėjo 4% (t.y. nuo 5 iki 9), nuo liepos bus 19%, tad pabrangs dar labiau.
2009 m. vasario 3 d. 19:46:03
2009 m. vasario 3 d. 19:42:00
(aisku nekalbu apie sia diena, bet apskritai jeigu pries pora metu knygos kaina buvo apie 7- 20 lt tai dabar vidutiniskai 15-35 lt)
nezinau gal kam cia atrodo normalu, mano manimu tai amoralu
taip as esu piktas x (
dar biski pagyvensim, ir issipildis RB antiutopija.. na tik aisku biski kitu keliu
tegyvuoja tv ir tos bukos laidos, ziurekit kokie specefektai
ir man del to liudna : (