rTX rašė: Man jinai buvo ir bus geriausia, kiek vienas turi savo skoni, ir trieskit jus netrede nieks Kylie is popmusic istorijos neishtrins. Kitos tokios Kylie nebus!
nu zinai, kad kylie kazkaip i muzikos istorija ieis, tai as nelabai tikiu.. sukure pora topais tapusiu dainu ir tiek. o kad kiekvienas turi skoni savo tai sutinku ajsq..ir dar.. kuris cia forume pritriedet?
nu kad nekokios tavo zinios, nepora singlu jinai turi o daugiau nei 33. -8-Top 1...
eiline ji..tikrai eiline..net nepalyginsi su kokia britney(nors ir nepatinka man ji bet.. ar kokiais bon jovi ar dar kokia nors legenda..
rTX rašė: Man jinai buvo ir bus geriausia, kiek vienas turi savo skoni, ir trieskit jus netrede nieks Kylie is popmusic istorijos neishtrins. Kitos tokios Kylie nebus!
nu zinai, kad kylie kazkaip i muzikos istorija ieis, tai as nelabai tikiu.. sukure pora topais tapusiu dainu ir tiek. o kad kiekvienas turi skoni savo tai sutinku ajsq..ir dar.. kuris cia forume pritriedet?
nu kad nekokios tavo zinios, nepora singlu jinai turi o daugiau nei 33. -8-Top 1...
Jai nors vienas is jusu turesit proga patekti i jos koncerta siulau nedvejot, nes tikrai patix. Dainuoti ji moka ir gali. Vienu zodziu jos koncerto niekad nepamirsiu.
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Man jinai buvo ir bus geriausia, kiek vienas turi savo skoni, ir trieskit jus netrede nieks Kylie is popmusic istorijos neishtrins. Kitos tokios Kylie nebus!
nepatynka man jos dainos, tiksliau tox stilius dainu, bet manau, kad Kylie tikrai turi nebloga balsa del vezio tai tikrai ziauru! brrr neduok dieve kam niors taip...
...anksčiau man ji wisiškai nepatikdawo...bet db manau kad ji tokia subrendusi daugiau pasidare:} ...ir jos muzika tokia idomesne nei anksčiau, įwairesnė...
sekasi kovoti, sako kad daugiau jai reiks laiko atsigauti.
paneige visokius gandus kuriuos zurnaliugos prigalvojo neva , ligonius is palatos iskrauste, del jos, kad palata savo roziniai nudaze, kad puse ligonines papirko . ir t.t... skaiciau www.kylie.com
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
2005 m. rugpjūčio 19 d. 09:50:25
Man jinai buvo ir bus geriausia, kiek vienas turi savo skoni, ir trieskit jus netrede nieks Kylie is popmusic istorijos neishtrins.
nu zinai, kad kylie kazkaip i muzikos istorija ieis, tai as nelabai tikiu.. sukure pora topais tapusiu dainu ir tiek.
eiline ji..tikrai eiline..net nepalyginsi su kokia britney(nors ir nepatinka man ji bet..
2005 m. rugpjūčio 18 d. 20:31:05
Man jinai buvo ir bus geriausia, kiek vienas turi savo skoni, ir trieskit jus netrede nieks Kylie is popmusic istorijos neishtrins.
nu zinai, kad kylie kazkaip i muzikos istorija ieis, tai as nelabai tikiu.. sukure pora topais tapusiu dainu ir tiek.
2005 m. rugpjūčio 18 d. 14:22:28
2005 m. rugpjūčio 18 d. 12:56:42
2005 m. rugpjūčio 18 d. 12:39:30
2005 m. rugpjūčio 18 d. 12:10:51
2005 m. rugpjūčio 8 d. 12:07:47
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
2005 m. rugpjūčio 8 d. 07:33:46
2005 m. rugpjūčio 7 d. 20:08:32
2005 m. liepos 8 d. 13:11:42
2005 m. birželio 22 d. 21:14:39
2005 m. birželio 22 d. 21:06:37
2005 m. birželio 22 d. 15:15:20
2005 m. birželio 21 d. 17:49:16
2005 m. birželio 20 d. 16:15:34
Man tai normali ta Kylie...siap tikrai turi graziu dainu..
2005 m. birželio 20 d. 16:13:55
2005 m. birželio 20 d. 16:11:02
Jeigu kalbėt apie ūgį, tai pasakysiu tik tiek (labai seną posakį (darželio laikų)): svarbu ne ūgis, o smūgis. O Kylie muzikos smūgiuoja kaip reikalas
teisingai sakai.
2005 m. birželio 20 d. 16:10:38
idomu kaip dabar jai sekasi su veziu kovoti.Gaila
sekasi kovoti, sako kad daugiau jai reiks laiko atsigauti.
paneige visokius gandus kuriuos zurnaliugos prigalvojo neva , ligonius is palatos iskrauste, del jos, kad palata savo roziniai nudaze, kad puse ligonines papirko . ir t.t... skaiciau www.kylie.com
2005 m. birželio 20 d. 16:08:23
uch... fuuuuuu...
kas nutiko ? apsibezdejai?
2005 m. birželio 20 d. 13:58:36