| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rolandas77 | When the Sun HitsSlowdive |
||||
| Alvydas1 | HoppípollaSigur Ros Nuostabus albumas |
||||
| Very_crazy_enough | StormySantana |
||||
| DjVaids | The Way To YouDovilė |
||||
| Konditerijus | Oi, pelėdaVytautas Kernagis |
||||
| Sahja | Every girls sometimes go crazyLina Joy |
2005 m. birželio 20 d. 13:50:43
2005 m. birželio 18 d. 22:03:13
2005 m. gegužės 23 d. 14:14:07
2005 m. vasario 14 d. 18:48:51
rTX ---> cia tik mano nuomone...
Apskritai as gerbiu visus atlikejus... Jeigu jie dainuoja ir jau gana ilgai (kaip Kylie) tuomet galiu pasakyti - pagarba. Isisukti i muzikos industrija yra velniskai lengva, bet ten islikti ilgiau nei metus - sudetinga.
2005 m. vasario 14 d. 17:58:01
2005 m. vasario 13 d. 16:58:49
Kylie savo muzikos stiliuje yra nepriekaistinga. Ji turi grazu kuna, nebloga balsa, minciu (patinka tuo, kad dainos nera labai vienodos). Kylie dar man patinka, kad neisitraukia i jokius skandalus, kaip dauguma jos kolegu. O mano akimis tai privalumas.
Kadangi tokios muzikos kokia ji groja as nemegstu, as negaliu per daug apie ja kalbeti, nes tai tiesiog bus neteisinga.
va cia jau diskusija
2005 m. vasario 13 d. 16:58:14
Turi gerą užpakalį, kurį kasdien treniruoja
2005 m. vasario 13 d. 12:02:38
Kadangi tokios muzikos kokia ji groja as nemegstu, as negaliu per daug apie ja kalbeti, nes tai tiesiog bus neteisinga.
2005 m. vasario 13 d. 11:52:39
2005 m. vasario 12 d. 12:27:12
o man ziauriai patinka K.Minogue tik kad ji labai zema.aisku as uz ja didesne
malonu zinot
2005 m. vasario 12 d. 12:24:46
Nu ir diskusija
Šiaip man Kylie nelabai, ypač paskutiniu metu tai iš vis nieko gero nesukuria, tiesą sakant man iš vis vos viena jos daina patinka - tai Fever.
brnagute nesiparink cia diskutuot reikia ir savo nuomone pagrist o ne palaidai zodziu metyt kaip daug kam patinka cia diskutuot reik. parosho nepatinka arba
jai reiks ir i shrilanka nuvarysiu , ir taves neklausiu.
2005 m. vasario 11 d. 22:11:40
2005 m. vasario 11 d. 02:38:26
nu krc viskas aisku su tavim,tai sakai varai i vokietija?tai gal varyk i sri lanka ten sake nemokama koncerta ji tavo svajoniu bitch daro.ar tu tai gali?
2005 m. vasario 9 d. 23:08:53
Nu ir diskusija
Šiaip man Kylie nelabai, ypač paskutiniu metu tai iš vis nieko gero nesukuria, tiesą sakant man iš vis vos viena jos daina patinka - tai Fever.
brnagute nesiparink cia diskutuot reikia ir savo nuomone pagrist o ne palaidai zodziu metyt kaip daug kam patinka cia diskutuot reik. parosho nepatinka arba
2005 m. vasario 9 d. 19:33:55
2005 m. vasario 9 d. 19:13:10
paieskok informacijos apie jos lupas jei dar nezinai
tik tau ir skaityt delfio sudina desinformacija, netikiu kad jinai jas pasistorino nes cia nesamone nezino tos bobikes kaip jai ikast is pavydo, sake kad uzpakali issioperavo nu ir kas gavosi shnipshtas, visi tokie profai ant operaciju kad gali pasakyt kas ka pasidare, ne juokink. pas ja lupos visa laik buvo putlios, nera reikalo jai ju didn'ts jos zodziai.
zinok man taip giliai px ar ji jas pasididino ar ne,man tik skaudu kad tik atsiranda tokiu beviltisku kaip tu?kas tu toks?tu man irodyk kad tu esi psichiskai sveikas ir viskas
kas tu tox, kad tau turiu irodinet savo psichika, as ja dievinu ir ka tu man padarysi ir varau i jos koncerta vokietijoj ir ka pavydas, is viso kox tau skirtumas, tau nei shilta nei shalta nuo to turetu but kas man patinka kas nea, gal savo nuomone nori primest tai neisheis.
2005 m. vasario 9 d. 19:10:12
taves nieks ir nepraso kad kalbetum, tylek.
2005 m. vasario 7 d. 00:57:04
tik tau ir skaityt delfio sudina desinformacija, netikiu kad jinai jas pasistorino nes cia nesamone nezino tos bobikes kaip jai ikast is pavydo, sake kad uzpakali issioperavo nu ir kas gavosi shnipshtas, visi tokie profai ant operaciju kad gali pasakyt kas ka pasidare, ne juokink. pas ja lupos visa laik buvo putlios, nera reikalo jai ju didn'ts jos zodziai.
zinok man taip giliai px ar ji jas pasididino ar ne,man tik skaudu kad tik atsiranda tokiu beviltisku kaip tu?kas tu toks?tu man irodyk kad tu esi psichiskai sveikas ir viskas
2005 m. vasario 5 d. 22:35:10
2005 m. sausio 28 d. 14:58:53