Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
bona_sforca
2005 m. birželio 20 d. 13:50:43
Jeigu kalbėt apie ūgį, tai pasakysiu tik tiek (labai seną posakį (darželio laikų)): svarbu ne ūgis, o smūgis. O Kylie muzikos smūgiuoja kaip reikalas

Atsakyti
Aakasha
2005 m. birželio 18 d. 22:03:13
uch... fuuuuuu...

Atsakyti
Dark_Night_Mood
2005 m. gegužės 23 d. 14:14:07
man ji nepatinka

2005 m. vasario 14 d. 18:48:51
Del jos ugio... kam kam bet merginom del savo ugio skustis tiesiog negalima.
rTX ---> cia tik mano nuomone...
Apskritai as gerbiu visus atlikejus... Jeigu jie dainuoja ir jau gana ilgai (kaip Kylie) tuomet galiu pasakyti - pagarba. Isisukti i muzikos industrija yra velniskai lengva, bet ten islikti ilgiau nei metus - sudetinga.

2005 m. vasario 14 d. 17:58:01
man kylie balsas patinka ir dar isvaizda bet zemumas...

2005 m. vasario 13 d. 16:58:49
ieva_pieva rašė:
Kylie savo muzikos stiliuje yra nepriekaistinga. Ji turi grazu kuna, nebloga balsa, minciu (patinka tuo, kad dainos nera labai vienodos). Kylie dar man patinka, kad neisitraukia i jokius skandalus, kaip dauguma jos kolegu. O mano akimis tai privalumas.
Kadangi tokios muzikos kokia ji groja as nemegstu, as negaliu per daug apie ja kalbeti, nes tai tiesiog bus neteisinga.

va cia jau diskusija

Atsakyti
rTX
2005 m. vasario 13 d. 16:58:14
Silentist rašė:
Turi gerą užpakalį, kurį kasdien treniruoja

ties uzpakaliu visos tavo zinios ir baigiasi, kas tiesa tas nemelas.

Atsakyti
ieva_pieva
2005 m. vasario 13 d. 12:02:38
Kylie savo muzikos stiliuje yra nepriekaistinga. Ji turi grazu kuna, nebloga balsa, minciu (patinka tuo, kad dainos nera labai vienodos). Kylie dar man patinka, kad neisitraukia i jokius skandalus, kaip dauguma jos kolegu. O mano akimis tai privalumas.
Kadangi tokios muzikos kokia ji groja as nemegstu, as negaliu per daug apie ja kalbeti, nes tai tiesiog bus neteisinga.

2005 m. vasario 13 d. 11:52:39
Turi gerą užpakalį, kurį kasdien treniruoja

2005 m. vasario 12 d. 12:27:12
agnetuke rašė:
o man ziauriai patinka K.Minogue tik kad ji labai zema.aisku as uz ja didesne

malonu zinot

Atsakyti
rTX
2005 m. vasario 12 d. 12:24:46
rTX rašė:
super_girl rašė:
Nu ir diskusija ... Pasakai savo nuomonę, ir rTX iškart ją sukritikuoja jei jam ta nuomonė neįtinka... Juokinga man truputi skaityti šitą diskusiją. Nu jei žmogui nepatinka kodėl jis negali pasireikšti??

Šiaip man Kylie nelabai, ypač paskutiniu metu tai iš vis nieko gero nesukuria, tiesą sakant man iš vis vos viena jos daina patinka - tai Fever.

brnagute nesiparink cia diskutuot reikia ir savo nuomone pagrist o ne palaidai zodziu metyt kaip daug kam patinka cia diskutuot reik. parosho nepatinka arba tai kas cia per diskusija.

jai reiks ir i shrilanka nuvarysiu , ir taves neklausiu.

Atsakyti
agnetuke
2005 m. vasario 11 d. 22:11:40
o man ziauriai patinka K.Minogue tik kad ji labai zema.aisku as uz ja didesne

2005 m. vasario 11 d. 02:38:26
to rtx
nu krc viskas aisku su tavim,tai sakai varai i vokietija?tai gal varyk i sri lanka ten sake nemokama koncerta ji tavo svajoniu bitch daro.ar tu tai gali?

Atsakyti
rTX
2005 m. vasario 9 d. 23:08:53
super_girl rašė:
Nu ir diskusija ... Pasakai savo nuomonę, ir rTX iškart ją sukritikuoja jei jam ta nuomonė neįtinka... Juokinga man truputi skaityti šitą diskusiją. Nu jei žmogui nepatinka kodėl jis negali pasireikšti??

Šiaip man Kylie nelabai, ypač paskutiniu metu tai iš vis nieko gero nesukuria, tiesą sakant man iš vis vos viena jos daina patinka - tai Fever.

brnagute nesiparink cia diskutuot reikia ir savo nuomone pagrist o ne palaidai zodziu metyt kaip daug kam patinka cia diskutuot reik. parosho nepatinka arba tai kas cia per diskusija.

Atsakyti
super_girl
2005 m. vasario 9 d. 19:33:55

2005 m. vasario 9 d. 19:13:10
populistas rašė:
rTX rašė:
populistas rašė:
paieskok informacijos apie jos lupas jei dar nezinai

tik tau ir skaityt delfio sudina desinformacija, netikiu kad jinai jas pasistorino nes cia nesamone nezino tos bobikes kaip jai ikast is pavydo, sake kad uzpakali issioperavo nu ir kas gavosi shnipshtas, visi tokie profai ant operaciju kad gali pasakyt kas ka pasidare, ne juokink. pas ja lupos visa laik buvo putlios, nera reikalo jai ju didn'ts jos zodziai.

zinok man taip giliai px ar ji jas pasididino ar ne,man tik skaudu kad tik atsiranda tokiu beviltisku kaip tu?kas tu toks?tu man irodyk kad tu esi psichiskai sveikas ir viskas

kas tu tox, kad tau turiu irodinet savo psichika, as ja dievinu ir ka tu man padarysi ir varau i jos koncerta vokietijoj ir ka pavydas, is viso kox tau skirtumas, tau nei shilta nei shalta nuo to turetu but kas man patinka kas nea, gal savo nuomone nori primest tai neisheis.

Atsakyti
rTX
2005 m. vasario 9 d. 19:10:12
huBBa rašė:
seniau tai dar nieko buvo.... bet dabar tai.......... patyliu

taves nieks ir nepraso kad kalbetum, tylek.

Atsakyti
populistas
2005 m. vasario 7 d. 00:57:04
rTX rašė:
populistas rašė:

tik tau ir skaityt delfio sudina desinformacija, netikiu kad jinai jas pasistorino nes cia nesamone nezino tos bobikes kaip jai ikast is pavydo, sake kad uzpakali issioperavo nu ir kas gavosi shnipshtas, visi tokie profai ant operaciju kad gali pasakyt kas ka pasidare, ne juokink. pas ja lupos visa laik buvo putlios, nera reikalo jai ju didn'ts jos zodziai.

zinok man taip giliai px ar ji jas pasididino ar ne,man tik skaudu kad tik atsiranda tokiu beviltisku kaip tu?kas tu toks?tu man irodyk kad tu esi psichiskai sveikas ir viskas

Atsakyti
huBBa
2005 m. vasario 5 d. 22:35:10
seniau tai dar nieko buvo.... bet dabar tai.......... patyliu

Atsakyti
rTX
2005 m. sausio 28 d. 14:58:53
populistas rašė:

Atsakyti
Puslapiai: 12345
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Leona Lewis Leona Lewis
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

10:54 - Very_crazy_enough
MySQL, Java ir Oracle Database kursai kainuoja 4 500 – 5 000 EUR . brangus (ne)malonumas, Edzka
10:33 - Very_crazy_enough
Programuoti ir daryti su sistemomis JavaScript ir mySQL as dar nemoku. Mokykloj ir veliau mokiausi tik kaip pele tvirtai desine laikyti, procesoriu, ekrana ijungti ir matematikos, statybos programas turbopascal bei autocad ivaldyti.
10:21 - Very_crazy_enough
Gerai, dirbau musicui 4 metus be atlygio kasdien. Pildziau duombaze. Kazkas gyveno is populiarumo ir reklamos. Ji arba jis turedami 27m gali savanoriauti iki begalybes. Bet kai tu 30+nothing tu turi seima negali dirbt apdoroti dizaina be atlygio. Man 69m
10:09 - Very_crazy_enough
Pakeisciau ir pats (po metu) bet reikalingi € o ne tik savasnoras. Reikalingas kompiuteris, minimalus programavimo kursai, minimalus atlygis ir musicas skestu sirdutese
10:04 - Very_crazy_enough
Buga pasalino prisijungimo. Gal ir dizaina greitai pakeis. Po metu.
21:48 - Very_crazy_enough
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
20:34 - 4Blackberry
Stay tuned...
20:19 - Very_crazy_enough
Norfos oranzine spalva jau keli desimtmeciai
20:03 - HH
kada svetaine atnaujins? dizaina
11:01 - Very_crazy_enough
Ukanotiems zmonems galima pakelt nuotaika 1 atveju: paskleidziant dar daugiau ukanu

CHRISTOPHER LAMBERT SUSMUKO DALINDAMAS AUTOGRAFUS

Praėjusiais metais Lambert irgi nukrito nuo laiptų ir susižeidė nugarą. Jis deja visiškai atsigavo po padarinių.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 6733
  Iš viso užsiregistravę: 73812
  Naujausias narys: hershelknu
  Šiandien apsilankė: 287924