Tik dabar perskaičiau šį interviu. Koks visgi mielas žmogus ta Kylie. Iš tiesų tai nesu jos muzikos gerbėja, mėgstu keletą dainų, tik tiek. Bet va jos pozityvi asmenybė mane labai žavi.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Mano nuomone, ji viena geriausiu moteru pop atlikeju Viskas ka ji daro-klipai, dainos, live pasirodymai,sokejai etc.-yra tokiam aukstam lygy,ir taip stilingai padaryta, kad sunku jos nemegti
Na, sakyciau labai ydomi daininike...nesu jos gerbejes bei girdejes visu jos dainu, bet is girdetuju patiko "Slow" (klaikiai erotiska daina) ir su Nick'u Cave'u atliekama daina "Where The Wild Roses Grow" (tiesiog silta, grazi daina)...
nu zinai, kad kylie kazkaip i muzikos istorija ieis, tai as nelabai tikiu.. sukure pora topais tapusiu dainu ir tiek. o kad kiekvienas turi skoni savo tai sutinku ajsq..ir dar.. kuris cia forume pritriedet?
nu kad nekokios tavo zinios, nepora singlu jinai turi o daugiau nei 33. -8-Top 1...
eiline ji..tikrai eiline..net nepalyginsi su kokia britney(nors ir nepatinka man ji bet.. ar kokiais bon jovi ar dar kokia nors legenda..
Nu ka as galiu pridurti, tavo nomuone ji eiline ir nesiruosiu tau priekaistau. Tau jinai eiline o man Ne.
2014 m. lapkričio 16 d. 00:39:36
https://www.lrytas.lt/pramogos/muzika/tik-lrytas-lt-k-minogue-apie-seksa-j-statkeviciu-ir-netektis.htm
Tik dabar perskaičiau šį interviu. Koks visgi mielas žmogus ta Kylie. Iš tiesų tai nesu jos muzikos gerbėja, mėgstu keletą dainų, tik tiek. Bet va jos pozityvi asmenybė mane labai žavi.
2014 m. kovo 23 d. 22:23:18
kaip popso atlikėjai tikrai geras balsas, taip ir turėtų būti, o ne visokios madonos
https://www.youtube.com/watch?v=SXvU02Bp8YA
2014 m. kovo 23 d. 22:22:42
kaip popso atlikėjai tikrai geras balsas, taip ir turėtų būti, o ne visokios madonos
2013 m. kovo 30 d. 15:50:59
Ji australų britė,bet šiaip kad ir afrikoje būtum,topai yra europoje,kur ji dažnai yra...O australijos madonna,ir galėtų būti,nes ten mažiau yra dainininkų,negu europoje.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. kovo 30 d. 15:12:00
Tai kad ji australė man rodos
2013 m. kovo 30 d. 15:02:45
Labai garsi dainininkė , kaip europos madonna.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. kovo 30 d. 08:40:38
Labiausiai patiko daina "In My Arms". Manau tikrai nebloga dainininke :)
2010 m. rugsėjo 4 d. 23:38:28
2010 m. rugsėjo 4 d. 21:16:56
2008 m. balandžio 26 d. 21:14:11
2008 m. balandžio 26 d. 20:03:32
2008 m. kovo 28 d. 18:43:40
wow wow wow wow
2008 m. vasario 9 d. 09:55:39
2008 m. vasario 1 d. 10:42:34
2006 m. kovo 6 d. 02:10:58
2006 m. kovo 5 d. 13:24:29
2006 m. vasario 21 d. 09:43:02
2006 m. sausio 2 d. 17:51:53
https://kylie.tinkle.lt/
2005 m. gruodžio 28 d. 13:07:50
2005 m. rugpjūčio 19 d. 11:05:52
Man jinai buvo ir bus geriausia, kiek vienas turi savo skoni, ir trieskit jus netrede nieks Kylie is popmusic istorijos neishtrins.
nu zinai, kad kylie kazkaip i muzikos istorija ieis, tai as nelabai tikiu.. sukure pora topais tapusiu dainu ir tiek.
nu kad nekokios tavo zinios, nepora singlu jinai turi o daugiau nei 33. -8-Top 1...
eiline ji..tikrai eiline..net nepalyginsi su kokia britney(nors ir nepatinka man ji bet..
Nu ka as galiu pridurti, tavo nomuone ji eiline ir nesiruosiu tau priekaistau. Tau jinai eiline o man Ne.