Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. gruodžio 15 d. 14:08:12
kremine_kale rašė:
jie dirba visiškai neprofesionaliai.
aš suprantu, kad vokalistas gali neintonuoti koncerte - tai ntūralu.
bet kai nepataiko įraše. ir apskritai jų įrašai tokie prasti, kad iškart smunka grupės vertė. .

kalbant apie jų muziką. - nieko gero.

Prajuokino dar: ,,jie dirba visiškai neprofesionaliai.'' Vos ne anekdotas... Šiaip įdomu,kas jūsų nuomone,yra tas neprofesionaliai?

2008 m. gruodžio 15 d. 14:06:00
kremine_kale rašė:
bet kai nepataiko įraše. ir apskritai jų įrašai tokie prasti, kad iškart smunka grupės vertė. .

Kuris įrašas prastas?Čia atseit,grupė bloga,o kuo bloga,tai nepasakyta...

2008 m. gruodžio 15 d. 14:01:46

2008 m. gruodžio 15 d. 13:26:29
Siela. Kvaileli, juk parašyta ant diskusijos ... Neklausk jei neišmanai.

Atsakyti
sanitex2
2008 m. gruodžio 14 d. 22:37:15
...kokia grupe..?

2008 m. gruodžio 14 d. 17:15:44
Patinka Euforija

Atsakyti
Mistake
2008 m. birželio 29 d. 18:56:31
Man jie labai patinka, o vat sistersai neužkabino. Dėl Cojaus kopijavimo nieko negaliu pasakyti, nes nesidomėjau pastaruoju. Nors jų naujos dainos tai net nežinau ką primena...

Atsakyti
lietusryte (Užblokuotas)
2008 m. balandžio 15 d. 15:14:35
kliedesys rašė:
Na, kadangi aš labai gerai esu susipažinusi tiek su vienos grupės kūryba, tiek su Cojaus kūryba, tai kartais, besiklausant "Sielos" atrodo, kad pastarieji tiesiog išvertė Cojaus dainas, nes frazės tos pačios.
Be abejo, jie turi kažką savo.

Šiaip man jie panašesni į The Sisters Of Mercy.Ta tokia gotiška nuotaika ir dainavimo stiliumi.

Atsakyti
kliedesys
2008 m. balandžio 15 d. 15:04:08
Na, kadangi aš labai gerai esu susipažinusi tiek su vienos grupės kūryba, tiek su Cojaus kūryba, tai kartais, besiklausant "Sielos" atrodo, kad pastarieji tiesiog išvertė Cojaus dainas, nes frazės tos pačios.
Be abejo, jie turi kažką savo.

2008 m. balandžio 15 d. 14:38:52
kliedesys rašė:
O aš kaip tik jų nemėgstu, nes per daug jau ryškiai jie kopijuoja Cojų.

Bet ne visada - turi savo originalių dainų,kurios yra geros.O Lietuvoj,labai daug kas kopijuoja užsienio muziką - Net Jonis kopijuoja užsienio folką,tik [textus pakeičia ir nupopsina]

Atsakyti
kliedesys
2008 m. balandžio 15 d. 11:25:57
O aš kaip tik jų nemėgstu, nes per daug jau ryškiai jie kopijuoja Cojų.

2008 m. kovo 21 d. 20:00:39
Ypatingai mėgstama patapo po Kino grupei skirto atminimų vakaro.
Gėris, gėris, gėris.

2008 m. kovo 16 d. 13:54:10
O aš savo pažadą lankytis jų koncertuose ištęsėjau. Man atrodo, kad gyvau juos mačiau kokius penkis kartus, o gal keturis... Na, ne tai svarbu, tiesiog, kad kai pakerėjo, tai pakerėjo.
Bet tik koncerti, klausantis įrašų nesijaučia tos energijos, jėgos, dvasios ir to kažko, kas daro Sielą nepakartojamus.

Girdėjau, jie tuoj išleis naują albumą, ar išleido? Praleidau jo pristatymą (Kovo 11, vakaras, antradienis, kitą dieną į mokyklą, kompanijos nėra, tai nusprendžiau neit.).

Atsakyti
shmeklaa
2008 m. kovo 16 d. 12:23:35
deja dar nieko apie sia grupe negirdejau. . .reiks pasidomet

Atsakyti
Genius_loci
2008 m. kovo 16 d. 10:21:49
Man jie iš lt gotikinio roko scenos patys pačiausi, savičiausi ir labiausiai mylimi.

2007 m. birželio 28 d. 21:06:57
Darkshines rašė:
Ingutexxx rašė:

O man "Artistuose" labiau patiko, nes ė dramblius atėjom kai jau nebebuvo vietų, os tovėt nesinorėjo, tai mes nelegaliai į kiemelį tiesiai už scenos įslinkom ir ten tūsinomės xDDD

Ūch, šelmės
O aš sedėjau vos ne svenoj, prie stalelio. taip atėjom, kelios laisvos vietos buvo, bet šiaip visai neblogai atsisėdom, aišku, vaido aš nelabai daug mačiau, bet vistiek šaunuma buvo <: Nes vokalistą mačiau, o man labai daugiau reikėjo
Bet nusprendžiau, kad dabar stengsiuos nepraleisti Sielos koncertų, jei tik bus Vilniuje (:

Aš po artistų tą patį nusprendžiau )

Atsakyti
Darkshines
2007 m. birželio 28 d. 18:27:56
Ingutexxx rašė:

O man "Artistuose" labiau patiko, nes ė dramblius atėjom kai jau nebebuvo vietų, os tovėt nesinorėjo, tai mes nelegaliai į kiemelį tiesiai už scenos įslinkom ir ten tūsinomės xDDD

Ūch, šelmės
O aš sedėjau vos ne svenoj, prie stalelio. taip atėjom, kelios laisvos vietos buvo, bet šiaip visai neblogai atsisėdom, aišku, vaido aš nelabai daug mačiau, bet vistiek šaunuma buvo <: Nes vokalistą mačiau, o man labai daugiau reikėjo
Bet nusprendžiau, kad dabar stengsiuos nepraleisti Sielos koncertų, jei tik bus Vilniuje (:

Atsakyti
Ingutexxx
2007 m. birželio 28 d. 17:22:13
Darkshines rašė:
Ė nū, nu offtopicinot ;O

Man labai ėmė patikt po jų koncerto Baltuose Drabliuose birželio 17 (man 2 mėnesiai suėjo ). Užbūrė ir pakerėjo iki manosios sielos gelmių "Tavęs man reikėjo", "Sielos sala" ir panašiai... Praėjusią visą savaitę klausias kone be perstojo, dabar apsiramau, bet kolkas patinka. Gražūs žodžiai, ne per daug slegiantys, ne optimistiški, melodijos kiek sausokas man, bet nekimbu...

Atsakyti
Darkshines
2007 m. birželio 26 d. 22:18:33
Ė nū, nu offtopicinot ;O

Man labai ėmė patikt po jų koncerto Baltuose Drabliuose birželio 17 (man 2 mėnesiai suėjo ). Užbūrė ir pakerėjo iki manosios sielos gelmių "Tavęs man reikėjo", "Sielos sala" ir panašiai... Praėjusią visą savaitę klausias kone be perstojo, dabar apsiramau, bet kolkas patinka. Gražūs žodžiai, ne per daug slegiantys, ne optimistiški, melodijos kiek sausokas man, bet nekimbu...

Atsakyti
Ingutexxx
2007 m. birželio 21 d. 21:01:06
Vistiek priklauso gotikinei scenai.

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Naujieji Lietuviai Naujieji Lietuviai
5,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
21:46 - 4Blackberry
Tai niekas netrukdo. Nėra ir labai didelė diskografija studijinių albumų. O man vis dar reikia normaliai perklausyti visus klasikinius, kurių gal nei vieno albumo normaliai taip ir neperklausiau. Bitlai, Rolling Stones, Kinks...
21:19 - einaras13
Man reiktų kažkada pradėt santykius su Wings. Visuomet Wings turėjau omeny kaip mane labiau dominantį projektą negu patys bitlai, bet vis kažkur kitur dėmesys nukrypsta. Bet neabejoju, jog Wings kataloge rasčiau nemažai ką sau artimo.
20:08 - 4Blackberry
Kažin ar uždėjus šauktuką pavadinime pasitaisytų. Nes šauktukas ir turėtų būti pagal viską. O gal jis buvo išimtas su priežastim... Hm, įdomus mistinis detektyvas.
20:01 - einaras13
Šitas yra labai geras, made my day Įdomu tai, kad tikroje albumo nuorodoje yra brūkšnelis prieš "Help". Toks jausmas, kad kažkas bandė taisyti šitą situaciją ir nesugalvojo nieko geriau kaip įterpti brūkšniuką Arba labai keistas netyčiukas.
19:12 - 4Blackberry
Pavyksta ten patekti tik jei iš dainos tame albume profilio spaudžiama ant albumo nuorodos.
19:10 - 4Blackberry
Ok, dar vienas juokingas dalykas ištiko. Negali įeiti į The Beatles albumo Help puslapį, nes paspaudus nukreipia į svetainės pagalbos puslapį!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4698
  Iš viso užsiregistravę: 73773
  Naujausias narys: aliciaanch
  Šiandien apsilankė: 325915